#57

2.2K 84 2
                                    

POV DEMI

Het is alweer laat en de zon gaat bijna onder. We hebben ons aan gesloten bij het groepje van Andy en drinken best wel veel. Andy gaf mij weer zo'n pilletje. Het houdt mij rustig, die complete angststoornis is dan gewoon weg. Heerlijk.

We drinken weer een paar bekertjes leeg en dansen er op los. "Kom hier babe." Shawn trekt mij dichterbij. Zijn handen legt hij op mijn kont en kust mij. De zoen duurt lang en is wild.

Dit is anders dan elke andere zoen, maar ik vind het wel gepast. Shawn trekt ineens terug en begint weer te dansen. Starend kijk ik hem aan met open mond. Dat was pure lust. Voor het eerst voelde ik die lust ook.

"Je moet even een schoon shirt aan doen." Fluistert andy in mijn oor. Ik kijk naar mijn natte shirt die inmiddels door schijnt. Klote bier-douches. "Ik heb geen shirt bij me." Schreeuw ik in zijn oor.

"Ik heb genoeg shirts, je mag mijne wel." Zegt Andy. Ik twijfel. Is het niet raar? Ik kijk naar Shawn, maar die is aan het praten met Taylor.

"Het hoeft niet, hier neem nog een pilletje." Zegt Andy en doet een pilletje in mijn glas. Ik sla alles achter over en het werkt meteen. Ik dans en spring wat en alles lijkt onbelangrijk. "Moet je mijn shirt nog?" Vraagt Andy. Ik knik.

Ik gooi mijn shirt uit. Shawn heeft gelijk zijn ogen op mij. "Wat doe je?" Vraagt hij geschrokken. Een grijns laat zien dat hij geniet van waar hij naar kijkt en dat zijn niet mijn ogen. Ik grinnik van zijn reactie. "Andy gaat mij een shirt geven, want deze showt mijn bh." Zeg ik veel te trots. Shawn schudt zijn hoofd. "Doe mijn shirt maar aan." Hij trekt zijn shirt uit en ik zie zijn prachtig lichaam.

Deze gast is knap. Holy shit.

Shawn gooit zijn shirt over mijn hoofd en kijkt dan trots naar mij. "Je bent van mij, alleen van mij." Knuffelebd drukt hij zijn lippen op die van. Die zachte lippen dwalen af naar mijn nek. Hij zucht zachtjes en ik giechel als een klein kind. "Dat is ook weer gedaan." Zegt Shawn.

Ashely en Simon rennen naar ons toe. "Hier, deze hebben jullie nodig voor morgen." Zegt Simon. "Hoe komen jullie er nu al aan?" Vraagt Andy. "Normaal verkopen ze die pas vanaf 12 uur." Vult Taylor aan. "Gewoon gepakt." Lacht Ashley.

Ik kijk naar de zakjes. En wat is dit nou weer dan?

Backstage Love - Shawn MendesWhere stories live. Discover now