14.rész

6.8K 443 9
                                    

Úgy száguldottam, mint egy őrült, de természetesen a gyors autók miatt esélyem sem volt a fiúk ellen. Megpróbáltam nőiesen előretolakodni és egy rövidebb úton menni, de az csak azzal járt volna, hogy eltévedtem volna. 

Mikor csikorgó gumikkal megálltam kettőjük között, ők már a kocsijukhoz dőlve vártak, mint a kemény fiúk.

Mindketten összefonták a karjaikat a mellkasuk előtt és a napszemüveggel elfedett szemükkel két különböző irányba néztek, míg meg nem érkeztem. Hmm, nem lehetnek legjobb barátok...

A két fiút még jobban megnéztem magamnak, miközben levettem a sisakomat, a hajamat pedig felráztam, mivel már szépen a fejemre volt tapadva. A "szexi kinézet" kategóriában mindketten dobogón voltak. Hogy lehet, hogy én két ilyen őrülten jóképű sráccal voltam? 

És mindenek előtt: Egyáltalán mit keresett Ash még itt? Egész nyíltan kimutatta, hogy nem akarta ezt a projektet csinálni. Ezek szerint ő is olyan kevés időt próbált velem lenni, mint én vele.

Mikor kihúztam a kulcsomat és odajöttek a fiúk hozzám, nem vártam meg őket, hanem rögtön bementem és rendelni kezdtem. Eléggé éhes voltam, szóval megrendeltem a fél étlapot és máris hallottam a fiúk nevetéseit, akik időközben mellém értek.

-Már megint éhesebbek a szemek, mint a gyomor?-biccentett Ash.

Rendeltem még egy adag sült krumplit, Asht pedig leszartam. Ezután megfordultam a fiúkhoz. 

-És ti mit kértek? Én lettem az utolsó, szóval használjátok ki-mondtam egy mosollyal. Én mindig állom a szavam. 

-Ne légy hülye, ezt én állom-ajánlotta fel Chase és az egyik kezét a derekamra helyezte.

-Hagyjátok. Ezt itt mind én állom-megdöbbenve néztem Ashre, aki a menüket bámulta. 

Ez meg mi volt? Ez a srác egyre jobban zavart össze. Chase egy tiltakozó hangot adott ki magából, de Ash megelőzte, mielőtt kimondhatott volna egy értelmes szót. 

-Én ajánlottam fel, szóval nem gond. Ti addig kereshettek egy helyet, aztán majd megyek a kajával-gyors egy szórakozott pillantást vetett felém, mielőtt folytatta volna-Bár valószínűleg Sadie kajáihoz daru kell.

Mikor Chase elkezdett a napba kihúzni, még gyors kinyújtottam rá a nyelvem. Leültünk egymás mellé és élveztük a jó időt. Alig voltunk két másodpercet kint, Chase máris felhozta azt, amire valamiért egész eddig vártam.

-Sadie, én azt hittem, hogy nem bírod a srácot-fel kellett nevetnem.

-Nem is, de Michael összerakott minket erre a projektre és nekem meg nem volt választásom.

-És viselkedik?-kérdezte aggódó arckifejezéssel.

-Ne aggódj, egész normális...Igazából muszáj viselkednie, mert te is tudod, hogy ha nem, akkor jön a védekezésem és az nem lesz valami jó neki-vigyorogtam magabiztosan.

 -Igen, ebben nem kételkedem-nevetett, miközben közelebb jött hozzám. Még egy ilyen intenzív Paintball után is annyira jó illata volt.

-Amúgy mikor jössz újra a mászócsarnokba?-kérdezte, miközben elkezdett játszani az egyik tincsemmel. A mászóegyesületben Chase volt az, aki az utasításokat adta ki és hát engem is edzett néha. 

-Tulajdonképpen holnap akartam menni-alig tudtam a beszédre koncentrálni, mert Chase olyan közel volt hozzám-Az utóbbi időkben elhanyagoltam a mászást...-suttogtam, mert nem voltam biztos abban, hogy hogy fog csengeni a hangom. Nagyon valószínű, hogy szarul.

-Sadie, az imént az erdőben...-közeledett megint, mire én is izgatottan közelebb mentem hozzá, várva a mondata végét-Ott...

-Voalá, meg is hoztam a rendelést!-hallottuk meg Asht mögülünk, aki lerakott két, kajákkal teli tálcát az asztalunkra. Rögtön összefutott a nyál a számban és már el is feledkeztem Chaseről. Most csak a zsíros ételeimre figyeltem. Miközben egy sült krumplit nyomtam a számba, nyúltam is a csirkeszárnyas dobozért. Beleharaptam egybe, a villámmal pedig a savanyú káposztának lenni akaró valamibe lapátoltam.

-Úristen, de finom!-jegyeztem meg és ittam egy kortyot a kólámból. Aztán feltűnt, hogy a fiúk meg sem szólaltak. Felváltva néztem őket, ők pedig engem. 

-Minden oké?-kérdeztem óvatosan, mikor Chase és Ash elkezdtek nevetni.

-Igen, igen, egyél csak!-vigyorgott Ash és elvette a csirkés tortilla-tekercsét. Zavarodottan követtem példáját és folytattam az evést. Mindent megzabáltam. Még egy morzsa sem maradt. Mikor mindent elpusztítottam, a hasamra tettem egyik kezemet és elégedetten sóhajtottam.

-Puh, tele vagyok! Azt hiszem én hazagurulok-mondtam nagy vigyorgás közben.

-Holnap dupla edzés kell neked, ha ezt megint mind el akarod égetni-mondta Chase mosolyogva. Ekkor jött egy ötletem.

-A mászócsarnok!-mondtam határozottan és Ashre mutattam. Látszólag nem értett semmit-A következő tervem az újságsorozathoz?-próbáltam segíteni neki. 

-Jaaa, értem-erre elgondolkozott-Szar ötlet-szólalt meg hidegen és arrogánsan nézett rám. Válaszként csak felhúztam az egyik szemöldökömet. 

-Hogy hangzik egy borkóstolás a régi várromnál?

Nem rossz. Egyáltalán nem rossz. Ott van egy kellemes kis étterem, ezer kis fellógatott lámpákkal. Tök romantikus a kivilágított várromnál, ami nemsokára teljesen el lesz fedve borostyánnal. A bor pedig elsőosztályú. Az ötlet hatalmas volt.

De ezt természetesen nem mondtam meg neki.

-Pff. Inkább megyek sörfesztre!-mondtam makacsul és összefontam kezeimet a mellkasom előtt. A következőre viszont nem voltam felkészülve. 

-Gyerekosztály a kórházban.

Csend.

-Ezt most komolyan gondolod? 

-Öö, persze, különben nem mondtam volna!-mondta szarkasztikus felhanggal és megforgatta a szemeit. 

-És mit akarsz ott?-kérdeztem szkeptikusan, mire csak megrántotta a vállát.

-Nem tudom...Megkérdezhetnénk, hogy meginterjúvolhatnánk-e néhány gyereket, például olyanokat, akik betegek, rákjuk van vagy meg fogják műteni őket stb. Elmesélhetnék a történetüket. Ilyesmit.

Meglepődtem.

Nem, teljesen le voltam döbbenve.

Ezt SOHA nem gondoltam Ashről. 

-Szóval...öhm...ez tényleg...-gyorsan össze kellett magam szednem, hogy végre ki tudjak mondani egy egész mondatot-Ezt megcsinálhatjuk. 

Damn Badbabe [Magyar fordítás]Where stories live. Discover now