Hoofdstuk 11 Beach in Spain

9.8K 377 23
                                    

Laura POV

'De tas is ingepakt' roep ik door de hotelkamer. 'Ja wacht ik ben bijna klaar' roept Salina. 'Heb je echt alles bij?' vraagt Salina. 'Jaaaah' lach ik. Salina zet haar tas neer en een dikke zucht rolt over haar lippen. 'Zwaar?' grijns ik. 'Valt mee' zegt Salina die met haar ogen rolt. 'Kunnen we?' vraag ik als ik in mijn slippers stap. Salina knikt en tilt haar tas op met moeite. 'Dat gezicht dat je er gewoon bij trekt, te grappig' lach ik.

Salina en ik lopen het strand op waar het mega druk en mega heet is. 'Daar?' vraag ik wijzend naar een lege plek dicht bij de zee. Salina knikt en zet haar tas neer. 'Dit doe ik nooit meer' kreunt Salina. 'Sal? je moet ook weer terug naar het hotel lopen' zeg ik. 'Dan nemen we een taxi' zegt Salina die de handoeken neer legt. 'Ons hotel is 500 meter hier vandaan' zeg ik. 'Ja het is wel 500 meter' zegt Salina die haar shirt uitrekt. 'Aanstelster' lach ik. 'En dat zeg jij? Wie moet steeds jou koffers dragen?' vraagt Salina met opgetrokken wenkbrauw.

~Flashback~

'Lau schiet op we moeten het vliegtuig halen' roept Harry

'Maar het is zo zwaar' kreun ik

'Aanstelster, maar ik draag hem wel' zegt Harry'

***

'Ik kan niet meer'

'Moet ik hem dragen?' vraagt Harry

'Als je erop staat' glimlach ik en gooi mijn tas naar Harry.

'Harry' zeg ik zacht. 'Sorry wat ik hoorde je niet?' grijnst Salina die haar hand bij haar oor houdt. 'Je hoorde me wel' zeg ik. Ik trek mijn broek en shirt uit en smeer me dan in met zonnenbrand. 'Jou bikini is zo leuk' zegt Salina die naar mijn mint groene bikini wijst. 'Jou bikini is pas super' zeg ik. 'Je bedoelt die paarse?'vraagt Salina. 'Ja welke anders je hebt er toch maar één aan' zeg ik.

We zwemmen al een half uurtje in de zee. 'Lau ga je mee? Dan gaan we zonnen' zegt Salina. Ik knik en we zwemmen naar het strand. We gaan op onze handdoek liggen en ik zet mijn zonnebril op. Langzaam vallen mijn ogen dicht en val ik in slaap. Ik hoor gelach en wordt wakker maar mijn ogen hou ik dicht. Ik voel dat ik wordt opgetilt en ik zet mijn zonnebril af. 'Wie is dit?' fluister ik. 'Iemand' fluistert de stem van Harry. 'Oh hoi' glimlach ik. Harry tilt me in bruid-style op en ik gooi mijn zonnebril op mijn handdoek. 'Pas je wel op zodat niemand je herkend' zeg ik. 'Tuurlijk' grijnst Harry. Harry zet me neer en geeft me een kus, telkens als hij me kust voel ik een bom van vlinders ontploffen. Daarna haalt hij zijn lippen van die van mij en tilt hij me over zijn schouder heen. 'O nee niet doen ik ben net droog' zeg ik. Maar Harry begint al met rennen. 'Zet me neer' roep ik. 'Nee' zegt Harry heel droogjes. Harry gooit me in het water en ik ga kopje onder. Ik kom weer boven en ik kijk hem nep-boos aan. 'Waar was dat nou voor nodig?' zeg ik nep-boos. 'Ik wou dit gewoon doen' zegt hij. We zwemmen nog wat en dan gaan we terug naar onze handdoeken.

Niall ligt bovenop Salina en Zayn ligt te zonnen. Louis bouwt een zandkasteel en Liam die zit op zijn mobiel. Harry gaat op de handdoek liggen en ik loop naar Louis toe. 'Mag ik meehelpen?' vraag ik. Louis knikt en ik pak een schep en een emmer. 'Het wordt Kasteel Lau Tomlinson' glimlacht Louis. Als ons kasteel af is maakt Louis een foto van ons samen met het zandkasteel en hij zet de foto online op twitter. 'Zullen we zo terug gaan?' vraagt Liam als Louis en ik terug lopen naar de handdoeken. De jongens knikken en we pakken onze spullen in. Harry zet zijn hoed en zonnenbril op en zijn blouse trekt hij ook aan. Ik sla de handdoek om me heen en stap in mijn slippers. We lopen van het strand af en Salina en ik zuchten. 'Wat is er?' vraagt Niall die naar Salina toe loopt. 'Het is zo zwaar' lach ik. Salina knikt. Niall neemt haar tas over en Salina springt op zijn rug.  'Hazz?' vraag ik met een pruillipje.  Harry zucht en loopt terug. Hij neemt mijn tas over en we lopen terug naar ons hotel.

Ik wil ook op het strand zijn met de jongens :(

Ik ga weer bezig met mijn "Huiswerk" *kuch* Yeahhh. Haar de sarcasme.

Doeiiiii Xxx Marit

Vote?Comment?Follow?

Voor een kledingstuk waar mensen op de bank tv kijken en chips eten heeft een TRAININGSBROEK best een rare naam ;)

I'm No Longer The Only Styles #2Where stories live. Discover now