Hoofdstuk 1 Weeshuis

11.2K 440 18
                                    

*Maandag*

Laura POV

Ik stap in en Harry glimlacht naar mij.'Hoe was school?' 'Super alleen heb ik mega belangrijk toetsen en moet ik nu meteen leren' zeg ik. 'Ik bel school straks wel dat je hem later kan inhalen' glimlacht Harry. Kut daar trapt hij dus ook niet in. 'Het wordt een jongen he' roept Harry.

'Als je het maar uit je hoofd haalt. Als het toch moet dan maar gewoon een meisje' zeg ik 'Jongen' 'Een jongen erin dan ben ik weg' roep ik. 'Ja dat wil ik niet dus het wordt een meisje' zucht Harry. 'Waarom haal jij mij toch altijd zo makkelijk over?' zegt hij grijnzend.  'Heb ik van jou geleerd' glimlach ik 'Hou oud en hoe moet ze eruit zien?' vraagt Harry. 'Geen baby, peuter, kleuter kind maar eentje  van 11,12 of 13 jaar' zeg ik. 'Nee kom op ik wil niet nog een puber in huis' zegt Harry die een huilend gezicht trekt. 'Als het moet dan wil ik er gewoon een zusje bij en dan schelen we niet zoveel, dat is voor mij toch leuker' zeg ik glimlachend 'Okay dan' zegt Harry die de radio aan zet. 

"Niall Horan van de Britse Band One Direction heeft een relatie met Anouk Smith dat hebben we opgevangen van een paar bronnen. Sinds Niall weer in Engeland is voor een pauze van een paar maanden zijn de 2 vaak gespot....."

'

De Britse Boyband' praat ik die man na van de radio. 'Het gaat over Niall en Niall komt uit Ierland en dan ook nog zeggen de Britse boyband' zeg ik lachend. 'Wacht komt Niall uit Ierland?' lacht Harry. 'Maar nu even serieus heeft hij een relatie?' vraag ik verbaasd. 'Blijkbaar maar dat zaggen we toch al aankomen' roept Harry. Ik knik en kijk verveeld uit het raam. De hele rit praten we over het meisje dat straks mee gaat naar huis. Wat ik eigenlijk nog steeds niet wil.

**

'We zijn er' roept Harry 'WE ZIJN ER' roept Harry nog een keer 'De eerste keer hoorde ik je ook al' zeg ik mokkend.'Nou uitstappen "we zijn er"' roept Harry met de nadruk op "we zijn er" De deur gaat open en Harry stapt uit. Hij loopt naar mijn deur en doet hem open. Hij steekt zijn hand uit en ik pak zijn hand vast en stap uit. Een mega groot huis staat er voor ons.

'Dit is het' zegt Harry.  'Nee echt? dit is ook echt niet het enige huis wat er hier staat en er staat ook echt niet met koeieletters weeshuis op' zeg ik "hoor de sarcasme" Harry schiet in de lach en we lopen richting het weeshuis. Als we binnen zijn staat er meteen een mevrouw in een mantelpakje voor ons met oranje style haar. 'Kate Harris' zegt ze terwijl ze de hand van Harry schud.  'Harry Styles' zegt Harry  Daarna steekt ze haar hand naar mij uit en schud ik haar hand 'Laura Styles' glimlach ik zo fake mogelijk. 'Wacht u maar even in de kamer hiernaast, ik haal de meisjes op. Had nu ook nog een specifieke leeftijd ingedachten?' vraagt mevrouw Harris. Harry kijkt me aan en ik knik. '11,12 en 13 jaar' zegt Harry tegen Kate. Kate glimlacht naar Harry en loopt naar boven om de meisje te gaan halen 'Mag ik even kijken hier?' vraag ik. 'Niks kapot maken en gedraag je' zegt Harry. 'Ik zal het proberen' grijns ik 'Lau' roept Harry streng 'Je kent me toch' 'Ja maar al te goed en ik weet wat jij gaat doen' zegt hij. 'Later' roep ik snel en ik loop de trap op. 'Gedraag je' roept Harry me nog na.

'Anna kom je?' hoor ik mevrouw Harris roepen. 'Nee ik wordt toch niet geadopteerd' roept een meisje. 'Anna kom nou' hoor ik mevrouw Harris roepen. 'Neeeee' roept het meisje. 'Dan moet je het zelf maar weten' roept mevrouw Harris boos. Ik hoor voetstappen dichterbij komen en verschuil me achter een grote plant. Ik zie mevrouw Harris met allemaal meisjes naar beneden lopen. Als mevrouw Harris niet meer te zien is zoek ik het meisje waar mevrouw Harris tegen sprak. Ik loop langs elke kamer en uiteindelijk kom ik bij een kamer waar een meisje met mooi bruin haar op haar bed ligt.

Ik klop op de open deur 'Mag ik binnen komen?' vraag ik. Het meisje kijkt op 'Laura Styles?'vraagt ze als ze van haar bed afspringt.  'Ja dat klopt' glimlach ik. 'Wat doe je hier? Wacht Harry heeft jou toch niet terug gestuurd naar het weeshuis?' 'Nee Harry wil een nieuw iemand adopteren' zucht ik. 'Wacht Harry Styles is hier?' vraagt Anna vrolijk. Jaaaaaa' zeg ik'Zoo gaaff' roept Anna.  'Maar ik wil er geen uitzoeken ik wil hier blijven gezellig met jou kletsen' glimlach ik. 'Dat komt mooi uit want ik wil niet naar beneden' roept Anna. 'Yeah gezellig kletsen dus' roept Anna vrolijk die mijn hand pakt en mij meesleurt naar haar bed waar we samen op gaan zitten. Als Anna het ene naar het andere grappige verhaal heeft vertelt hoor ik Harry roepen.

'Ik kom' zucht ik. 'Ik moet gaan' kreun ik. 'Waarom moet je nu al weg' zegt Anna.  'Ik vindt jij mega aardig en grappig en ik wil helemaal niet weg' zucht ik. 'Wacht jij gaat mee naar beneden' roep ik. 'W-wow wat bedoel je?' roept Anna. 'Ik zorg ervoor dat Harry jou gaat adopteren' roep ik vrolijk terwijl ik Anna haar kamer uitsleurt en we van de trap afrennen.'Waar bleef je nou'roept Harry die bij de trap staat.

'Ik was boven' zeg ik. 'Daar mag jij helemaal niet komen' roept mevrouw Harris. 'Jammer dan ik wil Anna als mijn zusje' glimlach ik. 'Wow wat bedoel je nou?' vraagt Anna. 'Dat ik jou als mijn zusje wil' glimlach ik. 'Echt?' vraagt ze. 'Jaaaaa' roep ik vrolijk.  'Pap mag dat pleasee' smeek ik  Harry praat met Anna en dan komt zijn besluit.'Jij gaat mee welkom in huize Styles' roept Harry vrolijk.'Yeahhh roep ik vrolijk en ik geef Anna een knuffel. 'Hoe oud ben je eigenlijk?' vraag ik als ik haar los heb gelaten. '12 jaar jong' glimlacht Anna. 'Jij bent gewoon helemaal perfect' roep ik.

Hoofdstuk 1

Hoop you like it

I'm No Longer The Only Styles #2On viuen les histories. Descobreix ara