24.

810 82 13
                                    

(Jungkookin näkökulma)
Ruoka oli tänään maistunut paljon paremmalta, kun olin syönyt sen ihanan ja komean pojan kanssa, kynttilän ääressä. Illallinen oli romanttinen, vaikka tunnelma välillämme olikin hiukan kiusallinen.

Tämä ihastumisen tunne oli minulle niin uusi, että kaikki pienetkin katseet ja kosketukset saivat kehoni reagoimaan. Poskeni helahtivat aina punaisiksi, sydämeni lyönnit kiihtyivät ja tunsin kuinka käteni hikosivat jännityksestä.

Tämä uusi tunne oli silti aivan ihana.

Tunsin hellän kosketuksen käsivarressani ja kehoni värähti automaattisesti tunnetta, joka sai kehoni kihelmöimään. Katsoin viereeni, jossa sohvalla vieressäni istuva Taehyung oli sipaissut minua kädellään.
"Mitä sä mietit?" Taehyung kysyi vieressäni, silittäen käsivarttani.
"Sua." Vastasin nopeasti hymyillen.
"Mitäs sä musta ajattelet? Toivottavasti jotain kivaa?" Hän kysyi, naamallaan virne kun vilkaisin häneen päin.
"N-no joo, ajattelin että sä olet tosi kiva, sulla on kauniit kasvot, sä oot ihan s-söpö ja haluaisin tietää susta paljon lisää." Sanoin
"Sä oot niin suloinen!" Taehyung huudahti, siirtyen lähemmäs minua, asettaen kätensä ympärilleni. Kehoni jännittyi hieman tästä yllättävästä läheisyydestä, mutta se rentoutui pian.

"Mitä sä haluaisit musta tietää, jos vähän kyseltäisiin toisiltamme?" Hän kysyi ja mietin hetken aikaa mitä kysyisin.
"K-kuinka monen kanssa sä olet ollut?" Kysyin ujosti katsellen syliini.
"Ai niinkun että kuinka monen kanssa mä olen seurustellut?" Hän kysyi varmistaakseen. Minua ujostutti puhua, joten vain nyökkäsin hänelle.
"Ainoastaan Yoongin kanssa. Siis ennen sua." Hän lisäsi loppuun, joka sai minut yllättymään. Vaikka kyllähän me molemmat toisistamme pidimme ja pari suudelmaakin oli jo vaihdettu, mutta mistään seurustelusta ei oltu puhuttu.

Taehyung huomasi hiljaisen mietintä taukoni ja halusi varmistaa että olin samaa mieltä hänen kanssaan.
"Tai siis kun eikös me vähän niinkuin seurustella?" Hän totesi kysyen.
"J-joo kai. Tai siis kun en mä oikein tiedä miten tää seurustelu juttu toimii." Huokaisin turhautuneena, hartijoideni painuessa alas päin.
"Hei, ei se haittaa vaikka sä et olekaan seurustellut aikaisemmin tai vielä tiedä kaikkia juttuja." Taehyung lohdutti silittäen käsivarttani, saaden kylmät väreet kulkemaan kehossani.
"Me voidaan opetella kaikki jutut yhdessä ja jos jokin mietityttää, sä voit tietenkin aina kysyä, vaikka sua välillä nolostuttaisikin." Hän jatkoi, saaden mieleni hieman iloisemmaksi ja rennommaksi.

Laitoimme Netflixistä pyörimään jonkun leffan, jonka katsomiseen minä en ainakaan voinut kauheasti keskittyä, sillä tunsin Taehyungin kehon aivan kiinni omassani ja en uskaltanut liikkua ollenkaan. Elokuvan mennessä eteenpäin vanhempi silitteli koko ajan käsivarsiani, hiuksiani tai niskaani, saaden minut värähtelemään.

"V-voisitko sä lopettaa?" Kysyin arasti, peläten miten hän reagoisi.
"Minkä?" Hän kysyi aidosti kummissaan.
"Aina kun sä kosket muhun, mä saan kylmiä väreitä ja se vähän häiritsee tän leffan katsomista." Selitin katsellen sohvapöydän päällä olevaa kaukosäädintä, kuin se olisi erittäin mielenkiintoinenkin.
"Aa joo, sori." Hän sanoi pikaisesti siirtäen kätensä pois selkäni takaa.
"Kun mä en yleensä ole tällaisessa ihokontaktissa muiden kanssa, joten tää on vähän outoa mulle." Selitin, jotta hän ei ymmärtäisi väärin.
"Ei hätää. Mä ymmärrän kyllä." Hän vastasi hymyillen.

"Halaitteko ja pussailitteko te paljon Yoongin kanssa?" Kysyin hiukan varoen, sillä en tiedä kuinka paljon Taehyung haluaa avautua hänen ja Yoongin suhteesta.
"Ei paljoakaan, läheisyyttä oli silloin kun Yoongi sitä halusi, joka tapahtui yleensä hänen ollessaan kännissä." Hän selitti, äänessään surullisuutta ja apeisuutta.
"Pidätkö sä läheisyydestä?" Jatkoin kyselemistä.
"Kyllä mä tykkään läheisyydestä ja sitä mä kaipasinkin mun ja Yoongin suhteessa." Hän sanoi.
"Meidän suhteessa sä tulet samaan läheisyyttä, haleja ja pusuja. Vaikka mulla menee hetki aikaa tottua tähän." Sanoin katsoen hänen silmiinsä hymyillen.

"Sä olet kyllä ihana." Taehyung sanoi hymyillen.

Kiitos paljon kun luit❣️
Ja haluun toivottaa teille kaikille hyvää torstaita ja muistakaa ajatella positiivisesti että ihan pian on jo viikonloppu!


Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
We are a secret | TaekookWhere stories live. Discover now