Hoofdstuk 52 Party in London

6.6K 328 53
                                    

Laura POV

De universiteit waar ik naartoe ga is gewoon geweldig. Harry heeft ook ingestemd en toen kon ik me eindelijk inschrijven en wat bleek. Salina, Darcy, Damien, Dave, Megan en Charlotte gaan naar precies dezelfde school. Hoe gaaf is dat. We hopen nu wel dat we bij mekaar in de klas komen.

'Laura kom je?' de stem van Harry galmt door het huis heen. 'Ik kom.' roep ik. Ik werp nog even snel een blik in de spiegel om te kijken of alle make-up mog wel goed zit net als mijn grijze skinny jeans en wit blousje.

'Waar is Anna?' vraag ik als ik Harry alleen aantref in de gang. 'Ze slaapt bij een vriendin. Wij gaan gezellig uit vandaag.' 'Weet ik.' Londen bestaat vandaag zoveel jaar en er treden allemaal bekende artiesten op. Robbie Williams, Ed Sheeran, Adele, One Direction,Paul McCartney en de koningin houdt nog een speech. 'Hoelaat moeten jullie optreden?' vraag ik. 'Om 21:00 tot 21:30.' is zijn antwoord terwijl hij farmer hat opzet. Ik trek snel mijn spijker vans en mijn mint groene zomerjas aan en dan lopen we de oprit op.

Harry parkeert zijn auto bij de studio die speciaal afgehuurt is voor One Direction. We lopen naar binnen en Harry wordt meteen opgevangen door Caroline die hem begeleid naar een kleedkamer.

Ik zit verveeld op een bank te luisteren naar de radio die opstaat. Lou doet de make-up van Harry, zijn krullen worden extra gekruld en er gaan wel twee hele bussen haarlak in zijn haren. 'Laura.' knikt de stem van Caroline.  Ik sta op en loop naar Caroline die bij een kledingrek staat. 'Jij moet me helpen. Je hebt toch niks te doen, maar daar gaat verandering in komen.' zegt Caroline. Ze pakt twee hoesen en hangt ze aan een leeg kledingrek. Ze rits de grijze hoesen open. 'Welke is het leukste voor Harry?' vraagt ze. Ik kijk naar de setjes kleding.

Setje 1 bestaat uit: Een zwarte broek met gaten erin, een zwart hemd, een rood/zwart blousje en nog een beige Farmer Hat erbij.

Setje 2 bestaat uit: Een zwart tanktop, een groene/grijze bandana en een zwarte broek.

'Welke is het leukst?' vraagt ze. 'Setje 1.' zeg ik knikkent. 'Ik dacht nou precies hetzelfde maar de rest was het er niet mee eens, Maar jij gelukkig wel.' zegt ze terwijl ze de twee hoesen weer dicht rits en de hoes met setje 2 erin hangt ze terug en de hoes met setje 1 laat ze hangen op het lege kleding rek.

'Louis daar ben je eindelijk.' zegt Caroline die Louis een setje kleding overhandigt.  'Sorry Caroline.' glimlacht hij zwak. 'Wat is er Lou?' vraagt Caroline. 'Slecht geslapen.' 'Dat verklaart je wallen onder je ogen. Lou werkt ze zo wel weer weg.' glimlacht Caroline.

Louis gaat zich omkleden en Zayn en Liam zitten in de make-up stoel van Lou en Harry en Niall zitten naast me op de bank zich te vervelen. 'Waarom doet Little Mix niet mee?' 'Geen idee.' zucht Harry zonder me aan te kijken. Ik zie Lux in de hoek van de kleedkamer spelen met haar poppenhuis samen met Brooklyn. 'Je mag wel met ze spelen.' zegt Harry zonder op te kijken van zijn telefoon. Ik negeer zijn vraag en ga weer onderuit gezakt zitten op de rode bank. Lux kijkt me aan en staat op. Ze loopt naar me toe en probeert me van de bank af te trekken. 'Lautje spelen.' Harry grinnikt. 'Uncle Harry wil wel met je spelen.' Meteen krijgt Lux een grote glimlach. 'Nee Lux, Ik kan niet spelen.' 'Lux, laat Harry maar je barbies zien.' grijns ik. 'Hally spelen.' Niall en ik schieten in de lach als Harry met moeite van de bank af komt en achter Lux aan loopt.

~○~

Perrie staat naast me in een jurk met het patroon van de Engelse vlag. En aan mijn zij staat Eleanor in een zwart jurkje wat haar perfect staat, maar ja wat wil je ook met zo'n figuur, net als Perrie. Perrie heeft ook zo'n mooi figuur. Adele loopt het podium af en een presentatrice loopt het podium op en kondigt One Direction aan. De jongens krijgen alle 5 een microfoon in hun handen gedrukt en daarna is het aftellen geblazen voordat ze mogen optreden voor meer dan de helft van Londen. Harry gaat voor me staan en grijnst. Ik ga op mijn tenen staan om even groot als hem te zijn, ik knoop zijn blouse een stukje open zodat je zijn Vogels kan zien.'Dat is beter.' Harry grinnikt en drukt een kus op mijn wang. 'Tot zo.' 'Bye.' glimlacht hij. 'Jongens we moeten op.' roept Louis enthousiast die Eleanor los laat. 'Jaaaa.' zegt Niall die nog enthousiaster klinkt als Louis. De jongens lopen het podium op en een luid gegil van meiden vult mijn oren.

'Ik eh ga even naar de wc.' zeg ik. Eleanor knikt net zoals Perrie en ik loop de deur door zodat ik niet meer backstage sta. Ik pak mijn jas en rits hem dicht. Ik glimlach naar een bodyguard en loop dan naar buiten, de Tower Bridge is niet zo ver lopen vanaf hier.

Harry POV

Druipend lopen we weer backstage waar we meteen worden bekogeld door handdoeken om ons af te drogen. 'Waar is Laura?' vraag ik als ik haar nergens zie. 'Oh toen jullie het podium op gingen is ze naar de wc gegaan.' zegt Perrie. 'En daarna?' vraag ik. 'Ohh geen idee. Misschien is ze ziek. Ik ga wel even kijken.' zegt Perrie die op haar hoge hakken richting de wc's rent. 'Laura?' roept ze maar ze krijgt geen antwoord. 'Ze is niet meer op de wc.' zegt Perrie die terug loopt. 'Zou je denken.' roep ik geïrriteerd met een zware sarcasme in mijn stem. 'Harry denk je dat......' stamelt Niall 'Godverdomme.' schreeuw ik. Meteen kijky iedereen mijn kant op van mijn kleine uitbarsting. 'Wat is er?' vraagt Liam. 'Ze gaat springen. Ik moet nu weg.' roep ik terwijl ik de handdoek weg gooi. 'Je kan nu niet weg, je mag zo niet over straat en straks vat je nog kou.' zegt Richard. 'Jammer dan.' snauw ik. 'Niet zo'n grote mond Styles tegen Richard.'waarschuwt Paul me. 'Maar Laura gaat fucking springen van de Tower Bridge.' schreeuw ik. 'Je maakt je te druk.Dat doen nou eenmaal ouders en je bent moe en gaat rare dingen in je hoofd halen.' zegt Richard. 'Rich, Harry heeft gelijk.  Laura gaat springen om het vertrouwen van Harry terug te krijgen.Harry moet haar achterna springen, doet hij dat niet. Dan is ze dood en vertrouwd ze hem niet meer of ze leeft nog maar dan vertrouwd ze hem nooit meer.' zegt Niall kalm die het voor me opneemt.

'Ben je gestoord Styles. Jij gaat niet springen. Daar ben je niet voor verzekerd.' roept Richard. 'Jammer dan, ik moet haar tegen houden!' schreeuw ik. Richard wordt rood en kijkt me kwaad aan. 'Rich, hij weet wat hij doet.' zegt Niall.

Als we eindelijk Richard over hebben gehaald ren ik het gebouw uit en helpen de jongens me mee zoeken in de menigte.

'Daar.' schreeuwt Niall die wijst naar Laura die op het punt staat om de Tower Bridge te beklimmen. 'Godverdomme!' ik ren door de feestende menigte naar de Tower Bridge.

De treden verdwijnen onder mijn voeten en als ik eindelijk boven ben, kan ik eindelijk op adem komen. Maar Laura die zie ik nergens.

Heeft ze dan toch gesprongen? En ben ik dus telaat......

Oewhhhhh Wat denken jullie? Heeft ze al gesprongen?

Sorry dat ik lang niet meer geupdate heb. I'm Sorry :(

Vote?Comment?Follow?

xxx Marit

I'm No Longer The Only Styles #2Kde žijí příběhy. Začni objevovat