Hoofdstuk 4 Mijn zusje

9.6K 385 33
                                    

Laura POV

~De kamer van Anna is ook af~

Ik loop de woonkamer in en ik zie nog niemand, Harry slaapt vast nog het was gister ook best laat toen hij terug kwam. Ik smeer snel een paar broodjes en eet ze snel op. Ik loop daarna naar boven en pak nog snel mijn school tas in en wil daarna naar beneden lopen maar dan pakt iemand mijn pols vast. Ik draai me om en ik zie 2 mooie groene ogen mij aankijken. 'Lau?' vraagt zijn schore stem. 'Ja pap?' vraag ik. 'Wil je iets voor me doen?' vraagt Harry. 'Tuurlijk' glimlach ik. Nu komt het nu gaat hij mij vertellen dat hij mij terug wil. Nee Lau doe niet zo stom. Jij hebt het zelf uitgemaakt. Je houdt niet meer van hem en hij ook niet van jou. Ik kijk hem aan en hij gaat voor me staan. 'Wil je Anna straks naar school brengen?' Ik wist het gewoon.  'Ik moet zo zelf naar school' roep ik. 'Doe nou niet zo flauw je fietst gewoon langs de basisschool van Anna' zegt Harry. 'Anna slaapt nog' zeg ik snel. Maar of alles niet erger kon komt net op dat moment Anna aangekleed en wel uit haar slaapkamer gelopen. 'Goedemorgen' glimlacht ze. 'Ann, Lau brengt je naar school' zegt Harry. Ik geef Harry een vernietigende blik.'Ga maar snel een broodje eten' zegt Harry die Anna over haar bol aait. Anna loopt naar beneden en Harry en ik blijven boven aan de trap staan.'Fijn dat je het wilt doen' glimlacht Harry. 'Ik had geen andere keus' zeg ik. 'Je hebt altijd een keus' zegt Harry die me een knuffel geeft. 'Oja ons duet komt vandaag uit en zaterdag hebben we een interview' zegt Harry. 'Gaat Anna dan mee?' vraag ik. Zeg nee, please eindelijk weer is iets met zijn 2e please. 'Ja Anna gaat mee' zegt Harry. 'Ok' roep ik en stap van de trap af. 'Mij niet OKen' roept Harry. Ik trek mijn jas en schoenen aan en Harry roept me nog na 'En owe als ik straks naar beneden kom en Anna zit nog beneden' roept Harry. Ik open de deur en Anna glimlacht naar me. 'Hoi zussie' zegt ze met haar hele gezicht onder de chocopasta. 'Mond afvegen en we gaan' roep ik. 'Maar ik moet mijn tanden nog poetsen' zegt Anna.'Dan poets jij je tanden maar op school' roep ik en ik trek Anna aan haar mouw mee en ze valt bijna over de tafelpoot en struikelt. Anna staat op en ik trek haar achter mij aan. Ze trekt haar rode all-stars en rood bassbal vest aan en zet haar pet op. Ik haal mijn fiets uit de garage en Harry zwaait ons uit. Anna klets de oren van mijn hoofd met haar fantasierijke verhalen. Als ik haar afzet bij school geeft ze me een dikke knuffel waar ik best van schrik. 'Doei Zus' zwaait Anna mij uit als ik weg rij.

~op school~

Ik gooi mijn jas en fietssleutel in het kluisje en smijd boos het kluisje dicht. 'Ook hoi'lacht Salina. 'Ashton er niet?' grijns ik. 'Nee weetje hoelang het duurde voor ik naar huis mocht' zucht Salina. 'Ja om 17:00 was je thuis ofzo?'zeg ik. 'Hi' begroet Damien ons. 'Waar is Darc?' vraag ik. 'Ziek' zucht Damien. 'O god dit wordt dus een saaie kut dag' kreun ik. 'Heb je nog wat leuks te vertellen?' vraagt Damien.  'Jaa, Anna heeft eindelijk haar eigen kamer' zeg ik met een big smile. 'Beter' zegt Salina. 'Oja en vandaah om 16:00 komt het duet van Harry en mij op de radio' zeg ik vrolijk.  'Timber toch?' vraagt Salina. 'Jaa' glimlach ik. 'Wat hebben we straks?' vraagt Damien. 'Wiskut of geschiedenis allebei vakken waar we niks aan hebben' kreunt Salina. 'Hoezo dat?' vraagt Damien. 'We hebben een rekenmachine en al die geschiedenis dingen zijn verleden tijd' roept Salina. 'En zo is het' lach ik.

Ik zeg het niet snel en ik heb net tegen JustLauraX gezegd dat ze haar hoofdstukken nooit een kuthoofdstuk moet noemen. Want anders kwamen Denise en lola ik haar irriteren met onze hypppeerrrheid. Maar echt serieus wat is dit een KUT stukje. Zo dat is gezegd.

Doeiiiii :) Vote?Comment?Follow? XxxMarit(Dat ben ik voor het geval je denkt wie is die Marit toch "Ik ben dat dus";)

I'm No Longer The Only Styles #2Où les histoires vivent. Découvrez maintenant