20.

868 84 21
                                    

(Jungkookin näkökulma)
En voinut uskoa, että tämä oli jo toinen kerta kun hänen ihanat huulensa olivat omillani.
Ne tuntuivat hyviltä, liikkuessaan tahdissa omieni kanssa, vaikka enhän minä oikein vielä osannut tätä hommaa, sillä tämä oli vasta toinen kerta kun suutelen. Tai itseasiassa Taehyung oli se, joka suuteli ja minä vain vastasin siihen.

"Mäkin taidan tykätä susta." Sanoin, kun Taehyung siirtyi hieman kauemmas, sivellen silti poskeani käsillään. Punastuin hänen antaessaan pienen suukon nenälleni.

"Söpö." Hän kuiskasi, kun huomasi punertavat poskeni. Käänsin katseeni varpaisiini, sillä halusin kysyä häneltä jotain, mutta en kehdannut.

"Mikä nyt on?" Tae kysyi heti huolissaan.
"V-voisitko sä suudella mua uudestaan?" Kysyin hiljaa, uskaltamatta katsoa häntä silmiin.
"Höpsö. Ei siinä ole mitään noloa, jos sä haluat suudella." Hän sanoi hymyillen.
"Mä en vaan ole ikinä oikein oppinut näitä juttuja ja tää on mulle ihan uutta." Selitin hänelle ja hän nyökkäsi.
"Ei sun tarvitsekaan mitään vielä osata ja me mennään ihan sun tahdissa." Taehyung sanoi, joka sai oloni vähän huojentuneemmaksi, sillä hän oli todella huomaavainen ja ymmärtäväinen.

Katselin hänen silmiinsä, kun hän nosti päätäni ylöspäin etusormellaan, jonka hän oli asettanut leukani alle. Hänen kasvonsa siirtyivät lähemmäs ja lähemmäs. Pystyin jo tuntemaan hänen hengityksensä kasvoillani, kunnes hän siirtyi vielä hieman lähemmäs ja liitti huulemme. Tunsin hänen siirtävän kätensä niskaani ja hieman haparoiden siirsin omat käteni hänen lantiolleen. Hetken suudeltuamme olin saanut jo hieman lisää rohkeutta ja uskaltauduin enemmän mukaan suudelmaan.

Kun irroittauduimme vetämään hengeä olin hengästynyt ja poskiani kuumotti.

"Ja sä et muka osaa." Taehyung naurahti, katsellen silmiini.
"Mä opin nopeasti." Sanoin hymyille.

Kun menimme olohuoneeseen kaikki kaupungin valot olivat taas päällä ja sähköt olivat tulleet takaisin.  Kävin laittamassa vedenkeittimen päälle, kun Tae jäi olohuoneen sohvalle istumaan.

En olisi vielä eilen uskonut, että tänä aamuna Taehyung olisi edelleen kotonani ja että olisin suudellut hänen kanssaan jo kolmeen kertaan.

Menin istumaan hänen viereensä. Molemmat vain istuimme siinä hiljaa, varmasti molemmat ajattelivat samoja asioita. Mikä tämä heidän "suhteensa" oli? Miten tästä jatkettaisiin? Ja entäs Yoongi?

Huokaisin hiljaa, nojaten päätäni sohvaan.
"Onko kaikki hyvin?" Taehyung kysyi ja kohautin olkapäitäni.
"Mä en ole ikinä pitänyt kenestäkään tällä tavalla ja oon aina kuvitellut että sitten kun ihastun ja aloitan seurustelun pääsen kertomaan kaikille mun ihanasta poikaystävästä ja käyn sen kanssa romanttisilla treffeillä ja kaikkea sellaista." Huokaisin.

"Miksei noin sitten voisi tapahtua?" Tae kysyi.
"No oletko sattunut unohtamaan Yoongin?" Kysyin, jolloin hän ymmärsi.
"Aa mä en heti ymmärtänyt että sä tarkoitit noita mun kanssa." Hän sanoi ja pakko myöntää että tuo tuntui ikävältä. Eikö hän siis ajatellut alkaa seurustelemaan kanssani? Että tämä oli vain jotain säätöä.

"M-mä vaan ymmärsin aiemmin että sä tykkäisit musta ja oletin että haluisit sitten seurustella mun kanssa. Mutta anteeks kun mä tyhmänä ymmärsin ihan väärin." Mumisin hiljaa, enkä voinut mitään sille että tunsin painetta silmissäni ja tunsin niiden kostuvan.
"Siis kyllä mä susta tykkään, mutta luulin vain että ehkä sä et halua aloittaa ensimmäistä suhdettasi näin sekavissa kuvioissa."  Tae korjasi heti, siirtyen lähemmäs halaamaan minua.
"Vaikka tästä ei varmasti tule helppoa, mä haluaisin silti yrittää, jos sä haluat." Hän sanoi, silitellen kylkeäni.
"Kyllä mä haluan yrittää ja varastithan sä jo mun ensisuudelmatkin." Sanoin hymyillen.
"Totta." Tae sanoi virnistäen.

Söimme aamiaiseksi yhdessä muroja ja joimme mansikka teetä, minun lemppariani. Vaihdoimme vaatteemme, pesimme hampaat ja valmistauduimme lähtöön. Tae lupasi viedä minut taas töihin, jonka jälkeen hän menisi käymään Yoongin luona.

"Jos me pidettäisiin tää vielä ihan meidän keskisenä ennekuin asiat selkenee." Tae sanoi katsellen yhteen liitettyjä käsiämme.
"Käy mulle." Vastasin hymyillen, katsellen itsekin sormiamme, jotka sopivat täydellisesti yhteen.
"Nähdään myöhemmin." Sanoin noustessani ulos autosta.
"Nähdään!" Taehyung huikkasi takaisin, ennekuin suljin auton oven ja hän ajoi pois ravintolan edestä.

Astuin ravintolaan sisään, hymyissä suin.

Kiitos paljon kun luit❣️
Olette ihania :)

We are a secret | TaekookWhere stories live. Discover now