Hoofdstuk 32 Dusty and Molly

8.5K 370 61
                                    

*1 week later*

Laura POV

Ik lig verveeld op het bed een tijdschrift te lezen. We zijn nu inmiddels een week verder. De Politie is geweest en ik heb aangifte gedaan tegen Luke en Luke is opgepakt. Dat was echt het grootste nieuws,  elke dag wordt het drukker bij het ziekenhuis want iedereen wil de eerste foto als Harry wakker wordt. Inmiddels kan ik ook weer lopen ik kon natuurlijk al lopen maar nu lukken verre afstanden ook.

Salina loopt de kamer in en drukt een kop thee in mijn handen en ze gaat op mijn bed zitten en pakt een tijdschrift en leunt tegen me aan. 'Waar heb je Darc gelaten?' vraag ik als ik op kijk van mijn tijdschrift en nergens Darcy zie. 'O die is met Liam even weg' grinnikt Salina. Ik kijk Salina aan en schiet in de lach. 'Wat bedoel je met "even weg met Liam"?' lach ik. 'Niks' lacht Salina. 'Sure' grijns ik. 'Vertel op wat weet jij wat ik niet weet?' vraag ik. 'Nou dat ze het de laatste tijd erg gezellig hebben' zegt Salina zondet me aan te kijken. 'Als vrienden?' zeg ik. 'Wat denk je nou, ze zijn allebei vrijgezel' zegt Salina die een gek gezichg trekt. Ik schiet opnieuw in de lach en mijn buikspieren doen pijn als ik na 5 minuten nog steeds lach.

--

Ik lig nog steeds op het bed met Salina leunend tegen me aan. Ik hoor gemiauw en kijk op van mijn tijdschrift. 'Molly?' vraag ik verbaasd. Ik gooi mijn benen over het bed heen en Salina valt om. 'Je had kunnen zeggen dat je van het bed af zou gaan' zegt Salina die recht op gaat zitten. Ik loop naar Molly toe en til haar op. 'Hoe kom jij nou hier?' vraag ik als ik Molly over haar hoofdje aai. Opeens voel ik dat iemand mij kopjes geeft tegen mijn been. Ik kijk naar beneden en zie Dusty. 'Dusty' roep ik. Salina komt van het bed af en tilt Dusty op. 'Wacht Molly en Dusty zijn hier dan zijn-' maar ik kan mijn zin niet afmaken omdat ik mijn oma en tante hoor roepen. Ik zet Molly terug op de grond en ren de gang op. 'Oma!' 'Gemma' roep ik. Gemma en Anne maken een sprintje en sprinten naar mij toe. Ze slaan hun armen om me heen en ik knuffel ze terug.

Als ik ze even later los laat zie ik Anne met tranen in haar ogen naar me kijken.'We konden het niet laten om jullie op te zoeken' zegt Gemma. 'Snap ik'glimlach ik zwak 'Hoe is het met je?' vraagt Anne. Ik veeg haar tranen weg met mijn duimen en glimlach zwak naar haar. 'Dat kan je beter zelf zien' zeg ik. Ik haak mijn ene arm om die van Anne heen en mijn andere haak ik door de arm van Gemma heen. We lopen terug naar mijn kamer en meteen valt er een vervelende stilte. Anne en Gemma lopen rustig naar Harry toe en ik laat ze los. Anne pakt de hand van Harry vast en de tranen rollen over haar wangen. Gemma slaat een arm om haar heen en ze huilen uit op mekaars schouder. Automatisch ga ik mee huilen. Ik pak Molly op en ga op het bed zitten naast Salina. Ik aai Molly over haar hoofd en ze begint te spinnen. Ik speel met haar pootjes en Molly begint nog harder te spinnen.

Anne POV

We lopen de kamer in en er valt een vervelende stilte. Ik loop met Laura en Gemma naar Harry die daar ligt. Zo ken ik mijn Harold helemaal niet. Laura laat ons los en Gemma pakt mijn hand en knijpt er zachtjes in. Ik glimlach zwak naar haar en focus me daarna weer op Harry. Hij ligt er zo levenloos bij. Ik probeer mijn tranen tegen te houden maar het lukt me niet, een voor een rollen ze over mijn wangen. Gemma slaat een arm me heen en samen huilen we uit op mekaar schouder.

Ik veeg mijn tranen weg en kijk naar Harry. Ik aai over zijn hoofd en pak een stoel en ga bij hem zitten. 'Harold' fluister ik zachtjes. Ik streel zijn wang en ga met mijn andere hand door zijn mooie bruine krullen heen. 'Dit kan Luke toch niet gedaan hebben?' fluistert Gemma. 'Blijkbaar wel' zeg ik. Ik kijk achter me en zie Laura met Molly spelen. Ze kijkt even op en ik zie dat ze haar tranen probeert weg te slikken. "Kom is" gebaar ik naar Laura. ze legt Molly op haar buik neer en loopt naar mij toe. Ik spreid mijn armen en ze gaat op mijn schoot zitten en ik knuffel haar. 'Hij is sterk hij komt er wel boven op' zegt Gemma. 'Dat weet ik' zegt Laura zacht. Ik glimlach zwak naar haar. 'Zullen we het hier eerst is even gezelliger maken' zegt Gemma die een tas pakt en de tas open ritst en ze haalt er allemaal vlaggetjes en ballonnen uit. 'Kijk dat noem ik nou is leuk wakker worden' zegt Salina. Laura springt van mijn schoot af en veegt haar tranen weg. Iedereen pakt een pakje vlaggen en wat ballonnen en we versieren de hele kamer.

I'm No Longer The Only Styles #2Where stories live. Discover now