Írói utószó

1.9K 146 53
                                    

Drága Riszlabdacsaim!

Mindennek eljön egyszer a vége, és hát ennek a történetnek most érkezett meg az a pillanat.

Nagyon sokszor történt nálam elakadás, mikor nem nagyon tudtam- vagy volt kedvem írni, de megérkezett, és nem egoból, de szerintem egy elég különleges fanfiction. Ti vagytok életem első értelmes történetének olvasói.

Nagyon szeretlek titeket, tényleg, egyszerűen elmondani nem lehet. Az utóbbi időben nem válaszoltam kommentekre, de higgyétek el, az összeset elolvastam teli szájjal vigyorogva, hiszen nagyon jól estek egytől egyig, folyamatosan megdobogtattátok a szívemet.

A számoknak meg egyszerűen nem tudok hinni. Tuti elromlott a számáló, hiszen ennyi vote, szavazat vagy éppen megtekintés egyszerűen lehetetlen. Képtelenség! Egyszerűen... Aish, nem is értem. Mikor belekezdtem, azt hittem ugyanúgy senki sem fogja olvasni, mint azt az egyszer elkezdett Zayn Malik fanfictiont, amit Bloggeren vezettem pár évvel ezelőtt. Bár azt meg kell hagyni, tényleg gyatra lett.. ㅋㅋㅋ

Tehát tényleg egyszerűen nem akarom elhinni ezt az egészet, olyan mérhetetlen szeretetet kaptam tőletek ((It hurts című bejegyzés)), hogy az hihetetlen. Voltak kommentelők, aki hosszú, jól kiveséző hozzászólást írtak, nekik külön köszönet, hogy időt szántak rám! Na és persze köszönet mindenkinek, aki elolvasta, és elloptam az idejéből pár percet!

Van pár olvasóm, akivel személyesen is felvettem a kapcsolatot, nekik külön köszönet, hogy a rossz tulajdonságaim ismeretében sem hagytak el, és a barátaimnak mondhatom őket. Hatalmas ölelés innen is, pontosan tudják, kikről van szó.

Oh, igen! Jelentkeztem a Wattpad Gála nevezetű versenyre, amire ezt a könyvet neveztem, és remélem, majd találok szavazókat ott az olvasóim közül❤️


Nos szerintem írok pár különleges tényt a történetről. Sok van, de inkább öt fontosat fogalmazok meg.

1. tény

Leeloo élete Finnország után teljesen homályos volt nekem abban a pillanatban, mikor elhagyta Taehyungot. Valami mennyei fény érkezhetett a fejembe, hogy végül kerekké tudtam tenni a történetet.

2. tény

Taehyungot még a legelején, a történet kezdetén tényleg meg akartam ölni a fanfiction végére, de végül nagyon a szívemhez nőtt, és képtelen voltam megölni egy általam alkotott jó hőst.

3. tény

Jeremy, mikor bekerült a történetbe, csak egy "ártatlan" gonosz embernek indult. Aztán végül körvonalazódott a fejemben, hogy Leeloo szüleiről ki kéne derülni valaminek, és tadaaam. Végül ez született, és szerintem elég jól, mivel csavart is és jó múltat tudtam nekik teremteni.

4. tény

A besúgó lány, a kettős ügynök, aki a történet folyamán meghalt Taehyung keze által, valójában Rosette testvére volt. Erre nem is adtam utalást, csupán megjelent a fejemben a tény. Ráadásul jobban ellenszenvessé állítja előttünk Rosettet, hogy a saját testvére ellen fordult, és szívélyesen elintézte a sírját a temetőben.

5. tény

LEHET, hogy lesz 2. évad..^^





Még egyszer köszönöm szépen mindenkinek, aki idetévedt néha, voteolt, kommentet írt, fantasztikusak vagytok, köszönöm szépen. Imádlak titeket! És hamarosan találkozunk a következő történetben!


Ezennel A véres hullámvasút befejezettnek minősül.

A véres hullámvasút [kth] ✓Where stories live. Discover now