#65

2.2K 79 14
                                    

POV DEMI

Vandaag is de laatste cursus, we gaan een nummer instuderen, het mag in groepjes of alleen en je moet zelf een nummer kiezen.

Kate en ik gaan samen en doen het nummer him & I van. G-Eazy en Halsey. We kennen de lyrics, dus dat is wel makkelijk. Kate gaat rappen en ik zingen.

Ik loop naar binnen en zie Kate voor de deur roken. Ik dacht dat ze was gestopt. Ik pak de peuk uit haar mond en stamp 'm uit. "Ik wil je langer aan mijn zij dan alleen vandaag." Kate rolt met haar ogen.

Ze haakt haar arm om die van mij en loopt vrolijk naar binnen. Iedereen begint meteen. Thomas loopt rond en helpt iedereen erg goed. Hij kan goede uitleg geven over adem halen en tonen.

Het helpt echt. Na 3 uurtjes kunnen Kate en ik het nummer best wel goed zingen. Het klinkt best wel goed denk ik.

Iedereen doet het nummer dat ze hebben ingestudeerd voor, iedereen klinkt zoveel beter dan eerst. Misschien was dit toch niet zo'n slecht idee.

Na afloop stapt Kate bij mij in de auto en rijden we naar een café. We bestellen twee bier en gaan aan een tafeltje zitten.

"Demi, hoe ging het met de therapie?" "Wel oke." Mompel ik. "Waarneer ga je er weer heen?" Ik neem een slok van mijn bier. "Maandag." Ze knikt tevreden. "Mooi."

"Maar die Eli." Begint Kate. "Wat is daarmee?" "Hoezo zit hij op die therapie?" Ze kijkt mij geïnteresseerd aan en ondersteundt haar hoofd net haar hand. "Hij heeft veel problemen thuis, op z'n 18e is hij uit huis gegaan en hij had wat problemen met drugs en alcohol. Maar hij is clean nu." Leg ik even kort uit. Kate knikt en neemt een slok.

Ik zie mijn telefoon, die op tafel ligt, op lichten. Ik kijk er naar. SHAWN! Hij stuurt mij een berichtje.

Shawn: heeyy whats up?

Demi: ben wat aan het drinken met Kate, jij?

Shawn: niet zoveel, ben net klaar met die show van Ellen Gender

Demi: awesomee!! Ik ga het zo kijken

Backstage Love - Shawn MendesWhere stories live. Discover now