Hoofdstuk 39 PanCakes

8.4K 369 56
                                    

Harry POV

Ik word wakkeren zie naast me Laura liggen, ik glimlach en stap voorzichtig uit bed zonder Laura wakker te maken. Wat was dat gister een top feestje.

Ik loop de woonkamer binnen en zie Niall al aan de eettafel zitten. 'Hi' begroet ik hem. 'Hee Hazz, hoe vondt je het gisteren?' vraagt hij. 'Super' zeg ik. 'Mooi zo' zegt Niall en daarna neemt hij weer een hap van zijn Pancake. 'Nialler heb je ook voor mij wat gebakken?' vraag ik. 'Ik ben toch geen Pancakekok' zegt Niall. Ik zucht en zet het fornuis aan, dan maar zelf een pancake maken. 'Harry kan je even de chocolademelk aangeven?' vraagt Niall. Ik draai me om  'Sorry ik ben geen ober' grijns ik. Niall zucht en ik geef hem maar het pak melk 'Harry ik wil chocolademelk geen melk' zegt Niall. 'Nou hier heb je chocoladepasta dan roer je dat maar door de melk heen' zeg ik als ik een pot Nutella voor Niall neerzet. Niall rolt met zijn ogen en staat op en opent de koelkast. 'Kijk chocolademelk' zegt Niall wijzend naar het pak. 'Wow je kan lezen' lach ik. 'Niall zucht en schenkt de chocolademelk in zijn glas.

Als mijn pancakes gebakken zijn ga ik naast Niall zitten en giet ik er caramelstroop overheen. 'Zo Styles kan het nog meer' zegt Liam die de keuken in komt. 'Ja hoor hij is nog niet leeg' grijns ik. Liam zucht en gaat naast mij zitten en pakt een stukje Pancake. 'Dat is mijn pancake, heb hem met alle liefde gebakken en ga hem straks ook met alle liefde hem opeten' roep ik. 'Nu niet meer want ik heb hem al op' grijnst Liam. 'Pancakemoordernaar' zeg ik. 'Anders had jij de pancake vermoord' zegt Liam. 'Ja dus? Dan had ik hem met liefde vermoord in mijn mond' zeg ik grijzend. 'Post' kreunt Zayn die de post op de tafel neer legt. 'Heb ik ook post?' vraag ik. 'Nee, Laura heeft wel post' zegt Zayn die een envelop in zijn handen houdt. 'Nou ik ben haar vader en vriendje dus ik mag het best lezen' zeg ik terwijl ik de envelop uit Zayn's handen pak. 'Dacht het niet Styles, die brief is voor Laura dus afblijven' zegt Liam die de envelop uit mijn handen trekt. 'Geef terug' zeg ik terwijl ik de envelop uit Liam's handen trek en van Tafel loop. 'Geef hier anders gaat je pancake eraan' dreigt Liam. 'Nee niet mijn pancake' roep ik dramatisch. 'Geef hier dan, Laura moet hem open maken' zegt Liam. 'Okay dan' zucht ik en ik geef de brief aan Liam die hem wegstopt.

Laura komt als laatste de keuken in gewandeld en geeft me een kus op mijn wang. 'Goodmorning SunShine' zeg ik. 'Het zal wel' mompelt ze. 'Wat is er Babe?' vraag ik bezorgt. 'Heb koppijn' kreunt ze. 'Harry weet daar een hele goeie manier voor' grijnst Louis. 'Nou vertel maar' kreunt Laura die op mijn schoot gaat zitten. 'Waar doet het pijn?' vraag ik. Laura wijst haar voorhoofd aan. Ik plant er een zacht kusje op en Laura kijkt me verbaasd aan. 'Is dat de oplossing?' vraagt ze. 'Ja, of moet er nog een kusje op?' grinnik ik. 'Ik ga ontbijt maken' zucht ze en ze springt van mijn schoot af maar ik trek haar terug mijn schoot op. 'Mag ik even eten ik heb honger' zucht ze. 'Nee ik zit al de hele ochtend te wachten tot jij een brief kan openen dus nu ga jij hem ook openen' zeg ik. 'Nou ga je gang, maak hem maar open want ik wil eten ik rammel' zegt Laura. 'Zie je ik mag dat soort dingen' zeg ik tegen Liam die grijnst en de envelop tevoorschijn haalt.

Ik scheur de envelop open en mijn ogen scannen de letters die op het papier zijn gedrukt.

Beste Mevrouw Styles,

U heeft afgelopen week aangiften gedaan tegen "Luke Robert Hemmings" van seksuele mishandeling en lichamelijke mishandeling. We hebben de heer Hemmings opgepakt en de heer Hemmings heeft bekent. Dinsdag 24 Juni 2014 bent u van harte welkom bij de rechtzaal. We verwachten u om 11:00 dan wordt de zitting geopent door meneer Gonzalez. U beslist of de heer Hemmings vrij mag komen of voor een paar jaar in gevangenschap zal leven en dan wordt de heer Hemmings uitgeleverd aan de gevangenis Sydney.

M.V.G Gaby Rayn

'En wat staat erin?' vraagt Laura die over mijn schouder mee leest. 'Het gaat over Luke' zeg ik zachtjes. Haar ogen worden groot en ze rukt het papier uit mijn handen. Ze leest zo snel als ze kan de brief en slaakt dan een klein gilletje. 'Ik wil hem niet meer zien, ik ben bang voor hem' zegt Laura.  'Babe we gaan allemaal met je mee, hij kan je niks maken.  En jij beslist wat er met hem gaat gebeuren.' zeg ik terwijl ik Laura op mijn schoot trek en mijn armen om haar middel sla. 'Het komt allemaal goed. Je zegt gewoon wat je vindt' zegt Niall. 'Jullie kunnen makkelijk praten jullie zijn niet bang voor hem' zegt Laura. 'Hij heeft jullie niet aangeraakt op privé plekjes en hij heeft jullie niet mishandelt, hij heeft jullie niet uitgehongerd, hij heeft jullie niet laten verwaarlozen' zegt Laura. 'Laura, je bent niet alleen we staan allemaal achter je. Luke komt niet meer aan je' zegt Darcy die haar hand op Laura's schouder laat rusten. 'Straks loopt die gek los en komt hij in mijn beurt' zegt ze bang. 'Schatje dat gebeurd niet' zeg ik. 'Dat weten jullie niet. Hij is tot alles in staat' zegt Laura.

I'm No Longer The Only Styles #2Donde viven las historias. Descúbrelo ahora