3.

994 99 12
                                    

(Jungkookin näkökulma)
Olin oppinut käyttämään kassaa, pessyt astioita, tarjoillut annoksia ja pian ensimmäinen työpäiväni olisi ohi. En ollut kysellyt Jiminiltä lisää tästä Taehyungista tai hänen poikaystävästää, sillä eihän asia minulle mitenkään kuuluisikaan.

"Mä suljen tänään tän liikkeen, niin sä voit alkaa lähtemään jo kotiin." Jimin sanoi, kun olin saanut viimeisenkin pöydän pyyhittyä puhtaaksi.
"Okei, huomiseen!" Huikkasin hänelle, mennessäni hakemaan tavarani.
"Huomiseen!" Kuulin Jiminin huutavan takaisin, kun avasin oven ja poistuin ravintolasta.

Ilma oli selvästi jo viilentynyt ja vedin takkini tiukasti kiinni. Kello oli kymmenen yli kahdeksan illalla, kun seisoin bussipysäkkillä odottaen bussiani, katuvalojen valaistessa pimeitä katuja.
Bussini saapui hetken päästä ja kulutin matkan vain kuunnellen musiikkia kuulokkeilla.

Saapuessani rappukäytävään tuttu tupakan ja alkoholin haju ajautui heti nenääni kävellessäni rappusia ylöspäin. Kuulin taas niitä kännisiä huutoja ja pian vastaani käveli kolme miestä, jotka yrittävät parhaansa mukaan pysyä pystyssä.

Avatessani kotini ovea, naapurista kuului kova musiikki, joten siellä taisi taas olla bileet käynnissä.
Ja normaalisti minua ei edes häiritsisi tämä meteli, sillä kuuntelisin vain musiikkia ja näin mutta nyt kun olin oikeasti väsynyt ja halusin vain heti nukkumaan se häiritsi, mutta en voinut tehdä asialle mitään, sillä en uskaltaisi mennä sanomaan heillä asiasta. 

Otin kengät pois jaloista, riisuin takkini naulakkoon ja heitin avaimeni lipaston päälle. Sytytin valot ja suuntasin keittiöön, sillä olin syönyt päivällä vain vähän leipää ja nuudeleita, joten tarvitsin ruokaa.

Päädyin taas syömään nuudeleita ja lihapullia, sillä ne olivat helppoja ja ihan hyviäkin. Putsasin astiat, join ison lasin vettä ja suuntasin suihkuun.
Riisuin vaatteeni sängylleni, kiedoin pyyhkeen vyötärölleni ja kävelin kylpyhuoneeseen. Otin pitkän kuuman suihkun, jonka jälkeen puin päälleni puhtaat bokserit ja ison mustan t-paidan.

Laitoin herätyksen aamuksi ja kömmin peiton alle makaamaan.
Olin helpottunut että tämä päivä oli ohi, sillä olin jännittänyt tätä niin paljon ja onneksi kaikki meni hyvin.
Työpaikka on kiva, vaikka se onkin todella pieni ja siellä työskentelee vain minä ja Jimin, mutta se ei haittaa sillä Jimin vaikuttaa todella mukavalta ja on todella ystävällinen ja avulias.

On silti outoa ajatella että Jiminkin pitää pojista, mutta sehän on vain hyvä asia sillä sitten meillä on jotain yhteistä, mutta en siis pidä Jiministä enempää kuin kaverina.

Seuraavana aamuna
Aamu oli ollut ihan kamala, sillä väsymykseni takia olin nukkunut pommiin, olin kauheassa kiiressä, mutta ehdin silti juosta bussiini juuri ja juuri.

Ravintolassa oli jo pari asiakasta, kun vain istuskelin tiskin takana korkean tuolin päällä.
"Sä voit nyt käydä ostaa evästä ja pitämässä tauon." Jimin sanoi tullessaan luokseni.
"Kiitos." Sanoin ja lähdin takahuoneeseen etsimään lompakkoani.
Katsoin takin taskuista, tyhjensin koko laukkuni, mutta en löytänyt lompakkoani. Olin varmasti unohtanut sen kotiin kiireessä.
"Ei hitto." Mumisin yksinäni ärtyneenä.
Kai nyt pitäisi vain selvitä tämä päivä ilman eväitä. Mutta sitten mieleeni tuli idea. Mitä jos kysyisin Jiminiltä, jos hän voisi lainata vähän rahaa jonka maksaisin sitten huomenna hänelle takaisin.

Menin kassan luokse, jossa Jimin oli kahden asiakkaan kanssa, joista toisen minä tunnistin. Kim Taehyung.
Hän taisi huomata minut, sillä hän käänsi katseensa minuun ja tuijotti tummilla silmillään. Hänen katseensa näytti vihaiselta, mutta myös hieman surulliselta.
"Hei Tae, mitä sä tolläät siinä." Toinen miehistä sanoo vihaisesti ja Taehyung käänsi nopeasti katseensa pois minusta.
"Anteeks, en mitään." Hän sanoi aivan eri äänensävyyn, kuin millä hän oli minulle puhunut. Hän ei kuulostanut ilkeältä, vaan puhui hyvin hiljaa.

Käänsin katseeni mieheen, jolla oli pikimustat kiiltävät hiukset, mustat farkut ja tumma huppari. Hänellä oli kaulassaan yksi tatuointi ja hän näytti pelottavalta. Hänen ilmeensä oli vihainen ja ärtynyt.

Kun miehet poistuivat kassalta, menin Jiminin viereen ja kuiskasin hänelle.
"Kuka toi mies oli?" Kysyin, jotta he eivät kuulisi.
"Taehyungin poikaystävä, Min Yoongi." Jimin vastasi.

Tämäkö oli se poikaystävä, josta Jimin eilen mainitsi?

Kiitos paljon kun luit ❣️

We are a secret | TaekookDär berättelser lever. Upptäck nu