♡Epiloog♥

5.9K 314 59
                                    

Waarschuwing :Laura and Harry are all little bite Dirty in the eliloog ;) Hope you like it.

Laura POV

'Harry waar gaan we naartoe?!' schreeuw ik om boven het geluid van zijn motor uit te komen. We rijden nu al een dikke twee uur rond op zijn motor, Harry heeft een goude glitter helm op en ik lach me dood om die goude glitter helm. Ik heb een mooie roze helm op my favorite Color. We zijn al vijf keer verdwaald, alleen Harry zegt steeds "Laura, ik weet heus wel de weg." Maar mijn advies om een Tom Tom aan te sluiten op zijn motor vindt hij nogal lachwekkend. "Een Tom Tom? Lau, ik ben een prof als het gaat om de weg te vinden, ik heb geen "Dom Dom." nodig,  ik vertrouw op mijn eigen gevoel. Onze band heet niks One Direction."  Hij kan er beter de Wrong Direction van maken.

Harry heeft al zegt hij "The Perfect Date."  geregeld, hij heeft alles tot op de puntjes uitgewerkt en hij wil dat dit de beste date ooit wordt, aldus Harry Styles, Logisch ook dat dit de perfecte date moet worde, want dit is onze eerste echte date.

Harry stopt bij een groot grasveld met een meertje en een steiger. 'Eindelijk,  je bent goed gereden.' Ik stap van de motor af net als Harry, hij haalt zijn helm van zijn hoofd af en daarna doet hij hetzelfde bij mij. Ik strijk mijn jurkje glad, Harry zei dat ik best met een jurk op de motor kon, nou dat was de eerste en de laatste keer voor mij.

'Ga maar kijken, ik pak alle spullen.' Ik knik en loop eerst naar de zijspan om daar mijn slippers uit te halen. 'Niet doen!' roept Harry. 'Rustig, ik pak alleen mijn slippers.' 'Laat mij ze maar pakken.' Ik zucht en draai me om. 'Gevonden.' Harry geeft me de slippers en ik wissel ze om met mijn All Stars.

Ik loop naar de steiger en ga aan het einde zitten. Ik doe mijn slippers uit die ik naast me neer zet, met mijn voeten ga ik door het koude water. Ik sluit mijn ogen en concentreer me op de geluiden van de vogels. Ik laat me langzaam achterover vallen op de houten steiger en open mijn ogen weer. Ik draai me voorzichtig om zodat ik op mijn buik lig, Harry zet alles klaar, want ik mocht hem niet helpen, want hij wou alles helemaal perfect hebben. 'Laura omdraaien nu.' ik zucht en draai me voorzichtig weer om met mijn rug op de steiger.

Ik hoor soms/best vaak gevloek van Harry dat iets niet lukt, of dat hij zich heeft bezeert, maar kom op, dat is best grappig. Had hij mijn hulp maar moeten aanvaarden maar dat wou hij niet, eigen schuld dan maar. Langzaam voel ik me moe worden en begin ik te gapen en sluit mijn ogen en al snel val ik in slaap.

----

Harry POV

Zuchtend haal ik een hand door mijn krullen,  alles staat klaar eindelijk.  Ik haal Laura maar even op bij het water. 

Ik loop de steiger op en zie Laura met haar ogen gesloten,  vredig liggen te slapen. Ze is zo lief en mooi als ze slaapt. Ik til haar op en langzaam opent ze haar ogen. 'Ja, ik dacht ik laat je even slapen,  je hebt de hele tijd geslapen dus ik heb de hele date in mijn eentje door moeten brengen.  Dus we gaan nu weer richting Londen.' ik probeer mijn lach in te houden wat met moeite lukt. Ze kijkt me slaperig aan met haar blauwe ogen en een gaap verlaat haar mond. 'Huh?' Ze wrijft de slaap uit haar ogen en ik zet haar neer op het geruite kleed. 'Oh je bent klaar?' Als ze net geslapen heeft droomt ze nog een klein beetje, en gaat ze veel vragen stellen. 'Wat doe ik hier?' 'Wat doe jij hier?' 'Waar zijn we?' 'Waar is Anna?' 'We hebben een date, ik ben hier omdat je met mij een date hebt, we zijn hier nogmaals voor onze date en Anna is bij Caitlin Logeren.' beantwoord ik al haar vragen. Ik ga tegen over haar zitten en ik maak de picknickmand open, ik haal er allemaal hapjes uit en twee glazen en nog een fles Kinderchampagne omdat ik straks ons weer veilig naar huis moet rijden. Laura houdt de glazen vast en ik ontkurk de fles en het schuim komt uit de glas en stroomt naar beneden.  Ik schenk de glazen in en dan zet ik de fles aan de kant en geeft Laura mij een glas en we proosten 'Op de perfect Date.' 'Harry, niemand is perfect, en er bestaat niks perfects dus gewoon op de beste date.' 'Jij bent perfect voor mij.' Ze zucht en neemt een slok van haar Kinderchampagne.

I'm No Longer The Only Styles #2Where stories live. Discover now