Hoofdstuk 49 Het is maar een droom

6.6K 356 26
                                    

Harry POV
'Laura? Waar ben je?' Waar is ze? Ik draai me om en zoek door de menigte van mensen in Londen. Maar nergens in een enkel spoor van Laura. 'Londen is zo groot, ze kan overal zijn. Hoe kan ik haar nou kwijt raken? Opeens zie ik het twitter bericht van IDon'tGiveAF*ckAboutLauraStyles voor me. 'Harry' iemand pakt me bij mijn arm vast en sleurt me ergens mee naartoe. Even sta ik stil en kijk ik in zijn blauwe ogen. 'Harry, ze is daar' schreeuwt Niall om boven het geluid van de harde muziek van het festival uit te komen. Niall wijst naar het blonde meisje die voor de "The TowerBridge" staat. Haar blonden lokken gaan op en neer door de harde wind. Ze kijkt naar het water, naar haar spiegelbeeld. Ze kijkt op van het blauwe water wat onder The TowerBridge ligt en ga focust zich dan op de enorme toren. Ze loopt de treden op en ze verdwijnt in de toren 'Ga, nu voor het te laat is!' schreeuwt Niall in mijn oor.Ik knik en ren de menigte van feestende mensen in. Een 'Succes, Bro' hoor ik Niall nog schreeuwen.

Ik sta voor de enorme toren en bedenk me geen moment, de treden gaan aan me voorbij, ik ren zo snel als ik kan, maar er komt maar geen einde aan. Geen einde aan die treden. Ik stop even om op adem te komen, want zoveel lichaamsbeweging in een keer doe ik nou ook weer niet. Maar dan schiet me weer te binnen, dat ik amper tijd heb. Ik mag geen tijd verspillen, want straks wordt er een leven verspilt, en dat leven, is het leven van Laura.  Mijn Laura. Ik ren die trap af alsof mijn leven ervan hangt.

Als ik eindelijk boven aan ben zie ik het blonde meisje die luistert naar de naam Laura. Haar voeten zitten vast geplakt op de zwarte tegels, Ze kijkt de diepte in, de diepte waar zij in wil duiken. 'Laura?' roep ik. Ze draait zich om en kijkt me nonchalant aan. 'Kom hier, doe dit niet' zeg ik terwijl ik op haar afloop en mijn armen spreid om haar op te vangen, om haar te knuffelen. 'Kom niet dichterbij' waarschuwt ze me, maar niks weerhoudt me. Elke stap die ik zet brengt me dichtebij Laura. Een traan rolt over haar wang en vindt zijn weg naar de grond. 'Laura, niet bang zijn. Loop rustig naar me toe en het komt allemaal goed.' probeer ik haar te gerust te stellen. Maar ze schud haar hoofd. 'Harry, kom niet dichterbij' waarschuwt ze me, maar ik luister niet. 'Het spijt me Harry' zegt ze met tranen in haar ogen en dan zet ze een stap naar achteren en valt ze in het diepen. 'Neeeeeeeeeeeeeeeeeee......-'

Ik schrik wakker en ga rechtop in bed zitten, ik ga met mijn hand door mijn haar en mijn andere hand laat ik rusten op de matras. "Het was maar een droom" praat ik tegen mezelf. "Laura heeft niet gesprongen" probeer ik me gerust te stellen. Maar dan schiet me te binnen dat het misschien wel een waarschuwing was. Ik sla mijn benen over de rand van het bed heen en ren mijn slaapkamer uit, de kamer van Anna en Laura in.

Maar het bed van Laura is leeg. Nee, Nee dit kan niet waar zijn. Ik probeer zo rustig mogelijk de deur te sluiten om Anna niet wakker te maken, maar dat gaat een beetje moeilijk als je dochter/vriendin opeen niet meer in haar bed ligt en je net een droom hebt gehad over haar zelfmoordpoging. Ik bots tegen iemand op en val op de grond. 'Hazz what's up?' gaapt Niall die met zijn hand door zijn haar gaat. Hij reikt zijn hand naar me uit en trekt me omhoog. 'Harry was is er?' 'Je ziet er moe uit. Heb je slecht geslapen?' vraagt Niall. 'Laura is weg!' schreeuw ik. Niall legt zijn hand op mijn mond. 'Styles, er slapen nog mensen. Dus niet schreeuwen.' fluistert Niall. 'Ik haal nu rustig mijn hand van je mond af. Dus niet roepen of schreeuwen.  Is dat begrepen?'vraagt Niall. Ik knik en Niall haalt zijn hand rustig weg.'Laura is weg' piep ik. 'Wat zei je?' vraagt Niall. 'Laura is weg!' schreeuw ik. 'Harry hou je kop!' schreeuwt Louis. 'Ik probeer hier te slapen!' schreeuwt Zayn. 'Volgens mij heb je iedereen wakker gemaakt.' zegt Niall. 'Zou je denken?' vraag ik met een opgetrokken wenkbrauw.

'Maar we moeten haar vinden. Ze gaat springen. Ze gaat springen van de TowerBridge. Ze gaat fucking springen van die toren in Londen!' roep ik. 'Ja ik weet dat de TowerBridge een toren is' 'Maar ze is weg, ze ligt niet in haar bed' 'Wie zegt dan dat ze naar Londen is?' vraagt Niall. 'Ik heb zo'n voorgevoel' geef ik toe. 'Harry jij hebt altijd een voorgevoel' grapt Niall. 'We moeten haar vinden!' roep ik. 'Harry, hou gewoon je kop dicht!' schreeuwt Liam.

Ik ren naar beneden de woonkamer in met Niall die achter me aan rent. 'Je moet eerst eten' 'Ik ga niet eten, ik moet naar Londen' zeg ik. 'Maar je kan niet reizen zonder een gevulde maag.' 'Let jij maar is op.' zeg ik

Niall is eigenwijs en trekt me de keuken in. 'Ik denk dat we haar gevonden hebben' zegt Niall wijzend naar de barkruk.

Het spijt me voor dit korte hoofdstuk en het is zo slecht, duizendmaal sorry. Maar het word beter (Hoop ik ;)
Mabye a Vote?Comment?Follow?
Oja en lees je al het boek van harryhistaco "My Boss' son"
Xxxx Marit

I'm No Longer The Only Styles #2Where stories live. Discover now