7 skyrius

431 53 11
                                    

*Po savaitės*

Drakas

-Tai žmogus, apie kurį kalbėjot, kad gali mums padėti, buvo Smirdžius?-paklausė Vizlis, kai jis pamatė mane už Hermionos ir Elės nugarų. Jo balse galėjau girdėti aiškią nepasitenkinimo gaidelę. 

-Taip,-šalia jo atsisėdo Elė. Hermiona atsisėdo šalia Vizli, kuri sėdėjo šalia Poterio. Man liko vieta prie rudaplaukės, todėl nieko nelaukęs užėmiau laisvąją vietą. 

-Jis buvęs mirties valgytojas, todėl mes manome, kad jis tikrai mums gali padėti,-prakalbo Hermiona. O kaip malonu iš tavo pusės, Įkyrėle. Sumurmėjau mintyse. 

-Gerai, ką labiausiai norėtų padaryti mirties valgytojai?-paklausė Poteris ir pažiūrėjo į mane. 

-Rasti būdus, kaip prikelti Tamsos valdovą, ir radus geriausią, tai padaryti. Pašalinti visus žiobarų kilmės burtininkus,-atsakiau ir akies krašteliu žvilgtelėjau į šalia manęs sėdinčią merginą. Tą dieną pavadindamas ją purvakrauje aš padariau klaidą. Tas bjaurus žodis, dėl mano tėvo kaltės, lyg prilipęs prie manęs. Ir jo labai sunku atsikratyti. 

-Bet Haris nugalėjo Voldemortą. Visiškai jį sunaikino. Jo nebeįmanoma prikelti,-Vizli prakalbo ir aš atsidusau. 

-Mirties valgytojams nesvarbu, ar jis visiškai sunaikintas,-pradėjau. -Jiems svarbiausia, kad jie turėtų valdovą. Jie vis tiek ieškos būdų, kaip galėtų jį prikelti, nors tai nebeįmanoma. 

-Ar mes žinome, kur norėjo įsilaužti mirties valgytojai?-paklausė Elė ir Poteris, Vizlis, Hermiona linktelėjo. 

-Į kambarį iki pareikalavimo,-atsakė jai Vizlis ir man paliko aišku, ko jie čia ieškojo. 

-Jie ieškojo jo likusių mokyklinių daiktų,-pasakiau ir visi pažiūrėjo į mane. -Jie ieško būdų jį sugrąžinti,- po manųjų žodžių visi atsiduso. 

-Aš maniau, kad visi jo mokykliniai daiktai buvo sunaikinti.O  Horokrusus, kuriuose buvo po Voldemorto sielos dalelę, mes patys sunaikinome,-Poteris sumurmėjo. 

-Nesužinosime, kol nepatikrinsime,-Hermiona atsistojo ir pradėjo eiti link bibliotekos išėjimo. Mes sėdėjome bibliotekoje, kurioje nieko nebuvo. Tik mes. Turbūt todėl, kad dabar buvo šeštadienis ir mažai kas čia lankydavosi savaitgaliais. -Ko jūs sėdit? Einam,-ji trumpam atsisuko į mus ir vėl tęsė kelionę iki išėjimo. Visi paklusniai nusekėme ją. Mums tris kartus praėjus pro iš šalies atrodančią paprastą sieną, joje pasirodė durys ir mes įžengėm į kambarį iki pareikalavimo. Prieš mus buvo pilna daiktų, kaip ir tada, kai Poteris nugalėjo Tamsos valdovą. 

-Maniau, kad viskas bus sunaikinta nuo tos ugnies,-sumurmėjo Vizli.

-Mione, kaip mes čia kažką rasim, kai čia labai daug daiktų?-paklausė jos Vizlis. 

-Naudosime Accio,-paprastai atsakė ir išsitraukė savąją burtų lazdelę. 

Hermiona

-Naudosime Accio,-paprastai atsakiau ir išsitraukiau savąją burtų lazdelę. Mes išsiskirstėme po kambarį ir pradėjom ieškojimus daiktų, kurie padėtų mirties valgytojams prikelti taip numylėtą Valdovą. 

-Ką nors radot?!-sušuko Haris po gan ilgo laiko. Pažiūrėjau į nuotraukų albumą savosiose rankose. Ant jų didelėmis raidėmis buvo užrašyta "Tomas Ridlis".

-Taip!-sušukau. Priėjau prie visų rankose laikydama albumą. -Tai Tomo Ridlio nuotraukų albumas. Tik jį pavyko rasti. Greičiausiai jis užsiliko ir jo nesunaikino. 

-Hogvartso portretai  kalba,-Džinė pažiūrėjo į mus. -Ar buvai atvertus?

-Ne,-papurčiau galvą. -Ir taip Hogvartso portretai kalba, bet ką tu nori tuo pasakyti?

-Ir dar tave vadina protingiausia ragana iš savo bendraamžių,-Smirdžius sumurmėjo. 

-Noriu pasakyti tai, kad mes galim pabandyti pasikalbėti su Tomo Ridlio nuotraukomis ar kas ten bebūtų. 

taisyta

Hmm... Nuomonių?

✍ SEPTINTIEJI METAI HOGVARTSE | DRAMIONEHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin