5. rész

4.8K 283 62
                                    

Csak néztem Tae szemébe dacosan. Összehúzott szemmel figyeltem arcát, és vártam, hogy újra megszólaljon. 

-Mi az?- puffogott.

-Csak eszembe jutott, hogy tartozom neked.- vontam meg a vállam.- Mármint a pofonért a kárpótlás.

-Hm..- mosolyodott el.- És hogy akarod elfelejtetni velem?

-Azt hittem, sietünk.- vontam fel a szemöldököm.

-Pár perc belefér.- somolygott titkozatosan, amitől végigfutott a hideg a gerincem mentén.

-Ha megengedem, hogy azt csinálj velem, amit csak akarsz, az elég lenne?- sóhajtottam halkan. Furán nézett rám. Látszott rajta, hogy furcsának találja, hogy önként felhozok egy ilyen dolgot, és alávetem magam ennek az egésznek.

-Mire készülsz?- rázta meg a fejét.

-Meglátod.- vigyorodtam el. 

Lassú léptekkel elé álltam, és megpiszkáltam a tincseket a homlokán. Kifejezetten cuki volt, ez tény. Főleg ahogy hatalmas szemeit rám emelte. Úgy nézett ki, mintha a szituációt megfordítottuk volna, és én lennék az ő gazdája. Szinte ártatlanul meresztette barna szemeit. Egyszerű mozdulattal belefészkeltem magam az ölébe. Tekintete egyre inkább összezavarodottan csillogott. Komolyan mondom, élveztem, hogy ilyen kis elveszetten nézett rám, és az én kezemben volt az irányítás. 

-Mit csinálsz..?- kérdezte halkan. 

-Kiengesztellek.- mosolyogtam pimaszul. Bevallom elég furcsán éreztem magam, ahogy az ölében ültem. Kezdve ott, hogy sosem tettem ilyet, és eléggé idegen volt, ahogy az izmos férfi combok a fenekemnek nyomódnak. Főleg hogy alig pár centire volt a testünk. Félig meztelen felsőtestén megfeszültek a rekeszizmok, és élesen kifújta a levegőt. Ha valaki azt mondta volna, hogy én Taehyung ölében fogok ülni, és majdnem smacizni vele, pofán röhögtem volna. 

-Erre nincs szükség.- löktem le válláról a melegítőfelsőt. Egész felsőteste a szemem elé tárult. Grr.. Hogy honnan jött ez a bátorság, hogy vetkőztessem őt? Nem tudom. Valahogy végigfutott ereimben az adrenalin, és mindent megtettem az ügy érdekében. Pedig ezeket még álmomban sem tettem volna meg. 

Mellkasa ütemes lassúságban emelkedett és süllyedt. Tekintetéből a korábbi ártatlanság már sehol sem volt, inkább pajkosan figyelte minden mozdulatomat. Legalább kapósabb lesz a kis flörtjeimre. Végighúztam körmeimet puha, vékony bőrén a bordái fölött. Látványosan kirázta a hideg. Megragadtam izmos vállait, és lenyomtam hanyatt az ágyra. Megcirógattam csuklyás izmát. Elégedett mosollyal nézett rám a párnák közül. Annyira természetesen jöttek nekem ezek a mozdulatok és tevékenységek, hogy magam is meglepődtem. Szinte igazinak éreztem, hogy én most tényleg el akarom csábítani Taehyungot. Halvány pír szökött az arcomra a gondolatra.

-Na mi történt?- simított végig a térdemen, ahogy csípője mellett térdeltem a pózunknak köszönhetően. Tenyerem még mindig a vállán pihentettem. Altájunk a hasunkig szinte teljesen összesimult. Vörös arccal az ajkamba haraptam. Egy félisten fekszik alattam félmeztelenül, és éppen azt hiszi, hogy mi most.. Jézus, gyere le! 

Kiegyenesedtem, és csípőjére ülve kezembe vettem a felsőjét, amit levettem róla. Próbáltam a lehető legszexibb tekintettel az orromhoz emelni az anyagot, és mélyen belélegeztem a belőle áradó férfias illatot. Dezodor keveredett a mosópor és öblítő aromájával. Megnyalta tökéletesen metszett ajkait, és csillogó tekintettel figyelt. 

-Nem is vagy rossz.- brummogta rekedtes hangján. A tarkómon felálltak a pihék mély basszusától. Ajkamba harapva közelebb hajoltam arcához. 

A véres hullámvasút [kth] ✓Where stories live. Discover now