#71

2.4K 76 17
                                    

A/N
Dit is een smut hoofdstuk. Vind je het niks, dan sla je het over. En anders lees je het lekker. Enjoy.

POV DEMI

Shawn's hand ligt op de rand van mijn broekje. Shawn zoent beter dan wie dan ook. Hij voelt heerlijk warm aan.

Weer gaat zijn telefoon. Hij zucht. "Sorry." Shawn stapt uit bed en neemt op. Hij gaat achter de deur staan en ik blijf achter.

Wat doen we? Wilt hij veder? Ja tuurlijk wilt hij dat! Ik ga zitten en kijk naar mezelf in de spiegel. Gewoon relaxen en het laten gebeuren. Ik adem diep in en blaas daarna alles uit.

De deur vliegt open en Shawn legt zijn telefoon neer. "Niemand zal ons meer storen." Fluistert hij. Here we go..

Shawn gaat veder waar hij mee bezig was. Langzaan zakken mijn lippen af naar zijn nek. Ik geef hem een zuigzoen. Ik hoop maar dat ik het goed doe.

Shawn maakt zijn riem los en doet zijn broek uit. Daarna doet hij mijn broekje uit. Ik bloos van schaamte. Dit word mijn eerste keer en ik heb geen idee wat ik moet doen.

Shawn ziet de angst in mijn ogen. "Hé, babe, maak je geen zorgen. Alles komt goed. Ik doe voorzichtig." Fluistert Shawn in mijn oor. Zijn warme adem glijdt over mijn nek en bezorgt mij lichte kippenvel.

Shawn kijkt naar mij en glimlacht, ik glimlach terug en zoen hem. Shawn glijdt met zijn vingers over mijn rug tot hij bij mijn bh bandje komt. "Ben je er klaar voor?" Vraagt hij. Ik knik. "Knikken is twijfelen." "Ik ben er klaar voor." Zeg ik met een zacht lachje. Shawn klikt mijn bh los.

Shawn bekijkt mij even goed. "Zo mooi." Mompelt hij. Ik bloos. Shawn geeft mij kusjes op mijn wangen. Zijn hand gaat langzaam omlaag. Hij knijpt zachtjes in mijn borsten en gaat dan veder om laag. Zijn vingertoppen glijden onder de stof van mijn zwarte slip. Ik schrik even en Shawn merkt het. Hij kijkt mij vragend aan en ik knik. Zijn lippen krullen blij omhoog.

Shawn beweegt met zijn vingers, ik merk dat mijn lichaam warmer wordt en het vochtig wordt.

Shawn doet zijn onderbroek uit en er komt een hele verschijning te voorschijn. "Niet zo staren." Grapt hij. Ik grinnik en word knal rood.

Ik besluit om hem ook te helpen. Ik wikkel mijn vingers er om heen. En ga over zijn hele lengte heen en weer. Shawn trekt zachtjes aan mijn haar en kreunt zachtjes.

Shawn reikt naar zijn koffer en pakt er een condoom uit. Hij scheurt de verpakking open en doe 'm om. Shawn pakt mij bij mijn heupen en legt mij neer.

"Ik hou van je." Fluistert hij en drukt een kusje in mijn nek. "Ik ook van jou." Zeg ik. Shawn glijdt voorzichtig naar binnen en ik voel pijn. Veel pijn.

"Gaat het?" Vraagt hij. Ik knik. Ik moet even groot blijven nu. Na maten hij vaker beweegt hoe beter het voelt. Kreunen verlaten onze monden.

Shawn leunt wat meer omlaag en zoent mij. Ik zoen gepassioneerd terug. Shawn maakt weer een zuigzoen terwijl kreunen mijn mond verlaten.

Warmer wordt mijn lichaam zeker. Shawn houdt mijn benen vast, anders beweeg ik te veel. "Babe, ik kom bijna." Zegt hij en gaat sneller dan hij al deed. Ik knik.

Ik voel dat Shawn iets spuit. Maar het condoom houdt het tegen. Shawn gaat uit mij en spreidt mijn benen. Zijn vingers gaan behendig  over mijn clit. Alles spant zich samen en daarna ontspant alles weer. Een glof van genot gaat door mijn lichaam.

Shawn gaat naast mij liggen en drukt een kusje op mijn wang. "Je bent echt geweldig." Zegt hij. Shawn slaat de deken om ons heen. Ik neem even afstand en neem diep adem om tot rust te komen.

"Deed ik je pijn?" Vraagt hij. Ik schud mijn hoofd. Ik vertrouw hem. Alleen hem. "Was ik een beetje oke?" Mompel ik nogal onzeker. Shawn grinnikt. Hij duwt met zijn vinger mijn kin omhoog zodat ik hem aan moet kijken. "Niet zo onzeker. Je was geweldig." Hij drukt zijn lippen kort op mijn neus en sluit mij daarna weer in zijn armen. Ik draai me om, ik wil even een momentje voor mezelf voor dat ik een paniek aanval krijg ofzo.

"Slaap lekker schatje." "Slaap lekker Mendes."

A/N
Heeeyy
I know, ik zei middag en et is avond. Ik moest eerder met werk beginnen dan verwacht. Oeps.
Dont judge me. Eerste keer smut geschreven. Hopelijk is het niet te erg. Ik heb mijn best gedaan.
Love y'all
Xx

Backstage Love - Shawn MendesWhere stories live. Discover now