#87

1.7K 60 0
                                    

POV DEMI

Shawn en ik hebben elke dag contact en plannen om elkaar weer te zien. Na zijn tour, over 2 dagen, komt hij hier en ik ga waarschijnlijk emigreren. Ik wil bij hem zijn, zoveel mogelijk.

Mijn studie ga ik niet mee door. Ik begin met een studie zodra ik bij Shawn ben. "Dus je weet het zeker? Je gaat daar heen?" Vraagt mama. Ik knik. "Kom vanavond dan even naar de ziggo dome." Weer knik ik.

~~

Ik gooi een zwart AC/DC shirt over mijn hoofd en spring in mijn vans, ik bekijk het huis nog een keer. De foto's in mijn kamer die de muur bedekken, de lelijke koffie vlek op de vloer naast mijn bed, het haar dat rond mijn make up tafel slingert, de stofjes op het plankje aan de muur. De kamer waar ik ben opgegroeid... wat ga ik het missen. De badkamer waar de haarverf tegen de muur zit en een overdoses aan parfum flesjes staan omdat we de flesjes te mooi vinden om ze weg te gooien. Een keuken, zo schoon dat je van de vloer kunt eten, want mama kan echt niet tegen een vieze keuken. Als laatst loop ik nog vlug de woonkamer in, daar liggen de auto sleutels. De kamer waar mijn oude speelgoed nog op de grond ligt, waar altijd vieze kopjes staan omdat we met spoet vertrekken na ons laatste slok koffie. 

Ik gooi mijn koffers in de auto en kijk nog voor één laatste keer om. Shawn is het waard om dit allemaal op te geven, toch ga  ik deze plek ontzettend missen. 

Rijdend naar de Ziggo Dome, flitsen de leukste herinneringen langs mijn ogen.  Tranen glippen weg. Ga ik dan echt weg? Een nieuw leven? 

Kate staat buiten en trekt mijn uit de auto om mij te knuffelen. "Kom mee." fluistert ze. IK glimlach en veeg de tranen weg terwijl zij mij naar binnen trekt, naar de zaal.  Het is donker, ik hoor wel zacht geroezemoes. "Blijf hier." zegt ze.  Ik vervoer me niet. De lichten gaan aan en op de schermen zie ik foto's, op het podium staan de leukste mensen op deze aard kloot. 

"Een afscheidsfeestje hoort er bij." Zegt Elijah. IK ren het podium op en knuffel ze terwijl de muziek aan gaat. 

Er is heerlijk eten en drinken, ik geniet  van elk moment. Ik dans met iedereen en lach hard op om alle verhalen. 

Ik voel m'n telefoon trillen, het is de wekker, ik moet nu weg... Het is dan nu het moment dat de tranen vallen en hun eigen weg leiden. Het is nu het moment dat ik écht weg ga. 

Het moment om mijn geluk te volgen door het oude achter te laten en te rennen naar het onbekende.

Backstage Love - Shawn MendesWhere stories live. Discover now