#18

3.4K 104 24
                                    

POV DEMI

Als de deur bel gaat sprint ik de trap af. Ik zie Jack ook in de gang. Ik druk hem vlug weg. "Het is voor mij." snauw ik. HIj gromt en duwt  mij weg, maar dan loopt hij toch terug naar de woonkamer.

Ik doe de deur snel open en zie daar Shawn met een pet en een zonnebril op. "Ziet er goed uit." grinnik ik. Shawn's ogen glijden een paar keer over mijn lichaam. "Jij ziet er beeldig uit, Demi." Shawn pakt mijn hand. "Klaar om te gaan?" vraagt hij. "Zeker, Mendes." Shawn grinnikt zachtjes en trekt mij mee naar buiten. De deur sla ik ook meteen dicht.

Al snel stappen we in een auto en rijden we weg. Shawn vertelt dan wat dingen over zijn tour en hoe leuk hij alle vindt en dat hij dol is op alle fans, hij is zo'n schatje. "Wat voor muziek vindt jij eigenlijk leuk?" vraagt hij dan. "Van alles." zeg ik. "Van rock tot pop." voeg ik toe. Shawn knikt. "Nice." zegt hij.

Shawn legt zijn hand op boven been en voor ik kan nadenken sla ik hem weg. Ik kijk naar buiten uit schaamte. Shawn zegt niks, ik weet alleen niet of dat negatief of positief is.

"Kom." zegt hij als hij mijn deur opent. Ik neem zijn hand aan en volg hem het hotel in. Al snel zitten we weer op zijn bank. "Lus je sushi?" "Jah!" roep ik naar hem en wacht tot Shawn naast mij gaat zitten. Hij zet niet netflix op zoals de vorige keer, hij pakt een klein doosje van de tafel. "Kaarten?" Ik knik en glimlach. "Ik ben er alleen niet goed in." lach ik. "Maakt niet uit, ik ook niet."

We spelen een paar spelletjes en al snel is het duidelijk dat Shawn beter is. "Zullen we gewoon een film kijken ofzo?" zucht ik na dat Shawn weer wint. "Tuurlijk, vind je Harry Potter wat?" vraagt hij, ik knik enthousiast. "Zet die hogwarts avonturen maar aan!" zei ik dat nou echt? Hogwarts avonturen? Hij pakt een stapel dvd's. "Gewoon met deel 1 beginnen?" "Ja, prima." zeg ik. Shawn zet de film aan en pakt een dekentje met thee. 

Ik merk dat Shawn langzaam iets dichterbij komt zitten en vervolgens zijn arm om mij heen slaat. Ik adem diep in en uit, dat deed ik 3 keer en ik bleef gewoon rustig. THANK THE LORD!!!

Ik neem een slok thee en kijk naar de film. Ik wist niet dat hij van Harry Potter houdt, maar het is alleen maar goed, want ik vind het ook goede films. 







Backstage Love - Shawn MendesOù les histoires vivent. Découvrez maintenant