#8

4.6K 153 5
                                    

POV DEMI

Mijn telefoon gaat ineens af. Ik schrik wakker en zit meteen recht op, op de bank. Ik was blijkbaar hier in slaap gevallen.

Een onbekend nummer, zal ik opnemen? Ach waarom niet, ik ben nu toch al wakker. Nu wil ik ook weten welke sukkel mij wakker heeft gemaakt.

Demi: hallo?

Onbekend: Good morning, sunshine

Ik schrik van deze stem, is dit...?!

Demi: Shawn?!

Shawn: hey Demi, hoe gaat het?

Demi: hey Shawn, heel goed, en met jou?

Shawn: goed. Maar ik ben dus tot vanavond nog in Amsterdam. Zin om langs te komen?

Ik maak een kort vreugde dansje voor dat ik antwoord. Ik doe kort mijn telefoon op mijn schouder zodat Shawn niet kan horen wat ik nu ga zeggen.

"JAJA!" Schreeuw ik naar de lucht. Dat luchtte even op.

Shawn: Demi? Demi? Hallo??

Demi: hi, sorry. Uuhm ja, is goed, top. Hoelaat? En waar?

Shawn: 2 uur in mijn hotel. Ik app je het adres wel, oke?

Demi: okay, later

Het is nu 1 uur. Moet lukken!! Snel poets ik mijn tanden om daarna een zwarte skinny jeans aan te doen. De rest van mij outfit kan ik nog niet echt kiezen. Ik doe eerst wel even snel make up en mn haar.

Ik loop daarna terug naar mijn kast en pak dan maar een zwart choker shirt, met de tekst 'don't talk to me in the morning'. Ik doe snel mijn zwarte vans aan en bekijk me zelf in de spiegel.

"Goed genoeg"

Ik loop naar de deur en toets even snel het adres in van het hotel van Shawn op mijn telefoon. Ik prop mijn pinpas snel in mijn jaszak en dan ga dan die kant op.

Voor ik het weet sta ik voor het hotel. Mijn fiets zet ik op slot en daarna loop ik naar binnen. Shawn had niet gezegd in welke kamer hij zit dus ik loop naar de receptie. "Hallo, weet u wat de kamer van Shawn Mendes is?" vraag ik beleefd, en dan snap ik dat ik dat antwoord toch niet ga krijgen. "Dat kan ik u niet vertellen, sorry." zegt ze en gaat weer veder met de computer.

Ik zucht, ik bel Shawn wel. Ik klik op zijn contact en wacht tot hij op neemt.

Shawn: Hey, what's up?

Demi: ik ben in de lobby, in welke kamer zit je?

Shawn: kamer 131

Demi: Okay, thanks, ik kom er aan.

Ik loop weer naar receptioniste en vraag haar waar kamer 131 is. ze vertelt mij precies hoe ik er moet komen. Ik stap de lift in en ga meteen naar de juiste verdieping. Ik stap uit en loop langs de deuren. 128...129...130....131! Hier moet het zijn. Ik klop op de deur. ik check nog een keer mijn outfit. "Het kan erger." mompel ik zacht in mezelf.

Dan gaat de deur open. Mijn ogen gaan omhoog tot ik recht in zijn ogen kijk. "hey." zegt hij en haalt een hand door zijn haar. "hee" zeg ik en glimlach naar hem. We kijken elkaar even ongemakkelijk aan en dan stapt hij ineens naar links. "Kom binnen." Ik knik dankbaar en loop naar binnen.

De kamer ziet er prachtig uit. Een groot bed en een bank met een gigantische tv. En dan valt er een man in pak op. Hij is best wel breed. Shawn loopt naar de man en zegt wat tegen hem, de amn glimlacht en loopt de kamer uit.

"Cola?" Ik knik naar Shawn en hij geeft mij een glas met cola. Ik ga naast hem zitten op de bank en kijk hoe zijn arm spieren aan spannen als hij de afstands bediening pakt en de tv aan doet. "Zullen we een film kijken?" Vraagt Shawn en kijkt recht naar de tv. Ik knik simpel, en dan besef ik dat hij niet naar mij kijkt dus antwoord ik gewoon met ja.

na de film praat we gewoon een beetje over koetjes en kalfjes. langzamer hand leren we elkaar steeds beter kennen.

Backstage Love - Shawn MendesWhere stories live. Discover now