Hoofdstuk 65 "What the fack was that?!"+BELANGRIJKE MEDELING (alweer hihi)

5.1K 318 58
                                    

Laura POV

Hij drukt zijn zachte lippen die ik gisteren heb geproefd op de mijne. 

Iemand maakt een kuch geluidje om onze aandacht te trekken en ik haal meteen mijn lippen van Marcel's lippen af. What the hell gebeurde er net?  'Laura en Marcel, moeten jullie niet naar jullie volgende les?' Veronica staat nog geen twee meter van ons verwijderd, en ze zet haar bril weer recht neer op haar neus. 'Ja, sorry.' Ik loop zonder Marcel of Veronica aan te kijken de gangen door opweg naar mijn lokaal.

'Laura wacht.' Ik hoor Marcel's stem door de gang galmen, okay ik heb het gisteren verkeerd uitgepakt, maar waarom zoende hij mij? Marcel haalt me in en houdt me tegen door me bij mijn pols vast te pakken. Ik probeer me uit zijn greep te krijgen, maar hij is te sterk. 'What the fack was that?!' roep ik duidelijk verbaasd en kwaad tegelijkertijd. 'Ik eh... Ik had je niet moeten zoenen, maar-' 'Inderdaad,  goed dat je het zelf opmerkt.' 'Maar, die zoen van gisteren,  het voelde zo echt. Ik denk dat ik verl-' Maar voor Marcel het woord uit wil spreken leg ik mijn hand die ik nog vrij heb op zijn lippen. 'Nee. Dat ben je niet. Wat er gisteren gebeurd is was nooit de bedoeling, ik dacht dat het anders zou uitpakken en wat er gebeurde was een grote vergissing. We praten er met niemand over. Okay?' 'Maar Laura, het voel-' 'Nee niks, ik ga nu naar mijn les en we praten er met niemand over okay?' Ik trek me los uit de greep van Marcel en ren verder opweg naar het lokaal-hopelijk ben ik nog optijd, maar ik betwijfel het.

Ik schuif de deur open en de hele klas kijkt me aan inclusief de leraar. 'Mrs Styles, Waarom komt u zo laat vandaan?' Vraagt de docent duidelijk geïrriteerd. 'Mevrouw Nask-' 'Omdat ik het geweldige vak Nask geef betekent dat niet meteen dat mijn achternaam Nask is.' 'Sorry Mevrouw,  maar meneer  Westra, wou me nog even spreken.' Ze knikt en wijst naar een stoel voorin de klas. Ik zucht en loop naar de tafel en stoel. Ik neem plaats op de stoel en haal mijn boeken Nask eruit. De docent gaat verder met de les, ze legt uit hoe je een formule gelijk maakt, maar opletten zit er voor mij niet in. Mijn gedachten dwalen af naar Marcel, naar die zoen, naar wat er gisteren is gebeurd en naar Harry. Ik begin steeds meer te twijfelen. Zijn ze het wel echt? Ze lijken er gewoon zo erg op. Is Marcel wel Harry? Is Harry wel Marcel? Of spraken ze allebei de waarheid? Zat ik ernaast?

'Mrs Styles,  u bent al erg laat de les ingewandelt, maar dan kunt u wel opletten.' Ik zucht en knik.

Waarom heb ik deze les trouwens gekozen? Ik begrijp er helemaal niks van, en niemand die ik goed ken volgt deze les. Een paar klasgenoten die deze les volgen heb ik wel is gezien in de pauze, of ze zitten bij een ander vak van me, maar voor de rest ken ik ze niet.

Als eindelijk het verlossende signaal komt-beter bekend als de bel-, pak ik mijn spullen en ga ik naar de volgende les, Godsdienst.  Gelukkig zit ik daar wel weer bij Darcy, Salina en nog een paar andere.

----

Okay, veel hebben het gemerkt, ik kan niet zonder wifi hahah. Dus als mijn ouders me betrappen dat ik opbde wifi zit wordt mijn mobiel afgepakt voor de hele vakantie, dus als je 2 weken lang niks van me hoort, dan weet je dus hoe dat komt.

1. Jullie zijn allemaal geweldig. Ik heb deze week met Adopted By Harry Styles de 200.000 lezers gehaald, hoe dat kan Ik heb geen idee,  maar het is allemaal dankzij jullie dat het me gelukt is. THANK YOU SO MUCH <3

2. Deze week heb ik met dit boek I'm no longer the only Styles de 124.000 bereikt.  Dus ik kan jullie alweer niet vaak genoeg bedanken, Telkens als ik een hoofdstuk plaats stroomt binnen 2 minuten mijn messagebox over met comments, votes en soms zit er ook nog wel een nieuwe volger bij. Allemaal hartstikke bedankt

3. Ik heb gewoon bijna 450 volgers Wojo, jullie zijn gewoon geweldig *applaudissert voor jullie*

4. Ik denk dat dit voor jullie het aller aller aller belangrijkste punt is. Ik stop bij hoofdstuk 70, daarna komt er nog een dankwoord en een epiloog. Maar nu komt het aller belangrijkste. (ik dacht "ik ga stoppen bij dit deel") Maar jullie zijn zo fanatiek altijd bij deel 1 & 2 en jullie hebben me toch overgehaald en mijn hersenen exploderen zowat voor de idee voor deel 3. Alleen nu een hele belangrijke vraag, wow wat is er vandaag veel belangrijk ;D. Ik heb 3 titels en ik kan dus niet kiezen.

dus mogen jullie kiezen

Cry Me A River

So Sick

Don't Let Me Go

Er gaat heel veel drama gebeuren,  en romantiek maar echt heel veel drama.

Eindelijk alles was perfect, Laura en Harry waren gelukkiger dan ooit te voren, Laura studeert aan de universiteit met al haar vrienden en Anna, daar gaat het ook goed mee,  althans dat denkt iedereen. Anna is ziek, heel erg ziek,  ze onderschat haar ziekte, ze denkt gewoon dat ze wat verkeerds gegeten heeft, dat ze weer is een bloed neus heeft.

5. Zouden jullie een kijkje willen nemen bij After Tomorrow? het boek staat er al een maandje op denk ik en ik heb veel zin om eraan te schrijven :) Ook heb ik een ander boek the Crash als ik 15 votes en 5 reacties heb ga ik daar ook mee verder :)

Laat weten wat jullie vinden :)

Vote? Comment? Follow?

Xxx Marit

I'm No Longer The Only Styles #2Where stories live. Discover now