#54

2.3K 90 4
                                    

POV DEMI

Ik kijk Shawn aan, hij schudt zijn hoofd. "Niet echt, hoezo?" Vraag ik aan Andy. "Ze spreken hier nou niet echt vloeiend Engels." Antwoordt Andy. "Sommigen kunnen het wel." Vult Ashley aan.

Ik knik. "Kunnen jullie wel Spaans dan?" Vraagt Shawn. Iedereen knikt een beetje.

De bus staat al snel voor onze neus. Shawn en ik gaan ergens achter in zitten. De groep van Andy zit op de achterste bank. Ze zetten muziek op en de hele bus zingt gezellig mee.

Ik merk dat Shawn mijn hand vast pakt en een kusje drukt op mijn wang. Ik glimlach naar hem.

"EY MENDES!" Shawn schrikt en draait langzaam om. Andy staart naar ons. "Ja we zijn niet dom." Giechelt een meisje, dat was volgens mij kimberley. "Deze ken je wel." Zegt ze dan. There's nothing holding me back klinkt kei hard door de bus.

Ik grijns en spring omhoog. Ik dans en zing vrolijk door de bus. Shawn volgt mij. De rest staat ook en zingt vrolijk mee.

"Hebben jullie twee iets?" Fluistert Andy in mijn oor. Ik knik. "Shawn is echt lief." Zeg ik tegen hem. Andy knikt. Hij pakt mijn hand en draait mij in een pirouette. Ik glimlach naar hem.

Na een paar liedjes ga ik weer zitten. Shawn staat nog even te dansen tussen de stoelen. Ik staar door het raam.

Het is hier zo anders dan Amsterdam. Een warme zon en een totaal andere zweer.

Shawn ploft weer naast mij en glimlacht. "Heerlijk zo'n vakantie." Glimlacht Shawn en hangt zijn arm om mij heen.

De bus stopt zodat weer een groep mensen kunnen instappen.

Al snel is het strand in zicht. Ik zie een ingang met grote hekken. Er zijn al veel mensen en de muziek hoor je ook al.

De muziek in de bus gaat uit en iedereen stapt uit. Shawn en ik sluiten aan in de rij voor de kaartjes terwijl zijn arm om mij heen blijft.

"Kom, jullie hoeven niet in de rij te staan." Zegt Andy. Shawn en ik kijken hem vragend aan. "Kom nou maar." Lacht hij.

Andy pakt mijn arm. Ik trek mijn arm terug waardoor hij vragend kijkt. "Heb je liever geen aanrakingen?" Vraagt hij. Ik knik afwezig. "Maakt niet uit, deze hier heeft ptss en heeft het liever ook niet." Hij wijst naar de jongen met lange haren, Ashley. Ik glimlach naar hun.

"Volg ons maar." Zegt hij nog. Ik knik en volg hun. Shawn pakt mij vast en stopt mij. "We kennen ze niet, we weten niet eens waar ze ons heen gaan brengen. Die Andy is niet te vertrouwen." Ratelt Shawn. Ik grinnik. "Jaloers?" "Nee." Zegt hij ineens zachtjes.

Ik pak zijn hand en trek hem mee. "Komen jullie nog slakken?" Schreeuwt een meisje. Ik ben haar naam even vergeten. "We komen!" Schreeuw ik.

"Kom." Zeg ik en loop, maar shawn blijft staan. "Ze zijn aardig." Zeg ik en druk mijn lippen op die van Shawn. "Ik hou alleen van jou en van niemand anders." Zeg ik tegen hem.

"Laten we gaan." We rennen hand in hand naar de groep.


A/N
I swear I dont love drama, it loves me
Xx

Backstage Love - Shawn MendesOn viuen les histories. Descobreix ara