11 skyrius

435 55 6
                                    

Ačiū už 500 peržiūrų! ;) 

Hermiona

-Kokia mums pirma pamoka?-paklausė Ronis, kai mes sėdėjome prie Grifų Gūžtos stalo pirmadienio rytą ir skaniai pusryčiavome. 

-Man Aritmomantija,-atsakiau ir paėmiau savuosius vadovėlius į rankas. 

-Roni, mums ateities spėjimas,-Haris pažiūrėjo į vaikiną, kuris vis dar valgė savo pusryčius. 

-Reikėjo atsisakyti tos pamokos,-sumurmėjo Ronis. Atsistojau ir pažiūrėjau į draugus, kurie nesiruošė dar niekur eiti. 

-Susitiksime per Herbologiją,-pasakiau ir išėjau iš Didžiosios salės. Vos tik man išėjus iš didžiulės Hogvartso patalpos, susitikau su Ele, kuri ką tik nusileido laiptais. 

-Aš pramiegojau pusryčius?-paklausė. 

-Dar gal ir spėsi, bet pamoka prasideda už dešimties minučių,-atsakiau. Elė tyliai nusikeikė. 

-Vadinasi, liksiu be pusryčių,- mes kartu pradėjome eiti link Aritmomantijos. Po pamokos susitikome su Roniu, Hariu, Neviliu ir Džine prie šiltnamio, kuriame vyks Herbologijos pamoka. Per šią pamoką Grifų Gūžta gavo taškų ir tai tik Nevilio nuopelnas. Iš jo visada gausi atsakymą į klausimą, kuris susijęs su šia pamoka. Vaikinas dievino šį mokslą.

-Kokia mums kita pamoka?-paklausė Ronis. Kur jo tvarkaraštis? 

-Mums Apsigynimas Nuo Juodosios Magijos kartu su klastuoliais,-Elė atsakė jam ir nusišypsojo. Atrodo, kad kažkam pradeda patikti Ronis. Turėdami dar gan daug laiko iki pamokos pradžios, mes neskubėdami pradėjome eiti link Apsigynimo Nuo Juodosios Magijos klasės. 

-Ką mes darysime su tuo albumu?-paklausė Džinė. 

-Nežinau. Būtų gerai iš jo išgauti visą informaciją, bet Voldemortas,-Ronis krūptelėjo. -nepasitiki Smirdžiumi ir nieko jam daugiau nesako,-atsiduso Haris ir mes įėjome į reikiamą klasę, kurioje jau buvo keli klastuoliai. 

-Smirdžius meluoja,-Ronis pasakė tylesniu balsu. -Esu garantuotas, kad Patys Žinote Kas jam viską pasakė, tik jis nesako mums. 

Klasė prisipildė mokinių ir profesorius pradėjo pamoką. 

-Hermiona,-pašnibždomis kreipėsi į mane Ronis. Sėdėjau su juo per Apsigynimą Nuo Juodosios Magijos. Haris sėdėjo su Džine, kadangi dėl įvykių praeitais metais, dabar ji buvo mūsų metuose.  -Kodėl Smirdžius žiūri į tave? Jis nė karto nebuvo nuleidęs savo žvilgsnio nuo tavęs,-paklausė ir aš prisiminiau mūsų pasivaikščiojimą vakar. 

-Nežinau,-paprastai atsakiau jam ir pasukau galvą į Drako pusę. Nors Ronis ir buvo mano geriausias draugas, bet aš negalėjau ir nenorėjau jam pasakoti, kas įvyko vakar. Mano ir šviesiaplaukio akys sudarė trumpą kontaktą, kol Drakas nenuleido akių į savo vadovėlį. 

 taisyta

Vėlyva dalis atkeliauja pas jus ;D

Vėlyva dalis atkeliauja pas jus ;D

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
✍ SEPTINTIEJI METAI HOGVARTSE | DRAMIONEWhere stories live. Discover now