#76

1.9K 78 7
                                    

POV DEMI

Het is al bijna zover. Shawn is al bezig net de Show, na In My Blood is er weer een reclame break en dan moet ik er bij komen zitten.

Mijn zenuwen zijn al stukken minder. Shawn vertelde me net over dat ik niet bang moet zijn want die droom was maar een droom. Dat weet ik ook wel, maar soms dringt dat niet door vanwege mijn stoornis.

Mijn microfoon wordt gecheckt. Alles doet het dus ik mag gaan zitten naast Shawn. "Het komt wel goed." Fluistert hij. Ik knik.

"Welkom terug bij RTL Late Night. In tussen is Demi aangeschoven. Welkom Demi." Zegt Humberto Tan. Ik glimlach vriendelijk. "Bedankt dat ik mocht komen." Zeg ik beleefd.

"Jullie twee zijn dus een stelletje. En jij bent Nederlands." Zegt hij gewoon in het Nederlands tegen mij. Ik knik. "Ik woon in Amsterdam." Zeg ik. "Hoe hebben jullie elkaar ontmoet?" "Mijn moeder is een soort van manager achtig iets en regelt veel concerten hier in Nederland. Dus ik kom makkelijk backstage. En zo ook bij Shawn's concert." Vertel ik en pak Shawn's hand vast onder tafel.

"Was het liefde op het eerste gezicht?" Vraagt hij dan weer in het Engels. Shawn knikt. Ik bloos lichtjes. "Ik moest hem eerst wat beter leren kennen." Lach ik. Shawn knikt en grinnikt. "Demi is niet zo makkelijk."

--

Het was echt super leuk. We zitten nu alweer in de auto op weg terug naar huis. Shawn had ook even zijn nieuwe nummer,youth, gezongen. Het klonk zooo moooi!!!

"Zie je wel dat het goed zou komen." Grinnikt Shawn en slaat met zijn hand op mijn bovenbeen. "Ja klopt, je had gelijk." Ik druk mijn lippen op zijn wang.

"Wie zijn jouw vrienden eigenlijk?" Vraagt Shawn. "Kate en Elijah." Antwoord ik en kijk naar Shawn. "En de mensen bij de ziggodome ofcourse." Voeg ik toe. Shawn knikt. "Waarom nodig je er niet een paar uit om morgen met ons te gaan lasergamen? Dat kan hier vast wel ergens." Stelt Shawn voor. Ik knik. "We kijken zo wel."

Ik luister baar de radio en hoor ineens een super gaaf nummer. "OH MY GOSH HELL YEAH!" Ik draai de volume knop omhoog en zing kei hard mee.

Op een gegeven moment merk ik hem lachen. Ik kijk hem aan en zie dat hij het filmt. "Leg die telefoon weg idioot." Lach ik. Hij typt wat en doet 'm weg. "Focus op de weg." Zeg ik streng tegen hem. "Oke mevrouw." Lacht hij. Ik grinnik en zing weer door.

Backstage Love - Shawn MendesWhere stories live. Discover now