23.rész

6.1K 417 23
                                    

Szombaton még az ébresztőm előtt sikerült felkelnem, ami nálam tényleg csak egyszer egy évben fordul elő. A lábaimmal lerúgtam magamról a takaróm, majd bementem a fürdőbe, beálltam a zuhany alá és énekelve elkezdtem megmosni és borotválni magam. 

Egy negyed órával később, jókedvűen suhantam a konyhába, majd megcsináltam a kávémat és a reggelimet. Annyira örültem ennek a napnak! Örültem a motortúrának, örültem a víziparknak és természetesen a Chasel való randimnak. Húsz percen belül meg fog érkezni. 

Lenyeltem az utolsó harapást a nutellás kenyeremből, majd visszasprinteltem a szobámba. Felhangosítottam a hangfalakat és táncolni kezdtem, miközben bepakoltam a strandos cuccaim egy válltáskába. Tudtam, hogy Brooke nem sokára meg fog őrülni a hangos zene miatt, mert szüksége van a "szépségalvásához", de ez most pont nem érdekelt engem.

Negyed óra múlva már kész voltam és a bejáratnál vártam türelmetlenül Chasere.

-Jó szórakozást bogaram es vezess óvatosan!-motyogta apám, aki álmosan jött le a lépcsőn, majd továbbcsoszogott a konyhába.

-Ne félj apa!-vigyorogtam utána, miközben oldalra copfoztam a hajamat, hogy majd a robogozásnál ne kócolja össze a szél. Végszóra meghallottam egy motrot az udvaron. 

Aztán csöngettek.

Szélesen mosolyogva es ugrálva odamentem, majd egy nagy lendülettel kinyitottam és...

-Ash?-az állam a padlót súrolta-Mit csinálsz itt?-Nem bírtam ki, hogy ne nézzek végig rajta. A motoros cuccaiban egyáltalán nem nézett ki rosszul. Valamiért nem tudtam a régi Ashre emlékezni. Az ő mostani ultra király kinézetével elhomályosította az emlékeimet. 

-Tíz órát mondtál. És itt vagyok, pontosan másfél órával előbb, hogy pontosan érkezzünk meg és hogy ne kelljen a hosszas leszíásodat hallgatnom. 

-Én azt mondtam tízkor a víziparknál találkozunk és nem azt, hogy előbb még nálunk. Chasel meg van beszélve egy találkám-tettem halkan hozzá, mire Ash frusztráltan sóhajtott egyet.

-Látod? Neked soha nem lehet jót tenni. Direkt előbb jöttem, hogy téged...hogy ne kelljen nekem a siránkozásodat hallgatnom, erre ugyanúgy felháborodsz.

Valamiben igaza volt. Tényleg mindig felháborodtam bármit tett Ash. De ő harcolta ki magának már megint!

-Oké, befogom a szám. Akkor együtt utazunk-végülis az tök mindegy volt, hogy kettesben vagy hármasban megyünk oda. Abban a pillanatban Chase jelent meg hangos bűgással az utcánkban. Ohhh, elővette a nagy motorját. Majdnem elkezdtem olvadozni. Mármint a motor miatt. Jó, Chase miatt is. De legfőképp a motor miatt.

Ash motorja mellé állt le -ami az övé mellett már majdnem ocskának tűnt-, leszállt róla, levette a sisakját és odajött hozzánk.

-Jó reggelt szépség!-köszöntött egy ragyogó mosollyal, átkarolt és egy puszit nyomott a homlokomra. 

Egy pillanat. Egy homlokpuszi? Ez új volt. Azért az óriási vigyoromat nem tudtam letörölni. Cöh ja Ash, most láthattad, hogy nem volt igazad. Egy kis időre olyan érzésem volt, mintha lenézően meredt volna Chasere. De ez a kis idő olyan rövid volt, amíg vissza nem tért egy semleges arckifejezéshez, hogy abban sem voltam biztos, hogy láttam-e.

-Ash-látszott rajta, hogy nem kíváncsi a társaságára. Mivel nem akartam máris egy veszekedést közöttük végighallgatni, gyors váltottam a témát. 

-Szóval ma a nagy Baby?-kérdeztem Chaset mosolyogva.

-A különleges alkalmakhoz mindig-magyarázta vigyorogva, miközben elpirultam. Az örömtől. És a zavaromtól-Később nyugodtan kipróbálhatod, ha szeretnéd.

-Ez egy vicc? Nekem...Most komolyan?-nevetve -és egy kicsit nyávogósan- a nyakába ugrottam. 

-Akkor indulunk?-kérdezte Ash, mire nagy nehezen elváltam Chasetől, aki még egy percig tartotta velem a szemkontaktust. 

-Nem akarsz a hercegnődnek egy jóreggeltcsókot adni?-kérdeztem Asht, miközben felvettem a sisakom. Először furcsán nézett rám, majd megrázta a fejét.

-Az még várhat-mondta gondtalanul és ő is felvette sisakját. Chase is követte példánkat, majd mindannyian odamentünk a motorainkhoz. Mikor szinkronban elindítottuk a motorokat, egy nagyon menő búgás hangzott fel. Elmosolyodtam, majd elsőként indultam el.

***

Általában fél óráig tart az út a víziparkig, de mi egy hosszabb és szebb út mellett döntöttünk, hogy jobban élvezhessük a motortúránkat. 

Nem tudom, hogy Ash honnan tudta meg, de tuti, hogy máskülönben egy órával később bukkant volna fel. Vagy Brooke köpött be minket, vagy Ash egyszerűen okosabb, mint gondoltam. 

Valószínűleg az előbbi.

Hátranéztem a vállam felett és láttam, ahogy Ash mögöttem jön és az ő fekete ruháival, fekete sisakjával és fekete motorjával már majdnem ijesztőnek tűnt. Előttem ment Chase, aki az irányt és a gyorsaságot diktálta. Nem gondolkodtam sokáig. Gyorsabbra kapcsoltam és elszáguldottam Chase mellett, aki meglepetten nézett utánam. Ismertem egy remek kis pihenőhelyet és oda akartam menni.

Mindig gyorsítottam, a kanyaroknál elfeküdtem és élveztem, ahogy a táj elsuhan mellettem. Észrevettem, hogy a fiúk erősen próbálnak nem lemaradni tőlem. És valószínűleg azon is vitatkoztak egy kicsit, hogy ki jöjjön utánam elsőnek.

Elmosolyodtam. Két szexi fiú vadászott rám, méghozzá motorokkal. 

Tíz perccel később megpillantottam a pihenőhelyet, lefékeztem és lekanyarodtam az útról. Kicsivel később Chase és Ash szinte egyszerre parkoltak le mellém. Levettük a sisakjainkat és megcsodáltuk a kilátást. A hely kicsit magasabban feküdt, ezért jól lehetett élvezni a természetet.

Ashre néztem, hogy lássam, nem jön-e egy fogyatékos vagy egy lekicsinyítő beszólással, de meglepetésemre csak elgondolkozva és csöndben bámulta a tájat. 

-Szép itt, nem de?-kérdeztem tőle, de úgy tűnt, mintha fel sem fogta volna, hogy hozzá beszélek. 

-Igen, tényleg-válaszolt Chase helyette, aki a jobb oldalamon állt. Ezután rám nézett-De Sadie, lécci ne vezess ilyen gyorsan, mert nem élném túl, ha történne veled valami.

Awwww de édeeeeeees! 

Kuncogni kezdtem.

-Nem vagy az apám Chase-ugrattam és belenéztem csillogó szemeibe.

-Nem, szerencsére, de vigyáznod kell magadra! Ebben igazat adsz nekem Ash, nem?

Ash meglepetten nézett ránk, hogy Chase hozzászólt. Egy ideig csak bámult minket, majd visszafordult.

-Ezt eldöntheti egyedül-mondta hirtelen, miközben odament a motorjához-Mehetünk?-Meg sem várva a válaszunkat, felült a motorjára, beindította azt és elindult. 

Már megint mi baja volt?

-Ha nem a nővéreddel lenne, akkor most azt hinném, hogy féltékeny-motyogta Chase, miközben utána nézett.

Ash és a féltékenység? Hitetlenkedve megráztam a fejem, hisz ő utált engem.

-Nem hiszem-mondtam ez miatt-Az a fejezet már rég lezárult. De...-bizonytalanul Chasere néztem-Féltékeny mire?

Chase egész testével felém fordult, átkarolta a derekam és magához húzott.

-Erre itt-vigyorgott pimaszul és egy kicsit lejjebb hajolt hozzám. Mélyen egymás szemébe néztünk, míg márcsak néhány milliméter volt az ajkaink közt.

Most. Végre. Meg. Fog. Csókolni. 

-A francba, gyertek már!-hallottuk hirtelen Ash ideges hangját két dudálással, valahonnan lejjebb. Lassan elváltunk egymástól, majd megpillantottuk Asht az út szélén. Onnan még nagyon is jól felismerhetett minket.

-Egyszer még megölöm a srácot!-sóhajtott.

Odamentem a szeretett robogómhoz, miközben egy mosolyt nem tudtam visszafojtani.

Damn Badbabe [Magyar fordítás]Where stories live. Discover now