Hoofdstuk 46 I'm to late!

6.8K 340 25
                                    

Harry POV

'Hij hoort bij mij' zegt een stem die ik uit duizende ken. 'En wie bent u?' vraagt de man die me omhoog trekt. 'How I am?' vraagt Louis verbaasd met een opgeplakte snor en een beveiligingsoutfit. De man knikt. 'Ik ben je nieuwe leidinggevende' zegt Louis. 'Hebben we een nieuwe dan?' vraagt de man die aan de achterkant van zijn hoofd krapt. 'Nee ik verzin alles bij ter plekken nou goed?!' roept Louis. 'Mag ik je pasje dan zien?' vraagt de man. 'Tuurlijk' zegt Louis enthousiast die in zijn zak een pasje tevoorschijn haalt. 'Kijk mijn pasje' zegt Louis die hem daarna snel weer in zijn broekzak stopt. 'Natuurlijk het spijt me baas' zegt de man. 'Ga jij maar weer terug anders maak ik er werk van' zegt Louis. De man knikt snel en Louis neemt me over. 'Weg wezen' zegt Louis tegen de man. Maar de man blijft maar zinloos voor zich uitstaren. 'Vandaag nog' zegt Louis. De man komt terug in de realiteit en loopt weg.

Als de man uit beeld is verdwenen trekt Louis de snor van zijn bovenlip af wat een kreet van Louis veroorzaakt.  'Auw' kreunt Louis. 'Thank you, Lou' roep ik terwijl ik hem een knuffel geef. 'Don't touch me, please' zegt Louis. Ik laat Louis los en kijk hem verbaasd aan. 'Wat is er met jou aan de hand?' vraag ik. 'Sorry ik was nog even in mijn rol als beveiliger' grijnst Louis die me omhelst en lachend laten we mekaar los. 'En dat pasje van jou wat was dat?' vraag ik. Louis haalt het pasje tevoorschijn en ik lach. 'Trapte hij nou echt daar in?' lach ik. 'Dat zag je toch' lacht Louis die een arm om me heen slaat. 'Het is gewoon mijn seizoenskaart van Doncaster Rovers' zegt Louis die hem daarna weer weg stopt.

'En was je nog optijd?' vraagt Louis. Ik schud mijn hoofd, het vliegtuig voor Engeland is al vertrokken' zeg ik starend naar mijn witte schoenen die inmiddels niet meer wit zijn, maar eerder grijsachtig. 'C'mon Bro' zegt Louis die me een schouderklopje geeft. 'Maar ik dacht echt dat we optijd zouden zijn, ik moet het uitpraten. Laura is mijn alles en ik hou van haar meer dan iemand zich kan voorstellen' zeg ik terwijl ik tranen opvoel komen maar ik slik ze weg.

En daar sta ik dan, voor het grootste weeshuis van Londen. Ik loop naar binnen en wordt meteen hartelijk ontvangen door een vrouw. 'Ik zal even alle meisjes roepen' zegt ze vrolijk en ik knikte. Dit is zo'n slecht idee ik had nooit naar het weeshuis moeten gaan. Maar het management vond het een leuk idee om een meisje te adopteren, zo kan de hele wereld zien dat wij meer zijn dan alleen een boyband. 'Hier ben ik weer' riep de vrouw. Ik rolde met mijn ogen en de meisjes gingen op een rijtje staan. een voor een maakte ik een praatje met ze. 'Laura eindelijk daar ben je' riep de vrouw. Ik keek op en zag het mooiste meisje van de hele wereld staan. Die blonde haren die over haar schouders hingen, die blauwe ogen die me aanstaarde. Ze draaide zich om en ging tussen de andere meiden staan.

Toen ik eindelijk het blonde meisje passeerde maakte ik een praatje met haar. 'Hoi ik ben Harry' zeg ik vrolijk terwijl ik mijn hand uit steek. 'Laura' zegt ze terwijl ze mijn hand schud. Die stem hij is zo perfect, zij gaat hoe dan ook mee naar huis. Maar toen ik ook nog hoorde dat ze zeventien bijna achttien was wist ik het zeker. Haar ga ik adopteren, zij wordt het.

'Harry' 'Harry hallo' roept Louis die met zijn vingers knipt. 'Huh wat?' vraag ik. 'Je was aan het dag dromen' zegt Louis. 'Ja vindt je het erg?' zeg ik. 'Ja best wel' zegt Louis. 'Kijk daar' zegt Louis die naar een groot wit vliegtuig wijst. 'Wat is dat?' vraag ik. 'Een vliegtuig een V-L-I-E-G-T-U-I-G' spelt Louis. 'Ik weet hoe je het spelt maar wat bedoel je?' vraag ik. 'Kijk is welke vlag erop staat en wie er voor het vliegtuig staan' zegt Louis. Ik knijp mijn ogen tot speeltjes om te zien wat er staat. 'De Engels vlag, je had het verkeerde vliegtuig zien weg vliegen' roept Louis. 'M-Maar d-dan zijn dat-t' stamel ik 'Inderdaad, Liam en Laura' zegt Louis. 'Dat kan niet' zeg ik. 'Nou toch wel kom mee' roept Louis die me mee trekt.

'Laura''Liam' roept Louis. Liam draait zich om en daarna draait Laura zich ook om. 'Louis wat doe je hier?' roept Laura verbaasd die hem daarna om de hals vliegt. 'Maar Louis, wat doe je hier?' vraagt Laura. Heeft ze mij dan helemaal niet gezien? 'Harry wou je zien' zegt Louis die me naar Laura toe duwt. 'Wie is Harry?' vraagt ze. 'Lau please, laat me het uitleggen' zeg ik. 'Horen jullie ook een gezoem?' vraagt ze zonder me aan te kijken. 'Laura, doe niet zo flauw. Okay ik begrijp je helemaal maar Harry is er kapot van en hij wil met je praten' zegt Louis. 'Nogmaals, Wie is Harry? Die naam staat niet in mijn woordenboek' zegt ze. 'Liam, Louis het vliegtuig vertrekt zo, ik moet gaan. Doe iedereen de groetjes en geef Anna een dikke knuffel van me' zegt Laura die de jongens een knuffel geeft. Ze draait zich om en loopt de trap op die naar het vliegtuig lijdt.

'Wacht' roep ik terwijl ik haar hand pak. Ze probeert zich los te krijgen maar ik laat haar niet los. 'Ga je me nu nog steeds negeren' zeg ik. 'Laat me gewoon met rust Harry' zegt ze. 'Je weet mijn naam wel' roep ik. Laura kijkt naar de grond en ik trek haar de trap af. 'We moeten praten Lau' zeg ik. 'Ik wil niet praten' zegt ze. 'Laat me los ik wil naar Engeland' zegt ze. 'Ik ga mee' zeg ik. 'Nee' roept ze. 'Blijf dan hier en laat me het uitleggen' zeg ik bijna smekend. Laura kijkt me eindelijk aan en haar verdriet is van haar gezicht af te lezen. 'Ik hou van je' zeg ik. Laura bijt op haar onderlip en kijkt weer naar beneden. 'Lau zeg het' zeg ik. Maar Laura schud haar hoofd. Ik duw haar kin omhoog zodat ze me weer aan moet kijken. 'Zeg het' zeg ik nu iets harder. Laura wil weer weg kijken 'Kijk me aan en zeg het' zeg ik. 'Nee' zegt ze.

'Zeg dan wat je wil zeggen en wat je van me vindt' zeg ik.

Vote?Comment?Follow?

NEDERLAND HEEFT GEWONNEN van AU-stralië3-2!!! En we zijn door naar de achtste finale (:

En sommige hadden het al gelezen op mijn prikbord van mijn ongeluk met de fiets. Stel je even voor want sommige mensen gaan waarschijnlijk nu denken? hoezo is een ongeluk grappig? Nou het was woensdag, en als ons Nederlands eftal moet spelen gaan Meliss en ik gaan dan helemaal in net oranje, met vlaggetjes op onze wangen enzo. Dus we zaten helemaal in de oranje sfeer en hadden het kei gezellig, en waren aan het kletsten over wk.

Melissa en ik fietsen voor de grap hand in hand en ik hield me vast aan haar stuur. Toen kwam Jan Wiebe eraan en toen moesten we aan de kant alleen ik hield geen controle meer over mijn stuur en over haar stuur. Toen viel ik hard. Maar het ging allemaal zo snel dat Melissa mij alles uit heeft moeten leggen wat er is gebeurd. Dus we lagen daar half op het fietst pad half op het gras. Melissa viel met volle gewicht op mij tijdens de val en met de fietsen. Maar we moesten zo hard lachen dat ik geen pijn had. Onze fietsen zaten in mekaar vast en moesten uit mekaar worden getrokken. Toen ben ik opgestaan en had ik alle klappen opgevangen, Melissa had niks. Dus nu heb ik een kapotte knie met 5 blauwe/paarse plekken erom heen, stuk vel eraf en kan amper lopen daardoor. Dus toen ik op school kwam, kwamen de reacties. Want ik ga echt zo langzaam 1 km per uur ofzo (:

"Kijk uit niet zo snel straks vlieg je nog door de bocht"

"Kijk uit flitspaal"

Dat soort grappen maar ik lach er nog steeds het hards om. Alleen nu is maandag sportdag en ik wil sporten want ik hou van sporten. Maar waarschijnlijk kan dat niet vanwege omdat je alleen maar moet rennen en springen enzo en dat lukt niet.

Okay dus wat hebben jullie geleerd vandaag? Ga nooit fietsen met de oranje koorts, en dan mekaars stuur vast pakken :)

Xxxx Marit

Oja en Lees please de fanfic van mijn bestie Dagmar @OneDirectionCupcake bij 100 reads of meer schrijft ze door. Wat ik graag wil want ze schrijft super goed en natuurlijk is het mijn bestie dus lees Almost Psycho

Oja en dan nog iets Lees het boek I'm love with the Nanny van @xkirstenknol

I'm No Longer The Only Styles #2Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu