Hoofdstuk 50 Dat is Laura niet

6.6K 343 59
                                    

Ten eerte wil ik jullie allemaal bedanken. Zonder jullie steun,votes en comments had ik nooit over de 10.000 votes gehaald en over de 330 volgers. Ik wil jullie allemaal bedanken. Ik schrijf graag en ik vindt jullie reacties altijd zo leuk en ik krijg er altijd een glimlach van Loveee You all.

-Marit

Harry POV

'Niall?' Niall knikt als bevestiging dat hij me gehoord heeft. 'Dat is Laura niet.' zeg ik terwijl ik Niall aanstoot. Het blonde meisje draait zich om 'Wow Harry, dat zag je goed.  Ik ben Perrie, dus geen Laura. ' lacht Perrie die zich daarna weer omdraait en verder gaat met haar ontbijt.

'Niall, je ziet toch wel dat dat Pezz is.' 'Hazz, ik heb mijn bril niet op en ik ben moe. Dan zie ik dingen niet zo goed.' Ik knik maar, omdat ik geen zin heb in een discussie. Ik moet eerst Laura vinden, voor ze daadwerkelijk haar plan gaat uitvoeren.

Ik ren de kamer uit maar wordt door Niall tegen gehouden die me bij mijn arm pakt'Harry.... Wacht' Ik maak me los en ren de gang in. Ik hoor Niall dat die me weer tegen wil houden maar ik negeer hem.  Ik trek snel mijn schoenen aan en mijn jas. 'Harry, je kan niet zomaar gaan zoeken. Ze kan overal zijn.' 'Niall, ik weet precies waar ze is.' roep ik terwijl ik de sleutel omdraai en de deur open maak. 'Waar is ze dan?' 'Niall, ze zit in het vliegtuig of ze is al in Londen. ' roep ik geïrriteerd. 'En laat me nu met rust Nialler, ik weet wat ik moet doen. Ik moet haar achterna springen, alleen dan kan ik haar vertrouwen terug winnen.' 'Nee Harry, Laura draait gewoon door.' Ik draai me naar Niall om en geef hem een vernietigende blik. 'Zo praat je niet over Laura.' Ik geef Niall een duw en ren het pad op, op weg naar mijn auto.

Niall rent achter me aan maar ik negeer hem, hij kan me toch niet tegen houden. Ik open bet portier en ga zitten op de leren bedeking die over mijn stoelen hangen. Ik klik mijn gordel vast en start de auto. 'Harry' Niall slaat met zijn handen op de ramen van mijn auto en ik kijk hem kwaad aan. 'Wat?!' snauw ik naar de blonde jongen. 'Ik ga mee' roept Niall, ik zucht maar ik weet dat ik Niall niet tegen kan houden. Niall rent om de auto heen en stapt in. Hij klikt ook zijn gordel vast. 'Klaar?' vraag ik. Niall knikt en ik rij van het zandpad af.

We rijden het winkelcentrum in waar we langs moeten anders kunnen we niet naar het vliegveld. 'Kunnen we even stoppen?' vraagt Niall. 'Nee, we moeten nu naar het vliegveld.' zeg ik tamelijk kalm-Hoor de sarcasme. 'Maar ik moet naar de wc.' piept Niall. 'Dat kan je best inhouden.' 'Harry, ik moet echt heel nodig. Anders heb jij straks een grote oceaan onder je berijdingstoel liggen.' Ik zucht maar besluit dan toch maar te parkeren bij de supermarkt, waar ze een wc hebben.

'Wel opschieten.' roep ik nog voordat Niall het portier dicht slaat. Ik pak mijn mobiel die op het dashbord ligt en ontgrendel mijn iphone. Een foto van een blije Laura en Anna verschijnt als ik mijn iphone heb vergrendeld. Een kleine glimlach vormt zich rond mijn lippen, ik ga naar contacten en druk op de groene hoorn als Laura's naam verschijnt in mijn contactenlijst.

Ik laat mijn telefoon langs mijn oor glijden. De telefoon gaat over, maar naar 10 keer over gegaan te zijn wordt er opgenomen. 'Laura?' vraag ik opgelucht. 'Nee Harold, je spreekt met Louis.' hoor ik Louis zeggen. 'Waar ben je?' vraagt hij meteen bezorgd. 'Op de parkeerplaats bij de aldi. Niall moest naar de wc.' 'Neem meteen even wat eten mee, we hebben bijna niks meer in huis.' Ik frons mijn wenkbrauwen, ook al weet ik dat Louis het niet ziet 'Nee, ik rij als Niall instapt meteen naar het vliegveld.' 'Waarom?  We gaan over een week weer terug.' Vraagt Louis verbaasd. 'Dat weet ik, maar ik moet iets doen.''Okay dan, als jij het zegt.' Louis wil weer wat zeggen maar ik kap zijn zin af. 'Ik moet gaan, Doei.' en ik hang op.

Ik klik op het icoontje van de blauwe vogel, beter bekend als Twitter. Ik scrol over de pagina met tweets over Laura. Alleen maar weer haat.

I'm No Longer The Only Styles #2Where stories live. Discover now