Hoofdstuk 21 I'm pregnant?

9.3K 376 88
                                    

Laura POV

'Ja ik kom eraan Eleanor' roep ik door de telefoon. 'Schiet wel op' roept Eleanor in paniek. 'Ja El ik trek me schoenen en jas aan en ik fiets naar je toe'. 'Dankje, tot zo' zucht Eleanor opgelucht. 'Ja tot zo' zeg ik en ik hang op. 'Ik ga naar Eleanor' roep ik. 'Is goed' hoor ik Harry van boven roepen. Ik trek mijn jas en all-stars aan, pak mijn oortjes en zet Don't Stop-5 Seconds of Summer op en stop mijn mobiel in mijn broekzak. 'Ik ga' roep ik voor ik mijn oortjes in mijn oren stop. Harry rent naar beneden en geeft me een snelle kus.

De deur vliegt open en Eleanor trekt me naar binnen. 'Help me please' zegt ze. 'Wat is er aan de hand?' roep ik. 'Ik kan niet in me eentje op Doris en Ernest passen' zegt Eleanor die Ernest uit de box tilt. 'En Louis dan? het zijn zijn half broertje en zusje' lach ik. 'Ja maar Louis is met Liam in de studio, liedjes aan het schrijven'. zegt Eleanor. 'Ik help al' roep ik terwijl ik mijn jas en schoenen uitrek en Ernest van Eleanor over neem. 'Hoi Ernest' zeg ik terwijl Ernest mijn vinger beet pakt met zijn handje. 'Hij is echt Schattig' glimlach ik. 'Ja Louis was helemaal blij toen hij eindelijk een broertje had gekregen' zegt Eleanor die Doris uit de box pakt. Eleanor loopt naar de bank met Doris in haar armen. Doris opent haar oogjes en Eleanor glimlacht naar haar. 'Hebben ze al gegeten?'vraag ik. Eleanor schud haar hoofd. Ik ga naast Eleanor zitten met Ernest is mijn armen. 'Ik maak wel even 2 flesjes als je ook even op Doris past' zegt Eleanor die Doris aan mij geeft en ze loopt de keuken in.'Hoi Doris' glimlach ik naar de baby. Ik zet haar mutsje goed op haar hoofdje en ik houd ze stevig vast.

Als Eleanor terug komt met 2 flesjes geeft ze er eentje aan mij en neemt ze Doris weer van me over. Ik geef Ernest zijn flesje en hij drinkt hem binnen no time op. Als Doris en Ernest allebei hun flesje op hebben laten ze bijna tegelijkertijd een boertje. 'Ik stop ze even in bed boven' zegt Eleanor die Ernest van me over neemt. 'Is goed' zeg ik.

Als Eleanor naar boven is vertrokken en de kust veilig is spring ik over de bank en ren ik naar de keuken. Ik trek de koelkast open en de koelkast is gevuld met allemaal chocola. 'Hoe kan die koelkast vol chocola zitten? Als de 2 beide verschrikkelijk dun zijn?!' mompel ik in mezelf.  Ik pak de witte chocolade met hazelnoot en scheur de verpakking open. Ik gooi de koelkastdeur dicht en ren weer naar de bank. 'Laura?' hoor ik Eleanor fluisteren van boven. 'Jaaah?' roep ik. 'Sttt Doris en Ernest slapen' fluistert Eleanor die van de trap af komt. Ik prop snel de stukjes chocolade in mijn mond en Slik ze zo snel mogelijk door. 'Ik ruik chocolade?' zegt Eleanor die naast me komt zitten. 'Ibk waet vab nips' zeg ik met volle mond. 'Je hebt toch niet mijn witte chocolade reep met hazelnoot opgegeten?!' zegt Eleanor die opstaat en haar handen in haar zij neer zet. 'Nee' zeg ik met gebogen hoofd. 'LAURA STYLES!'roept ze terwijl ze de keuken in rent en de koelkast open doet. 'Ssttt Ernest en Doris slapen' fluister ik als ik de chocolade heb doorgeslikt. 

'Je hebt mijn chocola op gegeten' roept ze met open mond. 'Ik had zin in chocolade' zeg ik. 'Ja maar het was mijn chocola' zegt Eleanor met een droevig gezicht die de koelkastdeur dicht slaat en naar me toe rent(A/N ff voor de duidelijkheid Eleanor slaat de koelkastdeur en rent naar Laura toe niet het droevigegezicht:). 'Je weet wat voor straf erop staat?' zegt Eleanor die een wenkbrauw optrekt.'Nee maar daar wil ik liever ook niet achterkomen' zeg ik terwijl ik opsta en ik rondjes ren om de bank en Eleanor rent achter me aan. 'Laura kom hier' roept ze. 'Never in your wildest dreams Calder' zeg ik terwijl ik mijn tong uit steek. Eleanor rent over de bank heen en pakt me mij mijn arm. 'Ik heb je' zegt ze terwijl ze me op haar schoot trekt. 'Nee kietel me niet! Ik ben te jong om te sterven' zeg ik met een nep huilend gezichtje. 'Ik wou je ook niet kietelen ik wou je alleen maar dood knuffelen' zegt Eleanor. 'Dat is nog erger!' roep ik hysterisch terwijl ik uit de greep van Eleanor probeer te komen, wat moeilijk gaat aangezien Eleanor me stevig vast houdt.

Eleanor knuffelt me dood en als ze eindelijk klaar is met mij te sandwichen laat ze me los en ren ik achter de bank en ik verstop me achter de bank. 'Doe dat nooit meer' roep ik. 'Waarom niet' lacht Eleanor. 'Dat was gewoon Laura-mishandeling' roep ik. 'Het waren de hormonen' roept ze. 'Wow Wow Wow, Mevrouw Calder ben jij fucking zwanger?!' roep ik. 'Niet zo hard er slapen mensen' zegt Eleanor die haar hand op mijn mond legt. Ik lik aan de binnenkant van haar hand en ze trekt haar hand meteen weg. 'Gadver dat is echt razig' zegt ze. 'Weet ik maar dan halen mensen meteen wel hun hand weg' glimlach ik. 'Maar wat makeert jou, Eleanor Jane Calder, hoe wordt jij nou zwanger' roep ik. 'Nou kijk Louis stopt hem erin en da-' 'Gadverdamme dat hoef ik niet te weten' roep ik met een vies gezicht. 'Jij had anders laats een spermavelk van Harry' grijnst Eleanor. 'Ander onderwerp please' roep ik. 'Okay maar je houdt je mond dicht! is dat begrepen?' zegt Eleanor. 'Ik zweer ik hou mijn mond' zeg ik. 'Zeker?' 'Jaaaaa' zeg ik terwijl ik rol met mijn ogen.

De voordeur gaat open en ik spring van de bank. 'Louis' roep ik terwijl ik de gang in ren en ik Louis knuffel. 'Wat doe jij hier?' vraagt Louis als we uit geknuffeld zijn. 'Eleanor vroeg me om op Doris en Ernest te passen en hier is Laura' roep ik. Eleanor komt ook de gang in gelopen en geeft Louis een kus. 'Trouwens Louis heb je ooit gehoord van voorbehoedsmiddelen?' vraag ik. 'Wow wat bedoel je? Wacht heeft Harry je zwanger gemaakt?!' roept Louis.  'Nee gek, maar jij Eleanor wel' zeg ik. 'Ho Ho Ho wat bedoel je?' vraagt Louis met opgetrokken wenkbrauw en hij kijkt Eleanor en mij met open mond aan. 'Merry Christmas' lach ik. 'Waar slaat dat nou weer op?' vraagt Eleanor. 'Louis zei: "Ho Ho Ho" en ik vulde hem aan met Merry Christmas, dat zegt de kerstman altijd' glimlach ik. 'Okay heeft Harry je bijles gegeven? Want de klop klopmoppen van Harry zijn bijna net zo slecht als die grap die jij net maakte' zegt Louis.  'Nee zelf bedacht' glimlach ik trots. 'Hou dan maar op' zegt Louis die me een speelse mep geeft tegen mijn schouder. 'Maar even terug op het zwanger gebeuren, Waar heb je het over?!' roept Louis. 'Eleanor is zwanger' zeg ik. 'Wat?!' vraagt Louis die bijna elk moment van zijn stokje kan gaan.

Louis POV

'Eleanor is zwanger' zegt Laura. 'Wat?!' vraag ik. Ik voel me zwak en kan amper op mijn benen staan, ik knal tegen de muur en Langzaam vallen mijn oogleden dicht en wordt alles zwart. 'Louis' hoor ik Eleanor roepen. Ik voel hoe iemand mijn hand pakt en me tegen zich aan drukt. 'Het komt goed Lou' zegt Eleanor. Nee dat komt het niet. Jij bent zwanger en hoe zit het dan met de band? Mijn moeder gaat me vermoorden als ze merkt dat Eleanor zwanger is. Ik mag pas op mijn 27 aan kinderen beginnen. Ik probeer mijn ogen te open maar het gaat moeilijk omdat ik de kracht er niet voor heb. Ik prober het nog een keer maar weer lukt het niet. Kom op Louis jij bent Tommo Tomlinson' spreek ik mezelf toe ik ben Superman en Superman kan alles aan. Ik zet alle kracht die ik heb en eindelijk lukt het. Ik open mijn ogen en Eleanor slaat haar armen om me heen. 'O gelukkig je bent er weer' zegt Eleanor die me een kus geeft. 'Tuurlijk ben ik er. I'm Superman' zeg ik terwijl ik probeer op te staan want niet lukt. 'Blijf maar even liggen, dat is het beste' zegt Laura. Ik knik en kijk naar Eleanor.  'En nu wil ik een verklaring, ben jij echt zwanger El?' vraag ik en ik hoop toch zo dat ze een grapje maaakt en dat we hier over 5 minuten over kunnen lachen. 'Is het waar?' vraag ik. 'Nee natuurlijk niet, ik wou alleen weten of Laura haar mond kon houden' zegt Eleanor. 'Wat een kut grap' zegt Laura die haar armen boos over mekaar slaat. 'Ik ben toch zo blij' roep ik. 'Maar voor de zekerheid haal jij straks nog wel even een zwangerschapstest' zeg ik. 'Ik ben echt niet zwanger' zegt Eleanor.  'Het is alleen maar voor de zekerheid, babe' zeg ik. 'Als ik zwanger zou zijn dan kon ik dit toch niet' zegt Eleanor die een handstand doet tegen de muur. 'Kijk dat kan ik ook' zeg ik als ik opsta en ook een handstand doe. 'Ja maar jij bent niet zwanger' zegt Eleanor.  'Nee klopt moet je je voorstellen als ik zwanger zou zijn' lach ik. 'Maar okay als jij het wil koop ik wel een zwangerschapstest' zucht Eleanor.

Ik zit vol spanning te wachten op ons bed en wacht toy Eleanor terug komt met de test. Laura is weer naar huis en Doris en Ernest zijn opgehaald door mijn moeder. Voetstappen vullen de slaap kamer en een huilende Eleanor komt de slaapkamer binnen lopen. 'Het is niet waar' roep ik, ik sla mijn armen om haar heen en troost Eleanor. 'Ben je echt zwanger? ' vraag ik met open mond. 'Nee grapje ik acteerde, ik ben niet zwanger' zegt Eleanor.  Een zucht van opluchting rolt over mijn lippen en ik zoen Eleanor. 'Okay dan weten we dat ook weer, zullen we er dan nu ook weer voor zorgen dan je niet zwanger wordt' grijns ik. Eleanor knikt en knoopt haar blousje los. 'El ik was van plan om met je Notting Hill te gaan kijken, maar dit idee vindt ik nog veel leuker' glimlach ik. 'Was je nou echt van plan om Notting Hill te gaan kijken?' vraagt ze. Ik knik. 'Wat ben je toch leuk' zegt ze en dan drukt ze haar lippen op de mijne en duwt ze tegen de leuning van het bed.

Okay ff serieus? Wie dacht dat Eleanor echt zwanger zou zijn?
Vote?Comment?Follow?Applaudisseer;)?
Xxxx Marit

Foto van De echte Doris en Ernest zie je aan de zijkant :) Alleen hiee zijn ze nog heel klein. Awhhhh ze zijn zoo cuteeee

I'm No Longer The Only Styles #2Where stories live. Discover now