Hoofdstuk 47 Tell me everything

6.9K 369 23
                                    

Harry POV

'Vertel me dan wat je van me vindt' herhaal ik, maar nu iets harder dan de vorige keer. Laura verstijft helemaal maar blijft me aan staren met haar blauwe ogen. 'Zeg het' zeg ik kijkend in die mooie blauwe ogen, waar elk moment tranen uit kunnen rollen. Ik trek Laura iets meer naar me toe en het lijkt erop alsof ze aan het ontdooien is.

'Ik ben gewoon bang' komt er met moeite over haar lippen gerold. 'B-bang? Waarvoor, voor wie?' vraag ik. 'Voor jou' zegt ze zachtjes,  starend naar haar zwarte Timberlands

Ik had gehoopt dat ze zou zeggen voor Luke, maar dit had ik niet zien aankomen, ook al begrijp ik haar volkomen. Ik weet niks uit te brengen. Ik verstijf en sta daar ongemakkelijk.

Laura POV

Hij had dat niet zien aankomen. Hij is al een kleine dertig seconden stil. Moet ik wat zeggen? Nee hij zegt maar wat het is allemaal zijn schuld. Ik was er gewoon nog niet klaar voor, en Harry heeft me uitgelegd dat hij zou wachten tot ik er klaar voor was. Maar die klootzak had er na twee weken genoeg van. De beelden flitsen voorbij van wat hij me bijna had aangedaan en mijn haartjes op mijn armen gaan rechtop staan. Dat gevoel heet kippenvel. Ik kijk op van mijn zwarte timberlands en kijk recht in de ogen van Harry die verdriet uitstralen.

'Je had me verdomme beloofd dat je geduld had. Je zou gewoon fucking geduld hebben, maar je bent een fucking egoïst. Je ben gewoon een dikke egoïst!' schreeuw ik, als Harry nog steeds niks heeft gezegd.

Harry wil zijn mond een stukje openen maar ik ben hem voor. 'Mond dicht en luisteren.' roep ik. Harry schrikt van mijn stemwisseling en zet een stap achteruit.

'Je wil niet weten hoe bang ik was toen Luke me elke dag mishandelde,  hij sloeg me hij schold me uit. Hij heeft jou uitscholden Harry. Voor een Lul, volgens hem was je niks waard. Volgens hem heb je me maar gewoon geadopteerd omdat het moest van het Management. Maar Harry, ik kwam voor je op. Ik wist dat het allemaal niet waar was, hij loog alleen maar om jou de grond in te boren. En elke keer toen ik jou naam riep of ik kwam voor je op, kreeg ik een vlakke hand tegen mijn wang of werd ik in mijn buik gestompt. Maar ik was strek, elke keer dat Luke jou naar beneden wou halen. Kwam ik voor jou op, en hoe vaak Luke me ook waarschuwde dat ik jou naam niet mocht noemen of dat ik niet voor je op mocht komen. Deed ik dat toch, ik had al die mishandelingen over voor jou' schreeuw ik terwijl een traan over mijn wang rolt.

'Laura' stamelt Harry. 'Niks Laura, ik ben nog lang niet klaar' zeg ik, terwijl ik een stap naar voren zet.

'Harry, Ik wil niet praten over de dingen die we hebben meegemaakt, Ik wil gewoon dat je met vliegtuig in laat stappen, maar ik weet dat je me tegen gaat houden als ik dat doe. Alles doet me pijn als ik aan je denk. Ik dacht dat ik veilig was als ik in je armen lag en maar denken dat ik daar behoorde, Maar niks is daar van waar.' Ik neem een hap adem en ga daarna weer verder. 'Waarom zou ik klagen? Ik had de tijd van mijn leven tot je me vertrouwen weg nam. Ik vertrouwde je, jij was de enige die ik vertrouwde en nu is al dat vertrouwen weg. Mijn hart is gebroken, en ik hoop dat jij langzaam al die stukjes weer aan mekaar kan lijmen, maar de barsten blijf je zien, je blijft zien wat je me hebt aangedaan. Ergens diep van binnen moet je weten dat ik je mis. Dat ik nog steeds van je hou, maar ik kan je het niet vertellen.Ik wil niet praten, ook al wil je dat wel. Je voelt je verdrietig net als ik, en ik begrijp het, Je wil mijn hand schudden en het goed maken maar dat kan ik niet, ik kan je niet alles in een keer vergeven. Je kan je nu wel verontschuldigen omdat jij, je slecht voelt. Maar ik heb geen vertrouwen meer in je.' Het lijkt alsof er een grote last van mijn schouders is gevallen.

Harry kijkt me aan en langzaam rollen de tranen over zijn wangen. 'Ik begrijp je helemaal Laura, ik snap dat je teleurgesteld bent in me maar je moet weten dat ik inderdaad alle stukje bij mekaar ga rapen en ze aan mekaar ga lijmen.' zucht Harry die zijn tranen weg veegt met zijn mouwen. 'Laura, je wil niet weten hoeveel spijt ik heb. Het spijt me allemaal zo verschrikkelijk. Ik hou gewoon heel veel van je, en ik weet niet wat er die ochtend gebeurde. Ik weet het gewoon allemaal niet meer. Het enige wat ik wel weet is dat het me gewoon verschrikkelijk spijt. En ik weet dat ik je dat al heel vaak heb vertelt. waarschijnlijk heb ik die woorden al een paar keer gebruikt nu ik aan het praten ben, maar ik weet gewoon niet hoe ik het goed kan maken? Het enige wat ik weet is dat ik je vertrouwen terug wil winnen.' zegt Harry.

Opeens steekt er een hoofd uit de deuropening van het vliegtuig. 'Duurt het nog lang? We willen graag vertrekken' zegt de piloot. 'Ja ze komt zo' zucht Harry. 'Wie zegt dat ik wil gaan?' vraag ik. Louis en Liam kijken me verbaasd aan en dan pas dringt het Harry ook door. 'W-wil je b-blijven?' vraagt hij terwijl hij op het punt staat om in huilen uit te barsten. Ik knik voorzichtig terwijl ik naar Harry toe loop. 'Wil je het me vergeven?' vraagt hij. Ik schud mijn hoofd.'Ik vergeef je het nog niet, ik vergeef je het pas als je al mijn vertrouwen terug hebt gewonnen.  En alle stukjes weer bij mekaar zijn gelijmd' zeg ik. Harry knikt en laat voorzichtig zijn handen op mijn schouders rusten. Een rilling gaat door me heen en Harry merkt het. 'Ik doe niks' zegt zijn zachte stem. 'Dat weet ik' zeg ik zachtjes.

'Zullen we je koffers uit het vliegtuig halen?' vraagt Louis. Ik knik. Louis trekt Liam mee en even later komen ze terug met mijn koffers en tas. 'Ga je mee?' vraagt Louis en ik knik. Harry pakt mijn hand vast en onze vingers verstrengelen zich met mekaar. Weer gaat een rilling door me heen en alweer merkt Harry het. 'Gaat het wel goed met je?' vraagt Harry. 'Ja hoor' lieg ik. Harry kijkt me verbaasd aan maar vraagt gelukkig niet verder. Ik kan er niks aan doen maar ik vertrouw hem nog steeds niet.

Nog niet.......

Omg Almost Psycho heeft over de 100 lezers!!!! OMG SUPER BEDANKT DAT JULLIE DAGMAR'S BOEK LEZEN. En daarom dus een hoofdstukje :)

Wat vonden jullie van Almost Psycho?

En van dit chaptertje? Wat vonden jullie daarvan?

Oja en nog iets... Wie gaat er nig steeds helemaal stuk bij de reclame van Q-Music? van het foute uur? IKKKKK

OMG 173 LEZERSSSS OP HAAR BOEK!!!! ik kan er serieus niks aan doen dat ik nu pas update.  maar dat komt omdat ik van 8:30-13:00 moest werken :)

Xxx Marit

Vote?Comment?Follow?

I'm No Longer The Only Styles #2Where stories live. Discover now