#36

2.5K 93 4
                                    

POV DEMI

We genieten samen van ons broodje. "Demi, ik-" Shawn stopt met praten als er een meisje naast ons komt zitten. Ze is rond de 16 jaar en heeft lang bruin haar. "Hey!" Zegt ze enthousiast. "Hey." Zegt Shawn vriendelijk en draait zich om naar het meisje. "Hi." Zeg ik zacht, ik wil namelijk wel beleeft zijn, maar ik weet dat ze hier voor Shawn is.

Ze praten samen wat en lachen af en toe. Ik kijk een beetje om mij heen. Mijn ogen vallen op een leuk jurkje. De jurk is kort en is zwart met kant. I love it.

Ik kijk weer naar Shawn die helemaal op gaat in het gesprek met het meisje. Ik sta op en loop naar de overkant. Ik bekijk vlug het prijs kaartje van het jurkje, €29,95. De winkel is helaas dicht. Ik haal 'm wel een andere keer.

Ik loop terug en ga op mijn stoel zitten. Verveeld roer ik door mijn koffie. Begrijp me niet verkeerd, ik snap al die fans en Shawn wel, maar ik was even met hem. Morgen gaat Shawn alweer weg en ik wil gewoon even met hem zijn nu het nog kan.

Na dat ik mijn kopje koffie op heb gaat het meisje weg. Ik glimlach klein. Eindelijk even alleen met hem.

"Sorry voor dat." Zegt hij en legt zijn hand op die van mij. Ik kijk naar hem en mijn glimlach wordt automatisch breder. "Maakt niet uit, ik begrijp het wel." Shawn drukt een vlug kusje op mijn wang.

"Ik hou van jou meer dan wie dan ook."

A/N
Even een vlug kort hoofdstukjee
Volgende keer gaat Shawn weg😭😭
Gonna miss him
Xx me

Backstage Love - Shawn MendesWhere stories live. Discover now