Even een momentje stil- Perrie is 21- Hoofdstuk 55 brieven

6.8K 331 64
                                    

Ik wil graag even jullie aandacht voordat jullie verder gaan lezen. Ja ik ga vandaag 3 onderwerpen behandelen. Dit onderwerp en misschien zien jullie de bui al hangen Weten jullie al welk onderwerp ik bedoel? Niet vooruit lezen!! Maar wat denken jullie?

Perrie is vandaag 21 geworden en natuurlijk een hoofdstuk.

Onderwerp 1:

Het is een heel treurig moment voor ons als Nederland. We zijn super ver gekomen en iedereen had gedacht dat Robben zou gaan scoren of dat Huntelaar, Depay -Die er niet in stond!!! Daar ga ik Louis van Gaal nog even over bellen trouwens. Kom op je moet DePay erin zetten hij speelt goed. Zit bij de beste club van Nederland PSV. En hij is gewoon een god om naar te kijken als het om voetbal gaat. Net zoals Louis, Liam, Niall, Zayn en Harry die zijn ook goden als het om voetbal gaat om naar te kijken. Maaar mijn punt is want ik dwaal weer af.

Ik wil graag even een minuutje stilte omdat heel Nederland in rouw is omdat we gisteren hebben verloren van Argentinië.  Behalve bij Maxima want die is natuurlijk blij. Maar ik dwaal weer van mijn verhaal af.

Ek.... Duitsland-Nederland '88

WK.... Duitsland-Nederland '14

Maar helaas mocht het niet zo zijn. Helaas zal de wereldbeker voor Nederland begraven worden en de plechtigheid zal om zondag 21:00 Nederlandse tijd zijn Estadio Jornalista Mário Filho (Maracanã) Rio de Janeiro plaats vinden.

R.I.P WorldCup the Netherlands '14.

Zelfs heel One Direction was voor ons en Demi Lovato was ook voor ons. Maar ik ben trots op onze jongens dat ze zo ver zijn gekomen. Maar had ze toch liever de wereldbeker zien winnen. En ik wou zelfs nog een hoofdstuk maken dat ze in mijn verhaal met ze alle Nederland-Duitsland zouden kijken en dat iedereen voor Nederland is maar ja. Dat gaat niet meer door Helaas :(

We zijn geen Kampioen maar..... We hebben verloren van Duitsland met 7-1 Brazilië.

We zijn geen kampioen maar.... Hebben wel knappe voetballers gezien Zwitserland

We zijn geen kampioen maar..... We verloren met 5-1 van Nederland  Spanje

We zijn geen Kampioen maar.... Niemand kan onze wereldgoal van Robin van Persie afnemen Nederland

-----

Gefeliciteerd Perrie Louise Edwards met je 21 ste verjaardag!!!!! En Eleanor Calder gefeliciteerd met het behalen van je Diploma I'm proud of you Eleanor ;)

Okay veel plezier met het lezen van Hoofdstuk 55

-Marit

-------------------------------------------------

-Hoofdstuk 55 Brieven

Harry POV

Laura is met Salina en Darcy opstap, Anna is bij Eleanor en Louis en Molly die ligt in de tuin te genieten van de zon. Dat zou ik ook is moeten doen, maar ja ik heb andere dingen te doen vandaag.

Ik loop de trap af, de hal in om de post ta halen. Daarna loop ik de woonkamer in om de post open te maken. Maar dan vallen mijn ogen op een handschrift die ik uit duizenden ken. Maar van de brieven die er vandaag zijn bezorgt zitten er zeker wel tien brieven tussen met hetzelfde handschrift en dan bedoel ik niet het handschrift van fans, ja fanmail zit er tussen maar daar heb ik het niet over. Ik heb het over iemand anders.

I'm No Longer The Only Styles #2Kde žijí příběhy. Začni objevovat