#44

2.6K 101 3
                                    

POV DEMI

"Guys, dit is Demi." Zegt Shawn en houdt zijn arm losjes om mijn heup. "Hey." Zeg ik zacht en een beetje verlegen, iedereen zegt mij gedag. Ik glimlach vriendelijk naar iedereen.

"Kom." Shawn gaat zitten en klopt op zijn schoot. Ik twijfel voor 3 seconden, maar door de ogen die op mij branden ga ik maar vlug zitten.

Shawn schept wat ijs op zijn lepeltje en houdt het voor mijn mond. "Wil je een hapje?" Vraagt hij, ik knik. Ik open mijn mond en dan smeert hij het op mijn neus. Ik kijk hem nep boos aan.

Ik ruk die lepel uit zijn hand en neem zelf een hapje. Ik steek daarna mijn tong naar hem uit, Shawn grinnikt. Zo schattig. Ik smeer gelijk wat ijs op zijn wang. Nu is het mijn buurt om te lachen.

Hij pakt een doekje en veegt het ijs weg. Hij pat mij bij mijj schouders e drukt zijn lippen op mijn neus. "Hmm, lekker smaakje." Mompelt hij en likt zijn lippen schoon.

Er komt een ober aan en geeft mij een glaasje wijn, ik bedank hem en neem een slokje. Lekker wijntje.

De avond vliegt voorbij als je awkward aan tafel zit. Iedereen neemt afscheid en ik sta een beetje naast Shawn.

We lopen naar een auto, Shawn houdt de deur voor de bijrijders stoel open. Ik glimlach dankbaar naar hem. Ik maak oog contact, zijn ogen stralen van blijdschap, zo schattig.

Shawn stapt ook in en zet de radio zachtjes aan. Hij legt zijn linker hand op mijn been. Ik schrik er van en kijk naar hem, maar hij kijkt kalm naar de weg. Ik glimlach. Alles is perfect.

"Wat doe je hier eigenlijk?" Vraagt hij dan. Ik lach zachtjes. "Jou op zoeken, duh." "Maar hoe?" "Ik had nog wat geld en vakantie dagen over." Leg ik uit. Ik leg mijn hand op die van hem.

"Ik ben zo blij dat je er bent." Shawn pakt mijn hand en drukt er een kusje op.

We komen aan in een hotel en lopen naar binnen. Shawn tilt mijn koffer, dat wou hij per se, dus ik laat hem maar. Ik draag wel zelf mijn tas.

We nemen de lift en hij drukt op nummer 2. Ik zie hoe het getal boven de deur van 0 naar 2 gaat. Shawn stapt uit en loopt naar een deur, ik volg hem en loop met hem een kamer in.

Shawn zet de koffer neer terwijk ik om mij heen kijk. Deze kamer is groter dan die in Amsterdam. Net iets luxer ook.

"Filmpje kijken?" Stelt hij voor. "Goed idee."

A/N
Hey
Even een bedankje
Bedankt voor de stemmen en voor alle lezers. Dat er daad werkelijk mensen zijn die dit willen lezen is echt vet raar en bijzonder!! Ik sta nu #6 in fanfictie!! DAT IS ZOOOOOO HOOG! Holy shit.
Love you all
Xx

Backstage Love - Shawn MendesOn viuen les histories. Descobreix ara