Hoofdstuk 58 "Harry?" "Who is Harry? I'm Marcel?"

6.5K 330 57
                                    

Laura POV

Na een heel gesprek met Harvey en Jonny gehad te hebben over onze veiligheid omdat ik de dochter en de vriendin van Harry ben en omdat Salina het vriendinnetje is van Niall kunnen we eindelijk terug naar ons lokaal.

Maar net als we de deur open willen schuiven gaat de bel. Darcy rent op me af en begint ons meteen te ondervragen. 'Rustig. Er is niks gebeurd, we hebben ook niks gedaan. Het ging alleen om onze veiligheid.' 'Oh. Wat hebben we nu?' vraagt het meisje met de oranje krullen. 'Vraag het ons wandelt Dagrooster.' grijns ik. 'Wie is ons wandelt Dagrooster?' vraagt Salina. 'Jij, jij weet altijd alles dus je weet zeker wel waar we les hebben.' 'Ik weet heus niet alles en we hebben nu Economie in lokaal 002.' 'Wandelt Dagrooster.' kuchen Darcy en ik tegelijkertijd. Salina geeft ons een verniegende blik en strijkt haar rokje glad.

We komen bij het Economie lokaal aan en een meisje met blond en bruin haar staan er al te wachten. 'Megan.' 'Charlotte.' roep ik. De twee meisjes draaien zich om en rennen op Salina en mij af. We omhelzen mekaar en daarna laten we mekaar los. 'Ik ben zo blij dat we samen Economie volgen. Ik heb jullie gisteren helemaal niet gezien. ' 'Nee klopt, we zijn gister avond heel laat pas aangekomen.' vertelt Charlotte ons. 'Jij moet vast Darcy zijn?' zegt Megan. 'Dat klopt.' 'Laura heeft veel over je vertelt.' 'Ik hoop alleen goeie dingen?' 'Ja en grappige dingen.' en bij die woorden geeft Darcy me een elleboog in mijn maag. 'Auwtsch.' 'Wat nou?' 'Meestal als jij mensen grappige dingen vertelt over mij is het meestal schamend.' 'Ja voor jou, maar voor ons is het heel erg vermakelijk.' glimlach ik.

De leraar opent de deur en het klas lokaal stroomt vol. Ik zit alleen omdat Darcy naast Salina wou zitten, Damien, Dave en Emilie volgen de les Economie niet en Megan en Charlotte zitten ook naast mekaar.

Ik leg mijn benen op de lege stoel naast me en haal mijn boeken uit mijn tas en leg ze op mijn tafel.

'Is deze plek nog vrij?' Ik kijk op en vandaag voor de tweede keer stopt mijn hart met kloppen, ik val bijna van mijn stoel van verbazing, maar gelukkig kan ik nog net mijn evenwicht bewaren . 'Harry?' vraag ik verbaasd. 'Who is Harry? I'm Marcel.' zegt een jongen die op de nerdy versie van Harry lijkt. 'Ja en ik ben Barbara Palvin.' grijns ik. 'M-mag ik h-hier zitten?' stamelt hij. Ik knik en haal bijn benen van de stoel af. De jongen die zegt dat hij Marcel heet gaat naast me zitten en haalt zijn boeken uit zijn tas en legt ze daarna op tafel. Ook legt hij er nog een etui bij met wel twintig verschillende pennen in allerlei kleuren, alle pennen liggen op volgorde van het alfabet en ik frons mijn wenkbrauwen.

Ik breng mijn lippen naar zijn oor en ik zie hoe zijn haartjes recht over eind gaan staan. 'Ik weet niet waarom jullie je allemaal verkleden? Nou eigenlijk wel want anders worden jullie herkent. Ik weet niet waarom jullie hier zijn? Ik weet niet waarom jij er als een nerd uit ziet en ik weet ook niet waarom Zayn er als een vrouw uit ziet, Maar één ding weet ik wel en dat is dat jullie iedereen hier voor de gek kunnen houden behalve mij. Dus zeg nu op Harry. Waarom doen jullie dit? Ik wil nu een antwo-'

'Mrs Styles, wilt u misschien even opletten en u mag uw vriendje in uw vrije tijd allemaal mooi gaam vertellen wat er zo leuk aan hem is,Maar nu wil ik dat je oplet. Is dat begrepen?' 'Ten eerste is het niet mijn vri-' 'Ik wil geen gemaar, anders meld je je maar bij De directeuren.' Ja zeker, dan kunnen Louis en Niall me voor de gek houden. Ik zucht en ga onderuit gezakt in mijn stoel zitten en blader door het boek.

'Meisje.' De jongen tikt me aan en ik kijk op van heg boek. 'Jah?' 'Ik weet niet helemaal wat je net gezegt heb, maar ik heb je nog nooit eerder gezien.' Hij zet zijn bril weer recht op zijn neus en gaat dan verder. 'Ik weet niet wie die Harry is? Maar als hij je vriendje is. Dan heeft hij veel geluk, want je bent een heel mooi meisje.' Door de woorden van die Marcel begin ik te blozen en ik verberg mijn hoofd achter mijn economie boek. 'Maar, ik weet niet waarom je me aanziet voor die Harry? Ik ben gewoon Marcel en ik ben mezelf.'

'Maak dat de kat wijs Marcel.' zeg ik met de nadruk op Marcel. 'Maar meis-' 'Noem me alsjeblieft geen meisje. Noem me Laura en niet anders.' 'Okay Laura dan. Is dat beter? Ik heb geen kat.' 'Dat is een spreekwoord.' zucht ik. 'Dat weet ik ook wel, zo dom ben ik niet.' lacht hij, wow zijn lach is zo lief, zo schattig, zo Harryachtig.

Ik weet niet waarom de jongens hier zijn? Ik weet niet wat ze hier willen bereiken? Ik weet nergens van. Ze ontkennen alles,  ze denken vast dat ze me om de tuin kunnen leiden, maar nee dat gaat mooi niet gebeuren, Maarwat ik nogal het aller raarste vindt van allemaal is dat Zayn zich verkleed als een sexy secretaresse en waarom loopt hij op hakken? Waarom? Wat ik me nog meer afvraag is waarom Liam blond haar heeft? Waarom Louis er als een aap uitziet? Al dat borsthaar, dat is voor niemand goed. Waarom Niall er zo dik uitziet en zich net als Louis voordoet als een directeur. De enige directeur die Niall ooit zou kunnen spelen is die van Nando's en waarom kleed en gedraagt Harry zich als een Nerd?

Met al die vragen in mijn hoofd open ik de kamer van Emilie en mij. Ik heb de hele kamer voor me alleen, Emilie ging nog wat drinken in Starbucks samen met Salina en Darcy, ik ben blij dat die drie het goed kunnen vinden.

Ik plof neer op mijn bed en mijn hoofd overstroomt van alle vragen die allemaal beantwoord moeten worden.

Eigenlijk ziet Harry er best nog wel sexy uit als een Marcel. Die bril is zo schattig en als Nerd is hij nog steeds onweerstaanbaar.

Met de de jongen die zegt dat hij een Marcel heet heb ik nog lang mee geklets.  Hij vertelde me dat hij als hij klaar is met de universiteit wil gaan studeren voor marketing Guy. En mijn antwoord was 'Oh wat leuk zeg.' Maar daar meende ik echt helemaal niks van, wat lijkt me dat saai om een Marketing Guy te worden, de hele dag in een pak rond lopen, echt niks voor mij. Ik vindt het uniform wat ik nu al aan heb verschrikkelijk laat staan dat je de hele dag in een pak moet rond lopen. Echt zo niks voor mij.

Nu ik er aan denk, waarom heb ik dit mantelpakje nog aan? Dit uniform jeukt de hele dag al. Ik ga van mijn bed af en open mijn kast, nou ja het is wat je een kast noemt. Het is meer een kastje. Ik kies wat kleren uit en spring dan onder de douche.

Twee hoofdstukken in 1 Dag OMGGG.

Jullie reacties waren weer geweldig en zo lief en jullie gestem WOWOWOW Ik ben zo blij met jullie als mijn lezers. Ik hou allemaal van jullie <3 You make my day.

Vote?Comment?Follow?Follow Pic Collage-->MaritStyles

Ohja en het spijt me als je een marketing Gay or Woman wil worden van wat ik in mijn boek heb gezet, dat waren Laura's gedachten niet die van mij ;)

OMGGGHHHH ZAYN EN PERRIE MOGELIJK ZIJN GETROUWD!!!!!! Zayn posste een foto op insta waarop hij te zien is met een ring om zijn ringvinger. Er gingen ook geruchten rond dat Zayn tijdens een geheime ceremonie in Portugal eerder dit jaar in het huwelijksbootje is gestapt met Perrie.

Xxxx Marit Love youuuu all

I'm No Longer The Only Styles #2Where stories live. Discover now