24.rész

5.7K 423 23
                                    

Mikor végre megérkeztünk a víziparkhoz, már kint hallottuk a csúszdák nyikorgását. Levettem a sisakom és hátrahajtottam a fejem, hogy fel tudjak nézni az óriási csúszdára, amit már az utcáról látni lehetett. Úgy nézett ki, mint egy U és az embernek egy fánkba kellett beleülnie. Mikor lecsúszik, a másik végén újra felmegy és ez addig tart, míg végül meg nem áll a csúszda közepén, vagyis az alján, hogy ki tudjon szállni.

Oda ezer százalék, hogy senki és semmi nem visz fel engem.

De persze volt még egy csomó csúszda, amiket ki tudtam próbálni. A fiúk követtek a bejárathoz. Ash megint vett nekem egy kártyát, mint a múltkor, annak ellenére, hogy tiltakoztam, de mintha meg sem hallotta volna. 

Az első utunk az öltözőkhöz és a szekrényekhez vezetett. Már épp ideje volt kiszednem magam ebből a motoros cuccból. A kellemes szél nélkül, kibaszott meleg lett itt bent. Mind a hárman gyorsan átöltöztünk és betettük a cuccainkat a szekrényekbe. A kulcsok a bokáinkon lógtak.

A fiúk már kint vártak rám, mikor végre kijöttem az öltözőből. Egymás mellett álltak, de az látható volt, hogy biztos, hogy eddig még egy szót sem váltottak egymással. 

És. Te. Jó. Ég.

Azt, hogy Ash és Chase ENNYIRE edzettek voltak, nem gondoltam volna. De a figyelmem Ashen akadt meg a legjobban, akinek a megszámolhatatlan tetkói a kezén és nyakán olyan lenyűgözőek voltak, hogy alig tudtam elnézni róluk.

Először Ash vett észre, aki végigmérte a testemet. Tudtam, hogy szép, edzett testem van, csak a kicsire sikerült melleimmel nem voltam megelégedve. 

Hirtelen úgy tűnt, hogy Ash arcára egy fájdalmas arckifejezés ült ki. Elnézett rólam és egy mély levegőt vett. Igen, ennyire kicsik voltak.

-Végre itt vagy-mosolygott Chase, majd hirtelen leesett neki, hogy csak egy bikiniben állok előtte. A kellemetlen szituációra rájátszottam. Megköszörültem a torkom, összehúztam a szemöldökeimet és gyors szemügyre vettem a fiúkat.

-Mi van a kék foltokkal? Már majdnem elmúltak, nem?-kérdeztem.

Mindketten bólintottak, majd megnézték a csipőmet.

-Jap, az is majdnem elmúlt-mondtam, mielőtt rákérdeztek volna. 

-Szóval hova megyünk először?-várta a válaszom Chase.

-Először egy kör a medencében-nem vártam a fiúkra, hanem rögtön beleugrottam a hatalmas medencébe. Először egy kis lehűlés. Ahogy a víz alatt búvárkodtam, élveztem, hogy víz fedi el a testem. Mikor feljöttem a víz alól, megláttam a fiúkat felém úszni.

A szitu egy kissé fura volt. Én itt két fiúval. Az egyikkel olyasmink volt, mint egy randi, a másik meg...na ja, ő csak ott volt. 

-Menjünk a csúszdákhoz-mutattam két csúszda felé, amik egymás mellett voltak és hasonlóan néztek ki. Egymás mellett lehetett csúszni és néhol kanyarok is voltak benne, amíg az ember bele nem csapódott a vízbe. 

-Gyerünk!-húzott ki a vízből Chase, aki már rég kiugrott a medencéből. Nem várt Ashre, hanem a kezemnél fogva húzott fel engem a lépcsőre, ami a csúszda tetejére vezetett. Már egy ideje a sorban álltunk, mikor végre Ash is előkerült. 

-Kösz, hogy megvártatok-jegyezte meg szarkasztikusan, miközben beállt mögém. 

-Bármikor szívesen-válaszoltam, de akkor már én voltam a következő a sorban, így lecsúsztam. Valamiért túl gyorsan ment és hirtelen már lent is voltam, így elfelejtettem befogni az orrom, aminek köszönhetően beszippantottam a chlorvizet.

Iiiii. Köhögni kezdtem, majd gyors arrébb úsztam, hogy a következő lecsúszhasson. Vagyis Ash. És Chase pedig a másikban jött közben. Néztem, ahogy szinte szinkronban csúsztak, majd egy jó nagy csobbanással a vízbe estek. Mikor feljöttek, ők is elkezdtek köhögni. Muszáj volt nevetnem. Valószínűleg ők is elfelejtették befogni az orrukat. Együtt odaúsztak a medence széléhez, ahol vártam őket. 

-Probáljuk ki azt a szélesebb csúszdát, ahol együtt lehet lecsúszni-vetette fel ötletét Chase. Épp másztam ki a vízből, mikor meghallottam Asht Chaset utánozni. 

-,,Ahol együtt lehet lecsúszni..."-megfordultam és ránéztem. Gyors körbenéztem és megállapítottam, hogy Chase már rég előre rohant és látszólag nem vette észre, hogy nem voltunk mögötte. 

-Tennél nekem egy szívességet Ash? Tényleg nagyon vártam a mai napot. Legalább megpróbálnál viselkedni és egy kicsit jól érezni magad?-szinte könyörögve néztem rá, mert egyáltalán nem akartam, hogy megint elrontsa a napomat. 

Egy ideig csak simán bámult rám, míg meg nem rázta a fejét, amit én először egy nemnek vettem, de aztán halkan annyit mondott: -Oké.

Muszáj volt elmosolyodnom. 

-Köszönöm-már épp fordultam vissza, erre ő elkapta a karomat. 

-De csak egy feltétellel.

-Miért kell neked mindig egy feltétel?-sóhajtottam-Milyen feltétel?

-Együtt csúszunk a sötét csuszdán-zavarodottan néztem rá. Ez volt minden?

-Öhm oké?

Úgy látszik ezzel meg is volt elégedve, mert elengedte a karomat, majd elment mellettem és elindult Chase felé. Gyorsan utána futottam és közben próbáltam nem elcsúszni a vizes csempén. 

-Hol voltatok ennyi ideig?-Chase kérdőn nézett rám, mikor megérkeztünk mellé a csuszdán.

-Csusszunk-a kérdését kikerülve, megragadtam a kezét és együtt lecsúsztunk. Fél úton elvesztettem a kezét és így megfordultam, szóval háttal csúsztam tovább. Chase megfogta a lábaimat és együtt nevetve landoltunk a medencébe.

Miközben Ashre vártunk, beálltunk egy gumifánkért a sorba. Egy egyes kellett Chasenek, nekünk pedig Ashel egy kettes. Mert ugye a sötét csuszdán Ashel kellett lecsúsznom. Márcsak Chasenek kellett valahogy elmondanom.

-Chase? Ashnek beígértem egy közös menetet a sötét csuszdán-az érzéki mondatok nem igazán passzoltak hozzätm.

Chase csak meglepődve nézett rám.

-Ashnek? Miért?-erre megrántottam a vállam.

-Ez volt a feltétele, amiért nem fogja elrontani a napunkat.

-Nem kell ezt tenned.

Igaza volt. Nem kellett ezt tennem, de megígértem Ashnek és én mindig állom a szavam.

-Csak egy menet. Ki fogom bírni-probáltam egy megnyugtató mosolyt rakni a fejemre. Hát nem nagyon sikerült.

-Ahogy gondolod-direkt elnézett másfelé és láttam, ahogy megfeszült az állkapcsa. Így nem tudtam itt hagyni. Szóval közelebb mentem hozzá és átöleltem hátulról. Lábujjhegyre álltam, majd ezt suttogtam a fülébe:

-Nem kell féltékenynek lenned-ezután egy gyors puszit nyomtam a vállára, mielőtt elváltam tőle.

Abban a percben bátornak éreztem magam, hogy megmertem ezt tenni. És ezzel egy mosolyt is varázsoltam Chase arcára. Csak én nem voltam olyan jókedvű ettől a vállpuszitól, mint ahogy én azt gondoltam.

-Mehetünk végre?-Ash. Természetesen. 

Felkaptam a dupla fánkot és elmentem Ash mellett.

-Vagyis: "Menjünk kipróbálni a következő csuszdát, mert ez annyira jó móka!"-probáltam megnevelni-Nincs több negatív kedv Ash. Ez volt a fogadás.

Damn Badbabe [Magyar fordítás]Where stories live. Discover now