Hoofdstuk 64 Badass+ Belangrijke mededeling

5.3K 328 33
                                    

Laura POV

Kreunend kom ik uit mijn bed. Ik pak mijn uniform uit de kast en spring daarna snel onder de douche.

Ik loop met Salina, Darcy, Charlotte en Megan het economie lokaal binnen. Fine, zit ik weer langs Marcel, dat is wel het laaste waar ik zin in heb. Ik was gisteren zo niet mezelf, ik wou hem gewoon ontmaskeren, maar mijn plan pakte verkeerd uit.

Als de les bijna begint, strompelt Marcel binnen. Hij heeft dikke wallen onder zijn ogen en zijn bril zit zoals altijd recht op zijn neus, zijn uniform is zoals ook altijd netjes. Ik ken niemand bij wie een dit schooluniform staat, maar bij hem staat het. Oh ik ken dus wel iemand die het staat. Marcel.

'Marcel, je bent laat jongen. Ik dacht dat je niet meer zou komen.' 'Sorry Meneer, het zal niet meer gebeuren.' veronderschuldigt Marcel zich.

Marcel neemt plaats zonder me aan te kijken, hij haalt snel zijn boeken uit zijn leren schoudertas. 'Marcel...' stamel ik, ik weet niet wat ik moet zeggen, natuurlijk moet ik zeggen dat het me spijt. 'What?!' Marcel kijkt me kwaad aan, zo kwaad heb ik hem nog nooit gezien, de jongen die altijd beleefd is tegen iedereen, de jongen die altijd vrolijk is. 'Wat is er Laura?!' Ik schrik van zijn uitbarsting, eigenlijk verdien ik het ook, ik had hem niet zo moeten behandelen. 'Het spijt me?' die woorden komen er meer uit als een vraag. Die woorden komen onzeker uit mijn mond. 'Wat spijt je?' De Marcel die ik ken praat nu tegen me, de Marcel die geen vlieg kwaad doet, die liefe jongen die zo verdomt veel op Harry lijkt. 'Ik d-dacht, eh..h....' 'Wat dacht je?' 'Ik dacht dat je Harry was, ik-' 'Laura, ik ben Marcel, dat heb ik je al vaak genoeg duidelijk gemaakt. Ik ken die hele Harry waar jij me steeds voor aan ziet niet. Laura ik ken hem niet.' Het lijkt en het voelt gewoon dat Marcel de waarheid spreekt. Maar ik kan me daar niet bij neerleggen.

Harry is Marcel en Marcel is Harry

'Marcel, het spijt me wat er gisteren is gebeurd. Ik dacht dat mijn plan had heel anders  zou verlopen, dat ik de tatoeages zou zien, dat ik je eindelijk kon ontmaskeren. Dat ik kon zeggen:" Kijk Harry, ik zei toch : 'Je kan iedereen voor de gek houden, behalve mij.'" Ik dacht dat ik die woorden uit had kunnen spreken,  maar nee.' 'Laura, denk nou is na. Ik ben Mar-'

'Marcel en Laura. Kunnen jullie opletten?' de stem van onze leraar Economie galmt door het lokaal heen,'Marcel legte me net uit hoe de wisselkoers werkt.' verzien ik ter plekken.  'Mrs Styles, dan kunt u mij nu mooi gaan uitleggen hoe de wisselkoers werkt.' Oh nee, ik had een andere smoes moeten bedenken. 'Maar meneer, ik snap het nog niet helemaal.' 'Ik help je wel.' Marcel glimlacht lief naar me, net alsof hij alles is vergeten wat ik hem gisteren geflikt heb.

Samen loop ik met Marcel naar het bord en pak ik een krijtje. Marcel tekent een tabel en zet in de bovenste rij het Euro teken neer en in de onderste rij tekent hij het pound teken £.

***

'Dankje.' glimlach ik naar Marcel. 'Waarvoor?' 'Dat je me net geholpen hebt.' 'Daar hoef je geen dankje voor te zeggen.' 'Echt wel.'

De bel gaat en iedereen pakt zijn spullen en verlaat het lokaal. Als het lokaal helemaal leeg is wordt ik geroepen. 'Mrs Styles....' Ik zucht en draai me om. 'Ja meneer?' 'Je had geluk dat Marcel je hielp, want ik had heus wel door dat jullie niet over de wisselkoers aan het praten waren.' Ik glimlach en hij legt zijn hand op mijn schouder. 'Volgende keer als je weer praat, dan mag je me twee kantjes vol een uitleg geven over de wisselkoers en ik wil daarvan vier voorbeelden die jij goed oplost okay?' 'Ja meneer, het zal niet meer gebeuren.' ' Mooi zo, en nu maar snel naar je volgende les jij.'zegt hij lachend. Ik knik en verlaat het lokaal.

De gang is helemaal leeg. 'Fine.' hebben de meiden niet gewacht op me. 'Ben je klaar? Dan kunnen we naar de les.' Ik draai me om en zie Marcel wel opeens heel dicht bij me staan. 'Oh, je bent een schat. Waarom heb je op me gewacht?' vraag ik verbaasd en opgelucht tegelijk omdat ik blij ben dat ik niet alleen naar de volgende les hoef te lopen. 'Ik wou je niet alleen laten lopen.' Marcel staat nu nog dichter bij me dan net. Maar dan nog voor ik mijn mond kan openen om hem te bedanken drukt hij zijn zachte lippen die ik gisteren heb geproefd op de mijne

Dit is foute boel

****

Badass die je bent Marcel. *fwieettt*  Marcel heeft Laura gezoend. Okay dat was gisteren ook maar nu zoent hij haar. Wat denken jullie?  Is Marcel Harry en Harry is Marcel of is Marcel echt? Laat me het weten wat jullie denken.

Okay er is een award uitreiking.  Het boek heet One Direction dutch watty award. Je kan op je favo boek stemmen in verschillende categorieën. Dus stem op je favo boek. Mijn bestie Dagmar staat er ook tussen met haar boek Almost Psycho. So Proud :) Sleepynialler staat er ook bij, wat me niks verbaasd want haar boeken zijn geweldig!!! emmavs_ staat ook met veel boeken erbij. Verbaasd me ook niks want haar boeken zijn ook gewoon geweldig. harryhistaco staat er ook tussen met her cigarettes en met haar boek My son' boss. En natuurlijk ontbreekt XLautjee ook niet met haar boeken I'm a Larry Child en met het vervolg van I'm a Larry Child.  Still that little child. Oreoharry staat er ook bij met haar boeken :) Ik ben allemaal zo trots op ze dat ze erbij staan. nicetomeetyou3 met Life of a directioner staat erook bij:) en CharlotteDoornink met haar boek One Thing staat er ook  bij Yeahhh. vindt het geweldig dat jullie genomineerd zijn voor de awards :) Dus vergeet niet op je favo boeken te stemmwn, maar er zijn regels dus lees eerst ff het begin van One Direction dutch watty award.  Daarna kan je bij elke categorie stemmen. 1x per dag mag je stemmen in een categorie. Je mag 2 weken lang stemmen :)

Okay dit is het laatste hoofdstuk voor 2 weken. Ik zet straks mijn mobiel op vliegtuig stand en ben dan 2 weken onbereikbaar. Ik merk namelijk dat mijn hoofd bomvol zit en ik alleen maar aan Wattpad denk en aan Harry, aan One Direction enzo. Ik maak me veelste snel veelste druk en dat moet ik niet doen. Dus ik neek ff voor 2 weken een break up. Na de vakantie zit ik in het examen jaar, geen idee of ik dan veel ga schrijven want ik wil wel slagen natuurlijk.  Dus wees niet boos op me als ik lang niet update okay?

En Harry heeft een nieuwe vriendin,  Paige r...... Idk hoe ze verder heet. ze hebben al eerder een relatie gehad. Maar als Harry gelukkig is met haar, dan ben ik dat ook voor hem :) Love You Hazza

Vote? Comment? Follow?

Xxx Marit

Tot over 2 weekies

I'm No Longer The Only Styles #2Where stories live. Discover now