#73

2.1K 83 17
                                    

POV DEMI

Ik kijk naar Shawn en haal mijn schouders op. "Ze willen gewoon heel graag dat we wat opener worden over de relatie. Dat is handiger." Vertelt Shawn lief. Ik knik.

"Je kunt er ook op het laatst bij aan schuiven, dan zit je er niet de hele tijd bij." Stelt hij voor. Ik knik. Ik moet dan dus naast hem zitten. Op TV. Iedereen kan mij dan zien. En wat dan? Ik weet niet wat de gevolgen zouden kunnen zijn.  "We bedenken wel iets." Shawn drukt een kusje op mijn slaap en staat dan op. Hij gaat de keuken in. Ik besluit om achter hem aan te gaan.

Shawn opent de oven en ik zie perfect gebakken broodjes.  Ik leg ze op een bordje en snij ze open. "Wat wil je er op hebben?" Vraag ik aan hem. Shawn kijkt in de koelkast en in het kastje. Ik pak hagelslag. Shawn kijkt er raar naar. "Wat is dat?" Vraagt hij lachend. "Hagelslag." Zeg ik en klap het broodje weer dicht. "Proef maar." Ik geef hem het bord en Shawn neemt een hap van het broodje. Hij glimlacht. "Lekker." Mompelt hij met volle mond, ik grinnik, hij is zo schattig soms.

Ik maak er nog eentje, aangezien Shawn mijn broodje op eet en ik maak nog een 2e voor Shawn. We gaan zitten met elk een glas drinken.

"Wat gaan we vandaag doen?" Vraagt hij. Ik haal mijn schouders op. "Ik moet wel zo ergens naar toe." Zeg ik. Shawn knikt en kijkt mij vragend aan. "Een vriend haalt mij dan op." Voeg ik toe. "Wat ga je doen dan?" Vraagt hij. Ik schaam me er bijna te veel voor om het hem te vertellen, maar ik vertrouw hem. "Therapie." Mompel ik haast onduidelijk. Shawn knikt.

"Kan ik niet mee?" "Nee." Zeg ik vluchtig. Als ik ga huilen wil ik niet dat hij mij ziet. Shawn legt zijn hand op mijn kaak en draait mijn hoofd zo zodat we oogcontact hebben en houden zodra onze ogen elkaar vinden. "Schatje, ik wil je helpen. Ik ga mee." Zegt hij vast besloten. Shawn kust mijn neus. Ik glimlach een beetje en knik.

"Ik ga de badkamer in." Lopend de trap op typ ik een bericht naar Elijah.

Demi: Shawn wilt graag mee, hopelijk vind je dat niet erg

Ik pak een zwarte skinny jeans en een zwarte shirt. Lekker zwart vandaag. Ik smeer snel wat make up. Een staart maak ik in mijn haar terwijl ik de trap af huppel.

Shawn staat al op als hij mij ziet. "Jij kan." Zeg ik. Ik steek mijn rechter hand omhoog en precjes het moment dat we langs elkaar gaan raakt shawn mijn hand met die van hem. Ik glimlach, meest perfecte high five van de dag.

A/N
Hallo leukste lezers!! Even een vette shout out naar jullie!! Kijk naar hoe hard dit boek gaat!! Ik ben echt super blij!!!!

Maar nu even iets anders;
Ik heb een rol nodig voor in dit boek! De rol komt past voor ergen in hoofdstuk 82, maar dat maakt niet uit. Dus, wil jij een grote rol in dit boek die belangerijk is en zeker goed bevriend word met Shawn Mendes? Stuur dan een berichtje!!
Xx

Backstage Love - Shawn MendesWhere stories live. Discover now