#34

2.8K 90 1
                                    

POV DEMI

Shawn en ik houden elkaars handen vast en lopen naar buiten. We lopen eerst de wijk uit en belanden daarna al snel bij hotels en winkels etc.

Het geluid van auto's en mensen wordt steeds luider totdat we in de stad belanden. Shawn glimlacht naar mij en ik naar hem.

Uit het niks hoor ik ineens gegil. Ik draai me meteen om en zie een meisje naar ons toe sprinten. Ze gaat gigantisch snel en botst daarna tegen ons op.

Ik doe een stap naar achteren en kijk verward. Shawn glimlacht alleen maar. "Hey" zegt hij vriendelijk. Ik besluit dan om ook maar aardig te gaan doen. "Hey." Zeg ik zachter dan ik wou. Het meisje straalde helemaal en kijkt met grote ogen naar Shawn.

En nou valt het kwartje, ze is een fan.

"Fantastisch." Mompelt ze. "Mag ik een foto?" Vraagt ze, Shawn knikt. Ze maken samen een paar foto's en praten kort. Het meisje loopt daarna heel blij weg.

Shawn grinnikt. "Fans zijn super leuk." Zegt hij blij. Zijn ogen kijken nog naar het vrolijke meisje die weg loopt. "Het zag er ook heel erg leuk uit."

Ik pak Shawn's hand weer. Shawn pakt mijn andere hand ook en kijkt mij aan. "Jij bent leuker, wees niet jaloers." Zijn lippen drukt hij zachtjes op mijn voorhoofd. "I love you." "I love you too."

We lopen iets veder en ik merk dat er wat mensen foto's van ons maken. Ik weet niet echt wat ik nu moet doen. Mijn ogen gaan wanhopig naar Shawn. Hij trekt zijn capuchon veder over zijn hoofd en laat mijn hand los.

"Ziggo Dome is daar toch?" Vraagt hij, ik knik. We lopen door tot we er zijn en lopen dan naar binnen.

"Hey Demi, wat doe jij hier?" Vraagt Damian en haalt een hand door zijn haar. Ik haal mijn schouders op.

"Shawn, waarom wou je hier heen?" Vraag ik. Shawn doet zijn capuchon af en meteen komen zijn haren er wild onder weg. "Mensen maakten foto's, ik wil nog niet dat iedereen het weet." Mompelt hij, ik knik.

"Kom, we gaan naar de kantine." Zeg ik en trek hem mee naar de kantine. Shawn gaat zitten en ik pak 2 kopjes koffie.

Maar zijn er nou foto's van ons gemaakt? Komen mensen overal achter? Is dat fout of goed? Vele vragen spoken door mijn hoofd.

"Demi?" Vraagt Shawn. Ik schrik op uit mijn gedachte. "Hm?" "Gaat het?" Vraagt hij. Ik knik en neem een slok van mijn koffie.

Ik denk na, ik wil weten wie die foto's heeft gemaakt, maar ik denk niet dat Shawn weet wie dat waren. "Shawn?" Vraag ik zacht. "Eén tel, ik word gebeld." Shawn staat op en loopt naar de andere kant van de kantine.






Backstage Love - Shawn MendesOn viuen les histories. Descobreix ara