#48

2.5K 90 26
                                    

POV DEMI

Ik dacht toch echt dat ik boven op Shawn lag toen ik in slaap viel. Shawn is nu nergens meer te bekennen.

Ik loop uit bed en ga de badkamer in. Ik poets mijn tanden en doe een plasje. Mijn haren doe ik in een staart. 

Ik loop terug naar de kamer en kijk in mijn koffer. Wat zal ik vandaag aan doen? Ik pak mijn telefoon en kijk naar mijn playlist. Ik zet een rock band op. Ik dans rond in mijn lingerie.

Ik weet wat ik aan wil! Ik doe mijn momjeans aan met een blousje. Ik loop naar de badkamer en zing zachtjes mee met de muziek terwijl ik mijn make up doe.

Ik plof op de bank en zit op Instagram terwijl ik mee zing met de muziek.

"Hey schatje." Shawn ploft naast mij en slaat een arm om me heen. "Hey, waar was je?" Ik klik de muziek uit en doe mijn telefoon in mijn broek zak.

"Ik heb ontbijt gehaald." Shawn laat een bruine papieren zak zien. Ik glimlach naar hem. "Wat lief! Wat zit er in?" Vraag ik hyper en pak de zak uit zijn handen.

Ik doe de zak open en zie 2 smoothies met 2 sandwiches. Ik glimlach dankbaar naar Shawn en druk een kusje op zijn wang.

Shawn en ik ontbijten samen op de bank. Als ik mijn sandwich op heb begin ik aan mijn smoothie.

Shawn port een paar keer in mijn zij en ik schiet daardoor de andere kant op. "Kan je hier niet tegen?" Hij kijkt mij aan met een scheef lachje en prikt mij nog een keer. "Jawel." Zeg ik en probeer mijn lach in te houden. "Owh." Zegt hij cynisch.

"En dit dan?" Shawn zet al zijn vingers in mijn zij en begint te kietelen. Ik gil het uit van het lachen terwijl shawn zijn vingers over mijn lichaam heen gaat. "Stop." Lach ik.

Ik val van de bank af en shawn hangt boven mij, hij gaat gewoon door en negeert mij. "S-stop." Ik wiebel een beetje heen en weer. Stoppen doet hij niet aan.

Shawn kietelt veder onder mijn shirt en komt wat lager. Zijn lange vingers kietelen alles. Maar langzamerhand gaat hij langzamer. "Stop." Hijg ik.

"Moet ik stoppen?" Vraagt hij en hangt laag. Ik knik lachend. Zijn hand komt plat te liggen en zijn lippen gaan op die van mij.

Deze kus is anders. Ik voel meer verlangen. Shawn wilt meer.

A/N
Ik weet dat dit boek een fanfic over Shawn is, maar ik moet echt even iets kwijt.
VANAVOND KOMT HET NIEUWE NUMMER VAN 5SOS UIT!!!!! IK BEN ER FAN VAN SINDS 2014. IK VERHEUG ME ER GEWOON HEEL ERG OP!!
Okay, ja, dat was et.
Love y'all
Xx

Backstage Love - Shawn MendesTahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon