26 skyrius

271 47 6
                                    


Džinė

Hermiona įėjo su plačia šypsena veide į kambarį, kuriame buvau tik aš. Elė sėdėjo kartu su Roniu bendrajame kambaryje, o aš bandžiau pasiruošti artėjančiam Magijos istorijos testui. Man rūpėjo manieji mokslai priešingai nei mano broliui. 

-Kodėl tokia laiminga?-paklausiau rudaplaukės ir padėjusi savo vadovėlį ant naktinio staliuko, pažiūrėjau į savo geriausią draugę. 

-Ar prižadi niekam to nepasakoti?-į mano klausimą klausimu atsakė Hermiona. 

-Prižadu, o dabar sakyk,-atsistojau ir atsisėdau šalia Hermionos, kuri sėdėjo ant savosios lovos. 

-Gerai,-mergina giliai įkvėpė. -Kai Haris, Ronis ir Elė grįžo į bendrąjį kambarį, aš pasilikau su Draku ir mes pasibučiavome. Šis bučinys buvo kažkuo kitoks nei pirmasis,-jau norėjau pradėti kalbėti, bet Hermiona nutildė mane savo žvilgsniu. Rudaplaukės skruostai buvo įgavę smarkaus raudonio. -Ir tie jausmai, kuriuos dabar jaučiu, aš jų niekada nejaučiau su niekuo. Džine, kas su manimi darosi?

-Neklausiu, kodėl nieko nesakei apie jūsų pirmąjį bučinį, bet norėčiau sužinoti. Atrodo, kad tu, Hermiona Įkyrėle, pradedi įsimylėti klastuolį. 

-Uh, o aš maniau, kad jis man tik patinka,-sumurmėjo Hermiona. 

-Tai daug stipriau už tai,-pasakiau ir mano geriausia draugė pažiūrėjo į mane. -Tu jau turi jausmus jam ir kiekvieną dieną jie vis stiprėja, o galiausiai jie peraugs į stiprią meilę,-atsistojau nuo draugės lovos. 

-Tikėkimės, kad ne. Drakas niekada nejustų man to, ką aš jaučiu jam.-Hermiona atsiduso. Atsistojusi, persirengė į savo pižamą ir atsigulė į savo lovą. -Labanaktis, Džine. 

-Labanaktis, Hermiona. 

Hermiona

Ryte, atsisėdusi prie Grifų Gūžtos stalo, pažiūrėjau į Klastūnyno stalo pusę. Drakas kalbėjosi su Bleizu, o Pensė Parkinson, kuri sėdėjo šalia šviesiaplaukio, bandė gauti dėmesio. Į savo lėkštę pradėjau dėtis pusryčius. 

-Žinai,-Džinė pradėjo kalbėti tyliai, kad girdėčiau tik aš. -pagalvojau, kad tau reikėtų pasakyti jam apie savuosius jausmus. 

-Ne dabar,-prakalbau taip pat tyliai. -Pirmiau reikia sunaikinti galimybę Voldemortui sugrįžti, o kai bus saugu, tada galėsiu galvoti apie savo jausmus,-žvilgtelėjusi į raudonplaukę draugę, pradėjau pusryčiauti. 

-Ar tu kurčia?!-pakėliau savo galvą ir pažiūrėjau į Klastūnyno pusę, nuo kurios sklido šauksmas. Dabar Didžiojoje salėje buvo mirtina tyla ir visi stebėjo klastuolį, pradėjusį šaukti. -Drakas aiškiai tau pasakė ir net penkis kartus pakartojo, kad tu pasitrauktum nuo jo, nes jo nedomini!-sušuko Bleizas ir atsistojęs, pagriebė savo lėkštę. Drakui padarius tą patį, du klastuoliai pradėjo žingsniuoti link mūsų stalo ir jau netrukus jie sėdėjo šalia mūsų, prie Grifų Gūžtos stalo. Didžioji salė vis dar skendėjo tyloje, bet palengva visi pamiršo ką tik įvykusi įvykį ir šurmulys sugrįžo. Nuskambėjus varpui, kartu su visais atsistojau ir išėję iš Didžiosios salės, išsiskyrėme į skirtingas puses. Ketvirtadienio pirmoji pamoka buvo Herbologija, kurią Grifų Gūžta turėjo su Švilpyne, o tuo tarpu Klastūnynas turėjo Magijos istoriją kartu su Varnanage. 

 taisyta

#1 in Magic?! 

AČIŪ

Ačiū visiems, kad skaitote, spaudžiate žvaigždutę ir paliekate savo nuomonę, kuri man reiškia labai daug!  

✍ SEPTINTIEJI METAI HOGVARTSE | DRAMIONENơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ