Hoofdstuk 12 Paris

9.9K 383 45
                                    

Laura POV

Salina en ik hebben al alle films gekeken die we meehebben. 'Zullen we naar de eiffeltoren?' vraag ik aan Salina. 'We moesten hier blijven van Harry' zegt Salina. 'Maar ik verveel me' zucht ik.'Ga dan Skype met Anna' zegt Salina. 'Al gedaan'. kreun ik'Ik ga gewoon en je houdt je mond' zeg ik. 'Lau kom op de jongens zijn aan het repeteren ze komen over een uurtje terug' zegt Salina. 'Okay maar ik ga' zeg ik. 'Dan moet je hetzelf maar weten' zegt Salina. Ik knik vastberaden en trek mijn all-stars en witte jas aan. 'Doei'. 'Vergeet je tas niet' zegt Salina die mijn tas gooit. 'Pas op mijn mobiel zit erin' roep ik. 'Foutje' zegt Salina.

Ik sta bovenop de eiffeltoren, wat een super mooi uitzicht heb je vanaf deze hoogte. Ik loop nog een stukje naar de reling en hou me goed vast. Ik maak een paar foto's van het uitzicht en een paar selfies van mezelf. Ik stop daarna mijn mobiel weg en geniet nog even van het uitzicht. Het is best raar dat het helemaal niet zo druk is bij de eiffeltoren meestal is dat wel zo.

Ik kijk op mijn mobiel om de tijd te zien.Ik zie dat de jongens al terug zijn omdat het 12:30 is.Ik draai me om en ik kijk recht in de blauwe ogen van een jongen. 'Eh Sorry' stammel ik en ik wil naar de lift lopen maar ik wordt bij mijn pols gepakt. 'Laura' zegt zijn stem. 'Hoe weet je hoe ik heet?' vraag ik, mijn hart klopt sneller en ik begin een beetje te trillen. De jongen zet zijn hooddie af en rits zijn jas open zodat je zijn mond ziet. 'Luke?' vraag ik. Luke knikt. 'Ik was bang ik dacht dat er een gek achter me aan zat' roep ik terwijl ik hem een speelse mep geef. 'Ik wist niet dat je hier was, ik wou alleen de eiffeltoren bekijken en naar boven klimmen' zegt Luke. 'Salina heeft echt niks gezegd?' vraag ik. 'Okay ik heb Salina gevraagd waar je was en Salina kan niet liegen' lacht Luke. 'Wat zei ze dan?' vraag ik.  'Dat je een ballonnenvaart aan het maken was' lacht Luke. 'Salinaaaaa' zucht ik. 'Het is hier echt rustig' zegt Luke. 'Ja dat klopt' zeg ik.

Luke en ik staan nog een tijdje op de eiffeltoren te genieten van het uitzicht en dan besluit ik toch dat we beter terug kunnen gaan naar het hotel vanwege het concert wat de jongens straks hebben. 'Luke zullen we zo gaan?' vraag ik. Maar Luke blijft voorzich uit kijken naar de lucht. 'Luke?' vraag ik nu met wat meer power in mijn stem. 'Dan maar op een andere manier' grinnik ik in mezelf. Ik begin met mijn vingers te knippen voor Luke's ogen en eindelijk Luke ontwaakt uit zijn trans. 'Waar was je met je gedachten?' vraag ik. 'Huh sorry wat?' vraagt Luke dromerig. 'Waar dacht je aan?' vraag ik. Luke loopt langzaam rood aan en begint steeds roder te worden. 'Aan een meisje?' vraag ik uit nieuwsgierigheid. Luke knikt voorzichtig. 'Mag ik weten wie het is?' vraag ik. Luke schud hevig zijn hoofd. 'Waarom mag ik het niet weten?' vraag ik met opgetrokken wenkbrauw. 'Gewoon niet' zegt Luke. 'Kom op ik wil het weten' smeek ik. 'Nee' zegt Luke. 'We blijven net zo lang hier staan tot je het zegt. 'Is goed ik sta hier wel goed' zegt Luke. Ik rol met mijn ogen en trek aan Luke's arm 'Luke kom op vertel het me ik wil het weten' zeg ik 'Zeker weten? Als ik het vertel kan ik misschien mensen kwetsen' zegt Luke. 'Als je verliefd bent moet je je hart soms luchten en ik ben goed in luisteren' zeg ik. Luke vertelt wat maar ik luister niet. 'Huh sorry ik luisterde niet' zeg ik. Luke slaakt een diepe zucht 'Echt? Maar is het wel verstandig om te zeggen? Dat zei ik net tegen je maar jij luisterde niet' zegt Luke'Ja vertel please' smeek ik.

'Moet ik vertellen? Mag ik het niet anders laten weten?' zegt Luke. 'Ook goed als ik het maar weet' glimlach ik. Luke kijkt me met zijn heldere blauwe ogen aan 'Zeker Lau?' vraagt hij. 'Jaaa' roep ik enthousiast.  'Okay je wil het weten dan ga ik het nu ook doen' zegt Luke. 'Wo wat ga je do-' Maar voor ik mijn zin kan afmaken drukt Luke zijn zachte lippen op die van mij. Even later haalt Luke zijn lippen van die van mij af en kijkt hij me met zijn heldere blauwe ogen hoopvol aan. 'Begrijp je het niet?' vraagt Luke. 'Ben ik dat meisje waar je verliefd op bent?' vraag ik. 'Nee het is Darcy nou goed' roept sarcastisch Luke. 'Darcy? maar hoezo zoende je mij dan?' roep ik verontwaardigt. 'Jij bent het meisje waar ik verliefd op ben Laura Styles! Ik vindt jou leuk, je bent mooi en je lach is zo mooi en als je lacht smelt ik gewoon, je lacht zo schattig. Ik ben verliefd op jou' zegt Luke. 'Ik weet even niks te zeggen' dat is het enige wat ik kan uitbrengen.

Ik kan nog steeds niet beseffen wat er net gebeurd is. Het enige waar ik aan denk is van "Waarom heb ik hem terug gezoend?" Ik had hem weg moeten duwen. Ben ik verliefd op Luke? Nee dat kan niet ik ben verliefd op Harry. Maar hoe gaat Harry hierop reageren? Harry gaat mij of Luke iets aandoen. Harry is nooit kwaad maar als Harry kwaad is dan heeft degene die hem kwaas heeft gemaakt een groot probleem.

'Laura?' vraagt Luke die met zijn vingers knipt. 'Huh wat?' vraag ik. 'We doen net alsof dit nolit gebeurd is okay?!' zeg ik. 'Dat kan niet het is gebeurd' zegt Luke. 'Harry mag hier niks van weten' roep ik. 'Laura het spijt me maar ik heb je gewaarschuwd' zegt Luke. 'Weet je wat, Laat maar Luke' 'Jij houdt je mond over wat er net is gebeurd' roep ik. 'Is het nu mijn schuld?' zegt Luke. 'Eh even kijken wie zoende mij? Dat was jij!' roep ik. 'Jou lippen deden anders ook mee' zegt Luke. 'Ik wist niet wat me overkwam okay?' roep ik. 'Hoe denk je dat ik me nu voel dan?' vraagt Luke. 'Weet ik veel' roep ik kwaad. 'Ik voel me gebroken, ik had je nooit moeten zoenen' zegt Luke. 'Nee dat is je geraden' roep ik kwaad en ik loop ver weg van Luke vandaan ik ren zo snel als ik kan van de trap af en ik hoor de voetstappen van Luke vlak achter me.

Als ik beneden sta ben ik helemaal uitgeput. 'De eiffeltoren heeft echt heel veel trappen' zucht ik als ik op adem ben gekomen. 'Hi' hoor ik een vrolijke stem me begroeten.Ik kijk omhoog en ik kijk recht in de groene ogen van iemand die ik liever niet wou tegen komen. En het meeste hoop ik nog dat hij niks heeft gezien. 'Hi' herhaalt hij alleen iets luider. Ik kijk hem aan en ik voel me slecht.  Ik heb hem bedrogen, maar als ik hem de waarheid vertel weet ik wat de gevolgen zijn. De hele wereld gaat me haten omdat ik "The Harry Styles" heb bedrogen. Misschien zijn de enige die me niet zullen haten de EXen van Harry zijn en misschien zouden Damien, Salina en Darcy me vergeven. Oja en niet vergeten Luke die zou me natuurlijk vergeven omdat hij mij zoende. 'Laura?' hoor ik Harry vragen met een lichte bezorgdheid in zijn stem. 'Huh?' vraag ik. 'Gaat alles wel goed met je?' vraagt Harry die me aankijkt. 'Eh ja hoor' zeg ik terwijl ik een glimlach op mijn gezicht probeer te persen. 'Ben je ziek?' vraagt Harry bezorgt die zijn jas uit doet en hem aan mij geeft. 'Zullen we gewoon naar huis gaan?' vraag ik. Harry knikt en hij drukt me stevig tegen zich aan en zo lopen we naar de auto.  Als we bij de auto van Harry zijn die hij gehuurd heeft zie ik allemaal meiden om de auto staan. Harry wurmt zich door de menigte toe naar zijn auto en stapt in. 'Kom je nou nog?' lees ik van de lippen van Harry af. Ik knik en ik kijk nog even achter me en ik zie een gebroken Luke een paar honderd meter van de auto vandaan zitten tegen een boom. Ik zie tranen in zijn ogen en zelf voel ik ook tranen in mijn ogen prikken. 'Het spijt me Luke en het spijt me Harry' mompel ik onhoorbaar. Ik wurm me ook door de meiden heen en met een paar kleerscheuren en honderden scheldwoorden tegen me stap ik de auto in. 'Waar keek je naar?' vraagt Harry. 'De eiffeltoren' lieg ik. Elke leugen doet meer pijn maar ik kan Harry de waarheid niet vertellen. Niet nu, misschien ooit wel een keer. Ik moet het hem natuurlijk wel eerder vertellen voor hij het te weten komt. 'Kijk' zegt Harry die me een foto van hem laat zien bij de eiffeltoren. 'Harry?' Harry knikt. 'Dit is echt de slechts maar grappigste foto van de eiffeltoren die ik ooit gezien heb. Harry kijkt naar de foto en zijn glimlach veranderd in een grijns. 'O dit is echt wel heel slecht. Ik schiet in de lach en Harry start de auto.

Wat vinden jullie ervan?

Ik vindt dit best wel een goed hoofdstuk. Of mag je dat niet zeggen over je eigen boek?

Wat vinden jullie ervan?

Xxx Marit

Vote?Comment?Follow?

I'm No Longer The Only Styles #2Where stories live. Discover now