#42

2.6K 97 8
                                    

POV DEMI

Ik loop de winkel uit, weer een week er op zitten. Weer een week zonder kusjes, zonder een knuffel, zonder een aanraking van Shawn. Ik mis hem meer en meer elke dag. We bellen wel bijna elke dag, maar dat is niet hetzelfde.

Maarrr ik heb iets geweldigs!! Ik heb genoeg geld om naar hem toe te gaan! Shawn weet het nog niet, en dat laat ik graag zo. Dan is het een verassing!

De vlucht vertrekt vannacht, en ik moet nog mijn spullen pakken, dus dat wordt haasten.

Ik ga snel haar huis en pak mijn tas in. "Ga je nu weg?" vraagt mama en kijkt mij raar aan. "Ja, als ik zeg dat ik vanavond weg ga dan bedoel ik vanavond." zeg ik een  beetje lacherig, niks kan mijn humeur verpesten. "Ja klopt je hebt gelijk." zegt ze en slaat haar armen om mij heen.

"Heb je een lift nodig?" vraagt ze lief. ik knik. "Dat zou fijn zijn." ik glimlach dankbaar naar haar. Ze kan dan wel een irritante werkvrouw zijn soms, maar ze is ook een lieve moeder. "Okay, dan roep ik Jack wel even."

never mind....

Nog voordat ik er wat van wil zeggen, zoals een smoes dat ik een taxi heb ofzo, staat Jack al voor mijn neus. Hij pakt mijn koffer en loopt met een kreun naar buiten.

Ik kijk mama ongelofelijk aan. "Ik wil gewoon dat jullie 2 iets hechter worden, probeer er voor open te staan." Zegt ze met een glimlach. Ik knik kreunend, ik ga het dan maar proberen. 

"Ik ga je missen lieverd." "Ik jou ook." zeggen we in een knuffel. "Maak er iets leuks van." zegt ze en drukt een kus op mijn wang. "Komt goed mam, ik hou echt van hem."

Ik loop naar de auto. Op de achterbank, waar ik wou gaan zitten, liggen blijkbaar mijn koffer en tas. Dan word het dus naast mijn grote vriend zitten! YEAY. Merk je de sarcasme?

Ik doe mijn gordel om en doe de radio aan. Ennn er komt geen geluid uit, top!

"Dus je gaat naar die kerel toe omdat..?" vraagt hij. "Ik ben zijn vriendin, we zijn verliefd, althans dat hoop ik." ratel ik. "Geloof je echt dat je een kans maakt bij die vent?" lacht hij, ik grinnik en probeer het mij niet te laten raken.

"Meid, probeer gewoon niet met een gebroken hart thuis te komen, oke?" vraagt hij. Jack legt zijn hand op mijn knie en kijkt mij  serieus aan. "Ja komt goed." zeg ik met een glimlach. Zei hij nou net iets dat lief bedoelt was?!

Hij zet me af bij het vliegveld en rijdt dan weg. Ik stuur nog vlug een appje naar Shawn dat ik naar een feest ga, zodat het niet verdacht is als ik de komende uren niks stuur.

Hier gaan we dan. Op naar Shawn!

A/N
AAAAAHHH!!! IK HEB ZONDAG EEN DATE!!! HOE OVERLEEF IK DIT?! GODDAMNIT
XX

Backstage Love - Shawn MendesWhere stories live. Discover now