Hoofdstuk 8 betrapt

9.9K 359 49
                                    

Ik heb gisteren dit hoofdstuk al gepost maar volgens mij zagen veel dit niet omdat ik iets fout had gedaan.

neem is een kijkje op het profiel van emmavs_

Ze schrijft GEWELDIG! haar boek "Define Depression [Harry Styles]"het is zo goed boek, ze schrijft zo goed dat ik er geen worden voor heb. Ze heeft er ook een trailer bij gemaakt. XxxMarit

~Zondag Middag Bij Salina Thuis ~

Salina POV

Ik hang op de bank en zap een beetje. 'Salina zet even op ShowBizz ze zeiden dat ze wat foto's van onze fotoshoot zouden laten zien' zegt Laura. Ik zet hem op ShowBizz en het is net begonnen. Ze laten inderdaad wat foto's zien. 'Ze zijn echt mooi' zegt Laura. Ik knik.

"Vrijdag avond werd Laura Styles de dochter van Harry Styles 18 jaar. U ziet hier foto's van het feest en hier ziet u een foto van jawel Salina Williams en Niall Horan. De twee hebben het erg gezellig in de achtertuin van Styles." 'Kut' floep ik eruit. Er verschijnen allemaal foto's van Niall en mij zoenend in het zwembad, zoenend op het gras, dansend in het maanlicht en knuffelend in het maanlicht. 'Holy Creep Salina Williams what the fuck heb jij uitgespookt' zegt Laura. 'Dat zie je toch' zeg ik met een rood hoofd. 'Salina wat bezielt je?' lacht Laura. 'Okay jij weet toch dat ik Niall leuk vindt, maar ik hou ook van Ashton, ik hoop echt dat hij niet kijkt' zeg ik. En toen ging mijn ringtoon af'Ik denk toch dat Ashton tv kijkt' zegt Laura. Ik pak mijn mobiel en de naam van Ashton♥ verschijnt in beeld. 'Ja het is Ashton' zeg ik. Ik neem op en ben bang wat Ashton gaat zeggen.

Salina: Hi Ashton.

Ashton: Wat bezielt jou?! roept Ashton door de telefoon.

Salina: Het spijt me

Ashton: Salina waarom heb je het niet gewoon gezegd dat je Niall nog steeds leuk vind.

Laura en ik kijken nog steeds naar de tv en tot mijn schrik zie ik ook dat er foto's verschijnen van Gemma en Ashton zoenend in de chilruimte bij Harry thuis. 'Salina? kijk' zegt Laura die naar de tv wijst.

Salina: Ashton?

Ashton: Ja?

Salina: Wat heeft dat te beteken? zeg ik zo kalm mogelijk

Ashton: Wat?

Salina: Waarom heb jij mij ook niks gezegd?

Ashton: Wat bedoel je nou Sal?

Salina: Dat jij gewoon ook nig gevoelens hebt voor Gemma!

Ashton: Hoe kom je daar nou bij?

Salina: Ik zie toch allemaal filmpjes en foto's van jullie op tv.

je hoort Ashton een dikke zucht slaan.

Ashton: Het spijt me Sal

Salina: Vergeef je mij dan ook?

Ashton: Het spijt me Salina

Salina: Wat bedoel je?

Ashton:Ik maak het uit.....

Ik druk meteen op het rode hoorntje.

'En hoe ging het?' vraagt Laura die op het puntje van haar stoel zit.

'H-Hij heeft het u-uit gemaakt' zeg ik met tranen in mijn ogen.

'Ohh Gaat het wel? Nee dom van me natuurlijk gaat het niet Ashton heeft het net uitgemaakt' zegt Laura die over mijn rug wrijft en me daarna in een knuffel trekt. Tranen stromen over mijn wangen en er komt maar geen eind aan.

Laura POV

Arme Sal, niemand verdient dit en al helemaal niet Salina. Maar aan de andere kant ik ben toch blij dat ze mij en Harry niet hebben gefotografeerd of hebben gefilmt. Niemand weet het nog van ons zelf Anna weet het niet.

I'm No Longer The Only Styles #2Where stories live. Discover now