#31

3K 97 5
                                    

POV DEMI

"Demi, je wordt als het goed is zo opgehaald door je moeder en dan mag je naar huis." Vertelt de dokter mij. Mijn glimlach is nog groter dan een banaan.

Ik had me net al omgekleed en mama zei al dat ze onderweg was.

De dokter geeft mij een paar krukken en vertel mij dat ik rustig aan moet gaan doen. "Ja meneer, komt goed." Zeg ik en glimlach.

Mama loopt de kamer in en geeft de dokter de hand. Hij vertelt wat nog dingen aan mama.

"Nou dan was dit het. Ik zie je over een week." Zegt de dokter, ik glimlach naar hem en volg mama naar de uitgang.

Eindelijk weer even buiten. Ik snuif de frisse buiten lucht op. Ik hoor de vogels fluiten en de auto's langs de weg racen. Ik voel de koude lucht op mijn huid.

Ik loop onhandig met de krukken en zie dan dat aan het einde van de stoep mama's auto staat. Ik glimlach, eindelijk weer zitten zo.

Ik probeer wat sneller te gaan en ben dan nog maar een paar meter van de auto verwijdert. Mama opent de deur voor mij en ik stap blij in. Even rust.

Maar helaas. Jack zit achter het stuur. Ik zucht en krijg met moeite "hai" uit mijn mond. Hij negeert mij kompleet. Mama stapt in en we rijden naar huis.

Ik luister naar de radio en zing af en toe mee. Als ik Shawn hoor groeit een grijns op mijn gezicht. Ik zing zachtjes mee terwijl ik denk aan hem.

We zijn al snel thuis en ik kreupel naar bed en mama volgt mij. Ik ga zitten en ben blij dat ik weer in mijn eigen bed lig.

"Heb je nog iets nodig liever?" "Nee hoor mam." Zeg ik vriendelijk.

"Zeker?" Vraagt ze dan. Ik kijk even om mij heen. "Zou je mijn laptop aan willen geven?" Vraag ik, mama pakt zonder twijfel de laptop en geeft die aan mij. "Dankje." Zeg ik. "Geen probleem, zeg het maar als je iets nodig bent.  Jack en ik zitten beneden." zegt ze en loopt weg.

Ik zet mijn laptop aan en ga naar youtube. Ik zet een nummer van Shawn aan. Ik app hem meteen.

Demi: I am home🎉

Ik krijg niet meteen reactie dus spring ik over naar twitter. Ik kan niet zoveel leuke dingen vinden dus ik kijk tussen mijn eigen foto's. Ik kijk naar een hele schattige foto van Shawn en mij.

Hij is best wel een beetje leuk denk ik....

Ik zing mee met fake love die Shawn heeft gecoverd.

De deur gaat open en mijn ogen schieten naar de man die daar staat. Ik glimlach en zet de video uit. "Heeyy!" Zeg ik blij.

Shawn ploft naast mij op bed. "Hoe gaat het?"

A/N
Echt triest ben nu al aangeschoten😂😂
Anyways gullikg new year alvast💙

Backstage Love - Shawn MendesWhere stories live. Discover now