#26

2.9K 99 7
                                    

POV DEMI

Het is inmiddels 7 uur. Shawn en ik hangen op de bank met pizza. Ik draag een trui van hem want ik had et nogal koud.

We hadden net enorm veel gelachen om een verhaal dat Shawn had vertelt over zijn tour, nu kijken we een film op netflix.

Ik voel zijn vingers door mijn haar gaan. Ik neem een hapje van een stuk pizza en geniet van dit moment.

"Demi?" Ik ga recht op zitten en kijk recht in zijn ogen. "Heb ik je al vertelt hoe schattig je bent met die sweater?" Vraagt hij. Met zijn lange vingers gaat hij door mijn haar en doet een plukje achter mijn oor.

Hij leunt naar voren en kantelt zijn hoofd. Ik probeer mee te doen en sluit mijn ogen. Ik voel zijn zachte lippen op die van mij en een golf van warmte gaat door mijn lichaam.

"Goed zo sletje van papa."

Ik trek terug en kijk hem even aan met angst in mijn ogen. Ik wil dit moment niet laten verpesten. Ik druk mijn lippen weer op die van hem en merk dat hij glimlacht.

Shawn's hand gaat door mijn haar, vlak daarna trekt hij terug. "Alles oke?" "Ja, denk het wel." Zeg ik en glimlach terwijl ik kijk naar onze handen die elkaar net niet aanraken.

"Mooi." Mompelt hij en gaat weer kijken naar het beeldscherm. Ik ga meteen weer terug naar de houding waarin ik lag. En ik besef me nu pas echt wat er net is gebeurd. Ik heb met Shawn Mendes gekust!

A/N
Weer ff een korte update
Zoals belooft komen er 2 extra hoofdstukken online. Dit is 1, morgen komt er ook 1 extra online plus de standaard update van zondag. Hopelijk vinden jullie het leuk💕
Love y'all
Xx

Backstage Love - Shawn MendesWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu