Hoofdstuk 34 Where are you?

8.8K 363 42
                                    

Harry POV

Ik word wakker en kijk naast me. Laura ligt lief te slapen op mijn arm. Wat is ze toch mooi. Ik geef haar een klein kusje op haar voorhoofd en ik haal voorzichtig mijn arm onder haar hoofd vandaan zonder haar wakker te maken. Ik stap voorzichtig uit bed en pak wat kleren uit de tas die Niall gister heeft gebracht. Daarna loop ik de kamer uit en loop ik naar de douchecabine om me te douche.

Fris en Fruitig kom ik de kamer weer binnen lopen en zie ik Laura nog steeds lief slapen. Ik leg mijn shirt en boxer in de tas voor vuile was en loop naar het bed toe. 'Laura?' fluister ik. Laura mompelt wat en draait zich om. 'Lau?' fluister ik maar nu wat harder. Ze draait zich nu naar me om en opent haar ogen. 'Goodmorning Love' begroet ik haar. 'Hi' zegt ze met haar mooie ochtendstem. 'Heb je lekker geslapen?' vraag ik. 'Ja tot jij me wakker maakte' kreunt ze terwijl ze uit bed rolt. 'Nou als je niet wakker was geworden had ik je wakker gekust' zeg ik. Laura staat op en gaat weer op het bed liggen. 'Okay ik slaap nog' zegt ze als ze haar ogen sluit. Ik rol met mijn ogen. 'Ik moet wakker worden' lacht ze met haar ogen gesloten. Ik lach en druk mijn lippen op haar zachte lippen.

We liggen op mijn bed en ik zapp wat. Laura ligt met haar hoofd op mijn borst en ze kijkt op Twitter. 'Weten ze eigenlijk wel dat je al wakker bent?' vraagt ze. 'Geen idee' zeg ik 'Moet je dat je fans niet laten weten?' vraagt ze 'Alles op zijn tijd' zeg ik verveeld.

Laura POV

Salina en Niall lopen de kamer binnen en ik begroet ze. 'Hoi' zeg ik terwijl ik van het bed afspring en Salina en Niall een knuffel geef. 'Niallina Hug' lach ik als ik ze los heb gelaten. Niall rolt met zijn ogen en ik schiet in de lach. 'Hoi' begroet Louise me die de kamer in komt gelopen. 'Hi' zeg ik vrolijk terwijl ik haar een high five geef. 'Hoe gaat het met je?' vraagt Louise die een pen en een schrift in haar handen heeft. 'Goed hoor' zeg ik. Louise schrijft wat op en kijkt dan weer naar mij. 'Ik moet even wat testen met je doen' zegt Louise. 'En wat bedoel je met testen?' vraag ik. 'Nou we kijken of je vandaag al naar huis kan' zegt Louise. 'Dat is super' roep ik blij terwijl ik op Harry afvlieg en in zijn armen spring. Ik laat hem weer los en Harry kijkt me aan. 'Maar dan slaap je hier niet meer' zegt hij met een sip gezicht. 'Louise kan ik hier dan blijven?' vraag ik kijkend naar Louise. 'Nee het spijt me, je mag hier alleen slapen als je een patiënt bent' zegt ze. 'Okay dan doe ik die test niet' zeg ik. 'Laura je moet die test doen' zegt Louise. 'Ja maar ik wil bij Harry blijven' zeg ik met mijn armen overmekaar. 'Laura doe het nou maar gewoon, ik red me wel' zegt Harry. 'Ja maar ik wil bij jou blijven' zeg ik. 'Beledigend' zegt Salina droog. 'Sal je snapt toch wel dat Laura liever bij Harry is dan bij ons' lacht Niall. 'Zo bedoel ik het toch niet' zeg ik. 'Oh jawel' zegt Niall. 'Salina ben je liever bij Niall of bij ons allemaal maar dan zonder Niall?' vraag ik. 'Bij Niall' zegt Salina. 'Kijk snap je het nu' zeg ik. 'Maar ik kan niet zonder mijn Nialler' zegt Salina. 'Awh ik kan ook niet zonder jou Babe' zegt Niall die zijn armen om Salina's middel heen slaat en haar langzaam van de grond op tilt en Salina slaat haar benen om zijn middel heen en Niall zoent haar.

'Okay' mompelt Harry waardoor ik in de lach schiet. Salina haalt haar lippen van die van Niall af en Niall zet haar op de grond. 'Zo dat was dat' zegt Niall. 'Nou Lau ga je mee?' vraagt Louise die haar hand uitsteekt naar mij. 'Okay dan' zeg ik als ik de hand van Louise vast pak. 'Wacht' zeg ik als ik de hand van Louise los laat. 'Wat?' vraagt Harry die naar me kijkt. Ik ren naar Harry toe en druk kort mijn lippen op die van hem en dan loop ik weer naar Louise. 'Die "wacht" vindt ik wel leuk' lacht Harry.

Ik loop met Louise over de gangen en aan het einde van de gang stoppen we. 'Hier is het' zegt Louise. 'Is Dominique er ook?' vraag ik. 'Nee die heeft geen dienst vandaag' zegt Louise. 'Jammer' zeg ik en ik duw de deur open. Er staat een tafeltje met 3 stoelen en een weegschaal en nog wat andere spullen. 'Nou ga zitten' zegt Louise die naar een stoel wijst. Ik ga zitten en Louise gaat tegen over me zitten. Ze opent een la en haalt er een map uit en schrijft het een en het ander over van het blaadje wat er op tafel ligt. 'Okay ga maar alvast tegen die meetlat staan dan ga ik je wegen' zegt ze. Ik knik en sta op en loop naar de meetlat toe waar ik onder ga staan. Louise komt er ook aangelopen en meet mij. 'Okay 1.73' zegt ze. 'Trek maar je kleren uit tot je alleen nog maar je ondergoed aan hebt, want dan gaan we je wegen' zegt ze. 'Kan ik niet gewoon zo op de weegschaal?' vraag ik. Louise schud haar hoofd. 'We moeten je gewicht weten en zo lukt dat het best' 'Okay dan' zucht ik.

Als ik alles uit heb op mijn ondergoed na voel ik me niet zo fijn. 'Lau het is goed, je hebt een prachtig lichaam waar elk meisje jaloers op kan zijn okay en ik ben er ook wel een beetje jaloers op' zegt Louise. 'Dat is het niet' zeg ik. 'Wat dan?' vraagt Louise. 'Nou dd laatste keer dat iemand me zo zag was toen Luke..' Maar verder kom ik niet want ik denk aan die eerste avond terug. 'Het is goed' zegt Louise die me in een knuffel trekt. 'Nee dat is het niet' zeg ik. 'Wil je er over praten?' vraagt Louise. 'Nee maar het is gewoon, laat maar' zeg ik. 'Zeker?' vraagt Louise. Ik knik. 'Okay dan' zegt Louise. Ik loop naar de weegschaal en ik ga erop staan. Daarna ga ik er weer snel vanaf als ik de getallen zie die op de weegschaal verschijnen en kleed ik me snel weer aan. 'Je hebt een prima gewicht' zegt Louise. Ik negeer het en ga weer zitten op de stoel als ik aangekleed ben. Louise legt nog een paar bladen neer met een pen en ik moet wat vragen beantwoorden.

Ik lever het laatste blaadje in en daarna meet Louise nog mijn bloeddruk en nog wat andere dingen. 'Dit ziet er goed uit. Maar ik lever het zo nog even in en dan als ik de uitslag heb kom ik je het meteen vertellen.' zegt Louise. Ik knik en sta op. 'Weet je de weg nog of moet ik mee?' vraagt Louise. 'Ik weet het nog wel' zeg ik. Louise knikt en ik verlaat de kamer.

Ik loop de kamer weer binnen en tref Niall en Salina zoenend aan in de kamer. 'Waar is Harry?' vraag ik. Salina onderbreekt de kus en kijkt naar het bed. 'Hij is weg' zegt Salina. 'Wat bedoel je met weg?' vraag ik. 'Hij lag daar net nog' zegt Niall. 'Laat maar, ik ga hem wel zoeken. Gaan jullie maar weer verder met jullie gebeuren en slik mekaar niet in' zeg ik als ik de gang op ren. 'Laura waar ga je heen?' Hoor ik Maaike roepen maar ik negeer het. 'Laura kom terug' zegt ze. 'Laat me' roep ik. Ik ren over de gangen heen geen idee waar ik moet gaan zoeken. 'Harry' schreeuw ik. Hij mag nog helemaal niet van zijn kamer af. Wie weet wat er wel niet allemaal kan gebeuren. 'Harry' schreeuw ik nog een keer. Ik ben beneden bij de balie en buiten stikt het van de paparazzi. 'Hij is toch niet naar buiten. Ik loop naar de balie en vraag of ze Harry hebben gezien maar ook hun weten het niet. Waar hangt hij uit? Ik pak mijn mobiel en toets het nummer van Louis in. De telefoon gaat over en Louis neemt op.

'Lou is Harry bij jullie?'

'Nee wat zou hij nou hier moeten doen?'

'Als hij er wel is laat het me weten' zeg ik

'Wacht Lau wat bedo-' Maar ik druk Louis al weg en loop verder opzoek naar Harry.

Ik loop de gang op en nog steeds heb ik Harry niet gevonden. Waar kan hij nou zitten? Hij kan niet zomaar verdwenen zijn. 'Harry' roep ik nog een keer maar weer hoor ik niks. Ik ga op de grond zitten en leg mijn hoofd in mijn handen. Wat nou als hem wat overkomt. Harry mag gewoon die kamer niet af, hij is nog maar 1 dag uit zijn coma. En hij heeft zijn terug val nog niet gehad. Ja als je in coma hebt gelegen krijg je altijd nog binnen 4 dagen een terugval maar Harry heeft die nig niet gehad.

Ik moet hier niet zielig op de grond gaan zitten ik moet hem vinden. Ik sta op en loop weer verder. Dit ziekenhuis is zo groot hoe kan ik hem nou ooit hier vinden. En wie zegt dat hij nog hier is. Misschien is hij gewoon gaan lopen terug naar ons appartement.

Als ik al bijna 2 uur bezig ben met zoeken geef ik het bijna op. Waar kan hij nou zijn? Ik loop terug naar mijn afdeling maar dan zie ik op de gang iemand liggen. En niet zomaar iemand.

Nee het is Harry

Mijn Harry

'Harry!' schreeuw ik terwijl ik op hem af ren. Ik voel zijn pols maar voel geen hartslag. 'Dit kan niet waar zijn' roep ik. 'Help iemand help me' roep ik. Maar niemand hoort me. 'Is er een dokter hier?!' schreeuw ik. Dom van me het is een ziekenhuis natuurlijk zijn hier dokters. 'Help!' schreeuw ik nog een keer. 'Laura?' hoor ik opeens een stem roepen. Ik draai me om en zie daar...........

Ja eigenlijk heb ik geen idee wie daar staat maar dat bedenk ik nog wel even :)

Weet jij wie daar staat? zeg dan ook ff waarom je dat denkt :)

Oja en lees je mijn boek? Irresistible?

Ga dan ff terug naar het eerste hoofdstuk. Ik heb namelijk een nieuwe proloog geschreven. :) Als je namelijk de proloog niet leest snap je het verhaal misschien niet meer helemaal (Oja proloog staat bij de eerste bladzijde :)

Xxx Marit

Vote?Comment?Follow?

I'm No Longer The Only Styles #2Where stories live. Discover now