21 Skyrius

299 43 6
                                    

Hermiona

-Palauk čia,-pažiūrėjau į Draką, kai mes sustojome prie Storulės portreto angos. Vaikinas atrodė ir jautėsi jau daug geriau nei mums išėjus iš užeigos. Šviesiaplaukis linktelėjo, o aš pasakiau portretui slaptažodį. Jam atsivėrus, įlindau pro angą ir apsidairiau po Grifų Gūžtos bendrąjį kambarį, kuris buvo pilnas mokinių, ieškodama man reikalingų žmonių. 

-Štai kur jūs,-priėjau prie savųjų draugų ir Ronaldo. 

-Hermiona! Ką sužinojot?-paklausė Džinė, eidama iš karto prie reikalo. 

-Narcisa surašė visą informaciją, kurią jai pavyko gauti. Mes jos dar neskaitėme, todėl veduosi jus į Kambarį iki pareikalavimo,-pasakiau raudonplaukei ir kitiems, apsidairiusi po bendrąjį kambarį. Jis nebuvo tinkama vieta tokiems pokalbiams. Per ne lyg daug ausų, kurioms nereikia to girdėti. 

-Kodėl ji paprasčiausiai neatsiuntė pelėdos?-Haris paklausė, stodamasis nuo sofos. 

-Magijos ministerija tikrina kiekvieną laišką ar siuntinį, norėdama pagauti neišteisintus mirties valgytojus,-atsakiau ir pradėjau eiti link išėjimo, o Haris, Elė ir Džinė sekė paskui mane. Išlipus pro Storulės portreto angą, radome Draką sėdintį ant laiptų.

-Tau viskas gerai?-paklausė Elė Smirdžiaus, kai vaikinas atsistojo ir susvyravo. 

-Taip, tik keli nukryžiavimo kerai iš eilės, bet man viskas gerai,-Drakas pažiūrėjo į merginą ir mes visi kartu pradėjome lipti laiptais žemyn. 

-Prieš grįždami čia, užeigoje susidūrėme su keliais mirties valgytojais. Jie norėjo Tomo Ridlio albumo. Narcisa liepė mums grįžti į mokyklą, kol užeigos durys nebuvo saugojamos, paklausiau jos, nors norėjau likti ten ir padėti ten buvusiems kovoti su mirties valgytojais,-trumpai papasakojau tai, kas šiandien įvyko, žinodama, kad visi užgrius su savaisiais klausimais, jei to nepadarysiu. Mums įėjus į Kambarį iki pareikalavimo, Drakas iš savosios kišenės išsitraukė albumą ir jį sugrąžino į originalų dydį, o aš išsitraukiau perlenktą pergamentą, kuriame buvo visa sužinota informacija. Greitai akimis permečiau tekstą ir pažiūrėjau į draugus. 

-Jis iš tiesų apie viską buvo apgalvojęs,-pasakiau. 

-Tikrai yra galimybė prikelti jį, nors iš jo liko tik dulkės?-paklausė manęs Džinė ir aš linktelėjau. 

-Tai labai sudėtingas prikėlimas, bet tai įmanoma. Voldemortas, prieš pat Antrąjį burtininkų karą, padarė dar vieną horokrusą ir jį paslėpė. Narcisai neatskleidė, kur, bet paminėjo, jog jį gali rasti tik tikras ir ištikimas jo sekėjas. Kai mirties valgytojai ras paslėptą horokrusą, panaudos stiprią juodąją magiją ir pralieję nekaltų žiobarų  bei burtininkų kraują, jį prikels. Taip pat Voldemortas papasakojo Narcisai visą pilną prikėlimo eigą ir viską, ko jam reikia,-ištiesiau pergamentą Džinei ir mergina jį paėmė. 

-Svarbiausi prisikėlimo ingredientai,-pradėjo garsiai skaityti raudonplaukė. -To, kuris sugebėjo visiškai sunaikinti mane, siela, slaptasis horokrusas, sumaišytas žiobarų ir burtininkų kraujas, Ridlių ir Gontų protėvių kaulai ir pačių ištikimiausių Mirties valgytojų juodoji magija. 

Džinei perskaičius, visi susižvalgė. Žinojome tik vieną, jog negalėjome leisti mirtiems valgytojams to sužinoti ir atlikti šį ritualą. Kas mirė, tas ir turi tokiu likti. Mes turime sunaikinti albumą ir saugiai paslėpti pergamentą su šia informacija. 

-Rytoj mes sunaikinsime albumą ir paslėpsime pergamentą. Tos informacijos mums dar gali prireikti,-pasakiau. 

-Norėjau bent vienų ramių metų Hogvartse, bet pasirodo, kad tai neįmanoma,-atsiduso Haris. 

-Viskas prasideda nuo horokruso, tiesa?-paklausė Drakas ir aš linktelėjau. -Vadinasi, jeigu mums pavyktų rasti bei sunaikinti jį, Voldemortas neprisikeltų. Skamba kaip puikus planas. 

-Mokyklą baigsim tik už septynių mėnesių, o tada jau gali būti per vėlu. Mirties valgytojai gali kaip nors sužinoti viską apie prisikėlimą,-Elė sumurmėjo. 

-Paieškas pradėsime per atostogas, o būdami čia, bandysime surasti kuo daugiau informacijos. Jūs,-Drakas pažiūrėjo į mane ir į Harį. -suradote keturis jo horokrusus. Vieną mums tikrai turi pavykti surasti. 

 taisyta

Leidau savo fantazijai išsilieti į žodžius. Būtų malonu sulaukti jūsų nuomonių, kurios man labai labai svarbios♥

✍ SEPTINTIEJI METAI HOGVARTSE | DRAMIONEWhere stories live. Discover now