#72

2.3K 87 8
                                    

POV DEMI

Langzaam word ik wakker, ik draai mijn hoofd en zie hoe Shawn vredig slaapt. Hij ziet er zo schattig uit als hij slaapt.

Ik stap uit bed en merk dat ik naakt ben. Ik bloos bij de gedachte van gister avond. Ik pak snel een onderbroek, bh en een shirt. Ik trek het aan en loop naar de badkamer.

Ik schrik even van de enkele vlekken in mijn nek. Ik gooi mijn haar er voor langs en dan is gelijk de helft van de schade verdwenen. Ik poets mijn tanden en was mijn gezicht.

Ik ga terug naar mijn slaapkamer. Shawn ligt nog vredig te slapen. Zo lief.

Ineens rekt hij zich uit en verlaat een zucht zijn mond. "Goede morgen." Zeg ik. "Goede morgen." Shawn draait zich om en opent zijn ogen. Zo te merken weet hij nog niet dat ik uit bed ben. Ik grinnik. Shawn hoort mij en schiet overeind. "Wat doe jij al uit bed?" Vraagt hij slaperig. "Ik werd wakker." Zeg ik simpel.

"Ik ga even ontbijt maken, kom maar beneden als je klaar bent." Ik druk vlug een kusje op zijn wang. Shawn pakt mijn arm beet en trekt mij nog terug voordat ik weg kan. Hij zoent mij zachtjes, ik word helemaal warm van binnen. Net als bij de eerste kus. Mijn wangen worden rood kleurig en mijn lippen krullen vrolijk omhoog. Zodra hij mij los laat verlaat een zacht en kort giecheltje mijn mond.

Ik loop de kamer uit en hoor Shawn dan nog iets mompelen dat lijkt op "zo schattig." Ik ga de trap veder af. Benden in de keuken doe ik de oven aan en pers ik vers sinasappel sap. Ik voel plots twee handen op mijn heupen en een zacht kusje in mijn nek. Ik draai me om en kus hem op zijn lippen.  

Shawn gooit de broodjes in de oven en zet de timer. We gaan samen op de bank zitten en zetten de TV aan. Hij staat automatisch op rtl4. Er komt reclame van RTL late night, ik wil door zappen, maar Shawn zet de TV uit. Ik kijk hem vragend aan. "Wat is er?" vraag ik. "Zou je misschien mee willen naar die talkshow morgen?" vraagt hij. Ik knik. "Het is niet alsof ik iets beters te doen heb." Grinnik ik. Ik zie dat hij niet weet wat hij moet zeggen, dus vraag ik maar weer wat er is. 

"Ik bedoel dus daar aan tafel." mompelt hij. Ik slik en snap nu waarom hij zo moeilijk deed. Mijn handen beginnen te zweten bij alleen al die gedachte. "Als je niet wilt hoeft het niet."

Backstage Love - Shawn MendesWhere stories live. Discover now