#6

4.9K 149 10
                                    

POV DEMI

Na de show loopt Shawn weer af en drinkt water, hij zwaait naar mij en loopt naar zijn kleed kamer. 

Mama kijkt me aan en trekt haar wenkbrouwen op. "Hoezo zwaaide Shawn naar jou?" vraagt ze met een glimlach, ik lach een beetje. "Hij was verdwaalt, ik bracht hem terug." leg ik simpel uit. "Okay" mama blijft even stil voordat ze veder begint te praten.

"Lieverd, kun jij vanavond weer alleen thuis blijven? Ik moet namelijk nog best wel veel regelen hier en ik moet morgen vroeg in Maastricht zijn voor een event." legt mama ik knik, ze drukt een kus op mijn hoofd. "Mooi, dan zie ik je morgen avond weer, je fiets staat nog binnen, Karin weet wel waar die staat. Slaap lekker alvast schat." mama knuffelt mij en loopt dan weer weg.

Ik loop door de gang en dan trekt iemand mij bij mijn hand terug. "Hallo, ben jij Demi?" vraagt ze. Ik knik en kijk haar vragend aan. De vrouw zucht en rolt met haar ogen. "Je bent de geluks vogel die met Shawn Mendes moet gaan praten." Zegt ze met een toon die duidelijk maakt dat ze liever heeft dat ik niet met hem ga praten, maar I don't care. "Okay, waar is hij dan?" vraag ik. "Kleed kamer, kom maar mee." Ze loopt stevig door en stopt bij een deur waar Shawn Mendes op staat.

Ze klopt op de deur en opent hem zo dat aleen zij er door kan. Ze zegt wat en dan opent ze de deur voor mij. Shawn kijkt mij aan met een glimlach en ik loop de kamer in. "5 minuten" zegt die vrouw streng en kijkt Shawn strak aan, ze geeft mij een korte arrogante blik maar loopt daarna weg.

Het is een nogal ongemakelijk, ineens zijn mijn schoenen heel erg interesant. "Hey." hoor ik hem zeggen, het geluid van voetstappen komt dichterbij tot dat ik zijn schoene een halve meter voor die van mij zie staan. Ik durf het eigenlijk niet, maar ik kna het niet laten en kijk omhoog. 

"Kun je niet meer praten?" vraagt hij lachend, ik glimlach. "Jawel." zeg ik en glimlach. Zijn prachtige ogen kijk in die van mij. "Hoe oud ben je, Demi?" vraagt hij vet random. "17" zeg ik, Shawn knikt. Hij loopt naar een mini koelkast en opent die. "Wil je iets te drinken?" Shawn knoopt langzaam de bovenste 3 knoopjes van zijn bloesje los en kijkt mij aan. "Cola, 7up, water?" "Cola graag." Shawn gooit een blikje naar mij toe, ik bedank hem meteen. 

Al snel zitten we op de bank en praten we een beetje over van alles. "Mendes, we moeten gaa." zegt een man, Shawn knikt. We nemen afscheid en gaan dan elk een kant op.

Ik vraag aan Karin, die ik al snel heb gevond, of ze mijn fiets wilt halen.

en voor ik het weet ben ik binnen 20 minuten alweer thuis.

A/N

YEAYY
Shawn heeft 3 MTVAwards gewonnen bij de MTVEMAS!!
BIGGEST FANS
BEST SONG
BEST ARTIST
En daarom dit extra hoofdstukje

Xx me

Backstage Love - Shawn MendesWhere stories live. Discover now