#68

2K 82 2
                                    

POV DEMI

Het is 2 uur s' nachts. Ik ben wakker gebleven omdat ik dan kon gaan skypen met Shawn. Ik heb een leuk hemdje met in kijk aan gedaan met een kort broekje zodat ik hierna gelijk kan slapen. Mijn haren zitten goed en ik zie er niet slecht uit.

Mijn telefoon licht op, Shawn stuurt me een berichtje. 

Shawn: call me❤

Ik druk gelijk via mijn laptop op de video camera.  Shawn komt in beeld. Zijn haren zijn nat en hij draagt geen shirt. Ik grijns zachtjes. Shawn glimlacht ook naar mij.

"Hey." Zeg ik. "Hallo schoonheid." Zegt hij. Ik giechel. Ik mis dat soort random dingen echt. "Jij ziet er ook heel goed uit." Zeg ik en ga met mijn ogen over het beeldscherm. Waaraan heb ik hem verdient? Het is Shawn Mendes!!

"Vertel me over je dag." Zeg ik en ga lekker zitten. Shawn glimlacht. "Ik heb een liedje geschreven." Zegt hij en kijkt naar de grond terwijl zijn vingertjes bewegen.

"Waarover gaat het?" "Jou." Ik voel.hoe mijn wangen rood worden. "W-wat?" Vraag ik verward. "Ik heb een liedje voor je geschreven." Zegt hij. Ik kijk hem met grote ogen aan. "Meen je dat?" Shawn knikt. Ik glimlach. "Dat is echt zo lief." Zeg ik. Shawn grinnikt schattig en kijkt weg.

"Mag ik het horen?" Vraag ik. Shawn schudt zijn hoofd. "Nog niet, ik wil nog wat dingetjes veranderen." Zegt hij. Ik zucht.  "Als het klaar is mag je het horen." zegt Shawn positief, ik glimlach. "Dat is een deal." 

--

Weer een paar dagen zonder zijn knuffels. Ik kleed me vlug aan en stap op de fiets. Laat ik maar weer eens naar de ziggo dome gaan.

Ik loop naar binnen en begroet Damian die aan het vegen is. "Hey, hoe gaat het?" Vraagt hij en glimlacht vriendelijk. "Goed, en met jou?" Vraag ik aan hem. "Ook goed." Zegt hij.

"PRINSES!" Ik draai me om en zie Tom staan. "HEY!" Roep ik en loop joggend naar hem toe. "Dus jij en een zanger, hè." Tom beweegt met zijn wenkbrauwen. Ik grinnik en knik. "Hij heeft ook een naam." Lach ik.

"Shawn Mendes, toch?" Lacht hij. Ik knik. "Ik mis hem wel." Zucht ik. Tom geeft mij een schouder klopje. "Dat is nou eenmaal het nadeel van een afstandsrelatie." Ik knik.

"We bellen bijna elke dag, en sturen elkaar heel veel berichten, maar het is niet hetzelfde." Zucht ik. Tom knikt. "Ja begrijp ik." Tom knuffelt mij snel.

"Kom je vanavond ook naar het concert?" Ik haal mijn schouders op. "Welk concert?" Vraag ik. "Demi Lovato." Ik knik. "Ik ben er bij."

Backstage Love - Shawn Mendesحيث تعيش القصص. اكتشف الآن